Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑΙ. ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΟΧΙ!!

Επικηρυγμένος ο Αλ. Αλαβάνος!

Η βόμβα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά....

Γράφει ο Τηλέμαχος Μπούντζουκας .


Ο Αλαβάνος είναι "ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ" στα Χανιά. Έχει τοποθετηθεί ανοιχτά για νέο Εφετείο και στο Ηράκλειο, όπως και για το θέμα των ΚΤΕΛ των λεωφορείων Ηρακλείου Χανίων.Γιατί άραγε κοντράρονται τόσο πολύ οι Χανιώτες με τους Ηρακλειώτες αν γίνει ένα Εφετείο στο Ηράκλειο; Γιατί δεν τα βρίσκουν; Ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί άμεσα.Είναι άγρια τα πράγματα στην Κρήτη και μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν χυθεί αίμα θα έχουμε μεγάλες ιστορίες, κάτι που πρέπει αυτοί που κινούν τέτοια νήματα να βάλουν λίγο μυαλό:
Έχουμε τα μεγαλύτερα (κεφάλια-συμφέροντα) του πολιτικού και οικονομικού συστήματος της χώρας εδώ στην Κρήτη( βλέπετε π.χ. Βαρδινογιανηδες, Αγγελοπούλου -Δασκαλακη, Μητσοτάκηδες, Κεφαλογιαννηδες ) είναι ένα παρά πολύ μικρό δείγμα.

(Σημ. Είπαμε να "βομβαρδίζουμε" πολιτικούς και κόμματα, με ΚΕΙΜΕΝΑ, με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, με ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΝΤΟΝΗ & ΣΚΛΗΡΗ. Αλλά ΟΧΙ με δυναμίτες και τσάμπα μαγκιά που ΔΥΝΑΜΙΤΙΖΟΥΝ τη Δημοκρατία. Είναι εύκολο αλλά και ΑΝΑΝΔΡΟ, να πετάς ... παφ πούφ δυναμιτάκια λες και είναι Ανάσταση,... δεξιά κι ... αριστερά. Η μαγκιά όμως είναι βγαίνεις με τα στήθια ανοιχτά και να αγωνίζεσε για τα πιστεύω σου. ΕΤΣΙ κάνουν οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και οι ΑΝΔΡΕΣ, τώρα τι κάνουν οι .... κότες, πρόβλημά τους.
Αργύρης Σιδέρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive