Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Ο "ΑΟΡΑΤΟΣ" κ. ΛΙΑΠΗΣ

ΛΟΙΠΟΝ, επειδή φτάσαμε σε σημείο να γελάνε και τα αγέννητα έμβρυα με το θέμα του "αόρατου" Υπουργού που συνταξίδευσε με τον Χριστοφοράτο, που τον "έδωσε" η κα Τσακάλου, που ήταν στο αεροπλάνο με τον κ. Λασκαρίδη, που τον ξέρει ο κ. Ορφανός, που καθόταν μαζί με τον κ. Ορφανό και τον κ. Χριστοφοράτο στο γήπεδο, που τον ξέρει η αεροπορική εταιρεία, που του έδωσε σάντουιτς και χυμό ο πιτσιρικάς στο γήπεδο, που, που, που και το λουρί της μάννας, ας βγεί που να πάρει και να σηκώσει ο κ. Λιάπης και να ξεκαθαρίσει, καθαρά και ξάστερα. Ναι ρε εγω ήμουνα και λοιπόν; τι έγινε; Ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι που ταξιδεύει δαπάναις επιχειρηματιών; εδω έχουν καταπιεί τον άμπακο και θα στάξει η ουρά του γάιδαρου αν πήγε "αλλά μπρατσέτα" στο γήπεδο ο Λιάπης με το Χριστοφοράτο; Μη τρελλαθούμε εντελώς έτσι; Άντε και καιγόμαστε απο τη ζέστη, μη παρακαούμε και απ τις καυτές ηλιθιότητες, μετά δε θα τρωγόμαστε με ΤΙΠΟΤΑ.
Αργύρης Σιδέρης
ΥΓ. Και μην τα βάζετε με τον κ. Αθανασίου που δε ρώτησε την Κα Τσακάλου ποιός ήταν ο Υπουργός. ΔΕΝ ξέρουμε ΑΝ τη ρώτησε και ΑΝ του απάντησε και ΑΝ του είπε το όνομα. ΣΩΣΤΑ ενήργησε ο κ.Αθανασίου, γιατί ΑΝ έλεγε όνομα, ΘΑ έπρεπε ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, και να απευθυνθεί στη ΒΟΥΛΗ, γιατί έτσι ορίζει ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών. Οπότε ξέρει τι κάνει-έστω και μονάχος του-ο άνθρωπος.
Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive