Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΙ "ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ" ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ: "ΕΛΛΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΣ"


Οι « φερομενοι» ως δραστες και οι « φερομενοι» νεκροι.

ΓΡΑΦΕΙ Ο : "ΙΑΣΩΝ"

Είναι ασυληπτη η υποκρισια .

Απεριγραπτη η επιλεκτικη «ευαισθησια» για τα προσωπικα δεδομενα στην Βαλκανοταλιμπανια, όπως και ο « σεβασμος» για κάθε πραδοξοτητα και αποκοτια αρκει να προσβαλλει το καθιερωμενο το ηθικως αποδεκτο από την κοινωνια μας..

Τα μεσα αποβλακωσεως με τον επιθετικο προσδιορισμο φερομενος « προστατευουν» τους θεσμους μας , την ιδια στιγμη που μονο το θυμα δεν αποκαλουν ακομη « φερομενο».


Το αθωο θυμα αγριας δολοφονιας ανισορροπων ασυνειδητων,ανανδρων, ηλιθιων , που χαρισε την ζωή σε τεσσαρες ανθρωπους, προσφορα αγαπης και ανθρωπιας.

Ενω αυτοι ακομη ουτε συγνωμη δεν ζητησαν!!

Ταυτοχρονα μια ανυπαρκτη πολιτεια, που θεατρινιστικα υποδεχεται γαλαντομως αλλους θεατρινους που δεν σεβονται παρα μονο την ασεβεια, με ατελειωτη μοναδικη αγαπη για τους μεταναστες, ως εάν οι λοιποι Ελληνες ειμεθα τερατα, ενω συμαπασα η Ελλας, ταιζει ελεημονει περιθαλπτει όλα τα δυστυχη πλασματα που κατετρεγμενα από τις« δημοκρατικες» τους χωρες
σπευδουν στην Ελλαδα για ένα πιατο ΦΑΓΗΤΟ.


Μια αδιαφορη απονη ασυνειδητη Πολιτεια που ενώ θα επρεπε να καλεση τον ηρωικο πατερα, πρωταγωνιστη της τραγωδιας, να ζητηση συγγνωμη εξ ονοματος ολων μας, να του προσφερη κάθε βοηθεια στην παραμονη του εδώ για να αντιμετωπιση το δραμα του οσο είναι δυνατον απερισπαστος, ΣΙΩΠΑ.
Ως ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΓΓΗ

Μια Εκκλησια " ΗΜΟ" με ασυληπτη ταπεινοτητα μη τυχον και αναβιωσει η μνημη του εκλιποντος ηγετικου Αρχιεπισκοπου και αυτή Καταπιε την γλωσσα της , αντι να ευχαριστηση να επαινεσει να υποκλιθη στο μεγαλειο της ψυχης αυτου του Πατερα.

Και Δικαστικοι Λειτουργοι που για ακατ-Ανοητους λογους επετρεψαν την μη προφυλακισι των τριων συνεργατων του δολοφονου.

Αφου ολοι είναι « φερομενοι»

Ευτυχως, (είναι τραγικο που γραφω ευτυχως) που ο « φερομενος» ως αποκεφαλισας την « φερομενη» ως αποκεφαλισμενη κρατησε ως μακαβριο τροπαιο το κεφαλι του θυματος , ωστε να μπορουν τα Μεσα Αποβλακωσεως και οι προστατες των « προσωπικων « δεδομενων να τον αποκαλουν Χασαπη και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ.

ΙΑΣΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive