Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

OI ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ Π2 - BILDERBERG - "TΡΙΜΕΡΟΥΣ"

"Εκεινοι που μιλανε για επανασταση και ταξικη παλη διχως ν'αναφερονται ρητα στη καθημερινη ζωη, διχως να καταλαβαινουν τι ειναι ανατρεπτικο στον ερωτα και τι ειναι θετικο στην αρνηση των περιορισμων, αυτοι οι ανθρωποι εχουν ενα πτωμα στο στομα τους".
DESTROY HYPNOTIZABILITY.
*************************************************
AIΩΝΙΟ παιχνίδι με προεκτάσεις στο χώρο και στο χρόνο, ξεπερνά τα όρια μιας χώρας ή ενός πλανήτη.
Γράφει ο: «Ε-ΡΜΗΣ»
Συνωμοσίες μεταξύ βορείων και νοτίων, ανατολικών και δυτικών, Ελλήνων και σιωνιστών κ.λ.π.
Η ουσία είναι ότι εδώ και 30 και πλέον χρόνια, έχουμε μπει για τα καλά σε ένα παιχνίδι συνομωσιών, από το οποίο δύσκολα θα ξεφύγουμε.
Δεν μπορεί να μην υπάρχει συνωμοσία, από τη στιγμή που υπάρχουν συνασπισμένα συμφέροντα, όπου ερήμην των λαών, αποφασίζουν και εκτελούν τις αποφάσεις τους.
Στόχος τους προς ίδιον όφελος, περισσότερη εξουσία. Θα ήταν κουτό να πιστέψουμε ότι «σημαντικές» προσωπικότητες της διεθνούς οικονομικής και πολιτικής σκηνής, συναθροίζονται κάθε τόσο υπό την σκέπην κάποιας λέσχης για να παίξουν σκάκι ή μπιρίμπα.
Δεν θα ήταν σοφό να παραβλέψουμε το ρόλο της
Στοάς Π2 στην Ιταλία έως και σήμερα. Της στοάς BILDERBERG,
της «ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ» κ.λ.π. Εντολοδόχοι «πολιτικών» και «οικονομικών» παραγόντων ανά τον κόσμο, ποτίζουν και λιπαίνουν επιμελώς το δένδρο της παγκοσμιοποίησης, ελπίζοντας και φροντίζοντας να ταΐσουν τον κόσμο με τους δηλητηριώδεις καρπούς του.
Η συνωμοσία των εβραιοσιωνιστών καλά κρατεί.
Το σχέδιο είναι προαιώνιο με βασική στόχευση την εξαφάνιση του Ελληνικού πνεύματος-παιδείας-σκέψης. Δημιούργημα και ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ τους, οι ΗΠΑ και πρόσφατα η Ευρώπη.
Οι ρίζες χώνονται βαθειά και απλώνονται ταχύτατα. ΜΟΝΟ η ΑΦΥΠΝΙΣΗ των Ελλήνων καθώς και η γνώση, μπορούν έστω και δύσκολα να ανατρέψουν αυτήν την κατάσταση.
Με Ε-λληνικούς χαιρετισμούς
«Ε-ΡΜΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive