Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ MADE IN USA

Για τους αφελείς κι όχι για τους αμερικανοτσολιάδες

που προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ των υποψηφίων προέδρων ΗΠΑ (απο:Σίβυλλα - Sibilla sibilla.gr@gmail.com)
Kαι άλλο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ>>(http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=903042)
Αυτά συμβαίνουν έξω από το συνέδριο των «δημοκρατικών»!Φυσικά οι καλεσμένοι έλληνες προοδευτικοί μπλόγκερς δεν τα αντιλαμβάνονται, κι είναι φυσικό (απολαμβάνουν τη φιλοξενία και μας πασάρουν ότι βολεύει τους αμερικανούς επικοινωνιολόγους).Το ίδιο και τα διεθνή ΜΜΕ, ή σωστότερα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης και πλύσης εγκεφάλου!Και μην μας κατηγορήσετε για εμπάθεια, αλλά ρίξτε μια ματιά στον ΕΠΙΣΗΜΟ και επαγγελματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μπλόγκερ, που βρίσκεται πέραν του Ατλαντικού και θα κατανοήσετε πως τα αντιλαμβάνεται και συνεπώς πως ενημερώνει τους αριστερούς μπλόγκερς:«vrypan blogger. πρόσφατα, social media consultant στο ΠΑΣΟΚ»(
http://rec-on.blogspot.com/)
Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου,θελω να αγιασω και δεν με αφηνουν οι διαβολοι...
Υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, ή του Ισραήλ, ο Barack Hussein Obama;(http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2008/08/barack-hussein-obama.html)
Αναρτήθηκε από σίβυλλα


1 σχόλια:
Ανώνυμος είπε...
Είδα το site του επαγγελματία μπλόγκερ του ΠΑΣΟΚ...Ούτε στη Σοβιετική Ένωση δεν τους στρατολογούσαν τόσο εύκολα!καλά ο ΓΑΠ, που ζει;

1 σχόλιο:

  1. Πατριώτη, πιστεύω ότι δεν έχεις δίκιο.Τα απλοποιείς πολύ τα πράγματα και βασίζεσαι σε μια εικόνα που δεν είναι ακριβής.
    Συγκεκριμένα :
    α)όντως ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν στέκεται όρθιος μπροστά σε ένα επιτελείο χαρτογιακάδων που κρέμονται από τα χείλη του για να ακούσουν τη λύση για τη διάσωση της ανθρωπότητας , όπως προβάλλει η γνωστή κινηματογραφο-βιομηχανία του Χόλυγουντ.
    β)Όμως, ανάλογα με το ποιός εκλέγεται πρόεδρος, καθορίζεται και το ποιά αντίστοιχα επιτελεία τεχνοκρατών θα τον περιβάλουν τα οποία αντιπροσωπεύουν και διαφορετικές “σχολές” (πχ περιστέρια-γεράκια, φιλοεβραίοι-αντιεβραίοι, κλπ).
    γ)επίσης, κάθε υποψήφιο τον υποστηρίζουν διαφορετικά συμφέροντα που συνήθως είναι αντικρουόμενα.Πχ εβραικό-ελληνικο λόμπι, ΄πετρελαικες εταιρίες, πανεπιστημια, ισπανοφωνοι, εθνικιστες, κλπ κλπ.
    δ) Όσο και αν σε ξενίζει , στις ΗΠΑ (και αλλού) ο πρόεδρος είναι..ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Οι ΗΠΑ δεν είναι ελλάδα. Είναι υπερδύναμη.Αναφέρω , πριν συνεχίσω, το λόγο που έβγαλε ο κλίντον στην τελετή χρίσματος του ομπάμα στον οποίο έλεγε ότι : “….είσαι έτοιμος να ηγηθείς της υφηλίου…”.Πρόσεξέ το αυτό γιατί έχει μαγάλη σημασία. Οσο και αν τα διάφορα συμφέροντα, επηρεάζουν τις εξελίξεις, μην νομίζεις ότι οι άνθρωποι (ιδίως αυτοί που θεσμικά απολαμβάνουν τέτοια διοικητική ισχύ όσο ο πλανητάρχης) δεν παίζουν ρόλο στο αν στο πως , στο που, στο πότε και στο ποιοί θα κάνουν κάτι.
    Το ίδιο ισχύει ακόμα και εντό στο Ελλάντα φίλε.
    Ρώτα να σου πούν πόσο σημασία έχει να μπορεί ο υπουργός ανάπτυξης να μιλάει καλά αγγλικά , να είναι “γάτα” και να είναι γνώστης ,σε ένα συνέδριο της ευρωπαικής ένωσης στο οποίο η κάθε χώρα - μέλος κάπουδεσμεύεται και κάπου ωφελείται (παζάρια δηλαδή).

    Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive