Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ; ΠΟΙΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ;

ΕΔΩ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΟΝ...ΑΡΗ
Οι διαπιστωσεις ειναι αληθινες και η κρισις υπαρκτη.Οι αιτιοι ομως δεν μονον οι ξενοι ή οσους θελουμε καθε φορα να σκεπτομεθα.Δηλαδη ''περιμενοντας τους Βαρβαρους να φανουν '' Οι εχθροι οι υπομονευται της Ελλαδας, ειναι οι ανθελληνες, οι ''ελληνες'' μονο στην αστυνομικη ταυτοτητα, που ζουνε εδω και καθε μερα δηλητηριαζουν σκοτωνουν την ΕΛΛΑΔΑ.Ας μην ψαχνοιυμε τους εχθρους μας στους ξενους. ο εχθρος ειναι εδω.Ειναι οι αναρχοβανδαλοι που καινε τη σημαια.Ειναι τα κομματα του κομματαρχη καραμανλη( του θειου) που κατηργησε τη Γλωσσα, που νομιμοποιησε το ΚΚΕ, που ξεκινησε τον
σοσια-λησμο, ειναι το πασοκ που την αποδιελυσε, ειναι το κκε που συνεχιζει τα μισητικα του κυρηγματα για ταξικο αγωνα=εμφυλιος, ειναι οι ροζ διαφορετικοι του αγωνιστη της μπουρδας και της οικολογιας, της υπερηφανης διαφορετικοτητος του Αλαβανου , ειναι ολοι οι αφελεις που τους ακολοθουν.Ειναι το ανθελληνικο κρατιδιο απο καταβολης ιδρυσεως του.
Πανω απ ολα ομως ειναι η ανυπαρξια ηγετιδος ταξεως που να σαλπιση το θουριο, να εμπνευσει να καταδικασει να καταγγειλη να πη την αληθεια .
Την Ελλαδα σωζουν οι Ελληνες του Εξωτερικου.
Οι επιστημονες σε ολο τον κοσμο, που διαβαζουν την αρχαια ελληνικη πραγματεια
Εχω προμηθευθει τον χρυσο δισκο απο πανεπιστημιο της Αμερικης , που εχει τα 70εκατ γλωσσικους τυπους, τα 6 εκατομ λεξεις και ολα τα βιβλια των αρχαιων ελληνων συγγραφεων.Οφειλαν οι ηλιθιοι που κυβερνουν οι μαιμουδες του υπουργειου πολιτισμου, οι μπαπμινιωτηδες και οι ακαδημαικοι της ξαπλας να εχουν δωσει σε καθε ελληνα μαθητη ενα ανΤιγραφο της ελληνικης πραγματειας.
Εδω ειναι οι εχθροι παιδια.

Ιδου ποιοι ''ειμεθα'' Να ποιοι ειναι οι εχθροι.Μην ψαχνετε στον Αρη

Σημειωσις 1. Για την Γλωσσα

Στις 11 Ιανουαρίου 1982,(δεν είχε χρονίσει ακόμη το ΠΑΣΟΚ που παρέλαβε την σκυτάλη στον αγώνα δρόμου διαλύσεως της γλώσσας μας, απο την ΝΔ) τας μεσονυκτίους ώρας , ο τότε Υπουργός παιδείας, Λ.Βερυβάκης κατήργησε με τροπολογία που προσαρτηθη σε ασχετο νόμο ( περι εγγραφής μαθητών στα Λύκεια ) ό,τι είχε διασωθεί δυό χιλιάδες χρόνια , τους τόνους και τα πνεύματα.Την τροπολογία μετά την αποχώρησι των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, εψήφισαν μονο 30 βουλευτές. Αυτοί στάθησαν αρκετοί για να διακόψουν την συνέχεια της Ελληνικής γλώσσας και να την ευνουχίσουν. Η αρχή βεβαίως εγινε επι Υπουργού παιδείας Γ. Ράλλη, Υφυπουργού Β.Κοντογιαννόπουλου, ο οποίος «απέβαλε» τα αρχαίων απο τα Γυμνάσια (τα οποια αρχαία είναι «αντιδραστικά») και επέβαλε την διδασκαλία των αρχαίων συγγραφέων απο μεταφράσεις.

Σημειωσις 2.Για την τρομοκρατια και τους αναρχοβανδαλους

Σ’ αυτό βοήθησε όσο τιποτ’ άλλο και το ΠΑΣΟΚ , του οποίου ο υποπτος ρολος δεν εχει καθ’ όλoυ διευκρινισθεί για τους «συγγενικους» του δεσμούς με την οργανωσι 17Ν. Εμεις εδώ θα θυμισουμε πως τελικα ψηφισθηκε ο λεγομενος αντιτρομοκρατικος νομος .Ενα τροπος που τα ΜΕΜ παντελως αποσιωπησαν ενω αποτελει διεθνη πρωτοτυπια. Αντιγραφουμε απο το βιβλίο του Μανώλης Βασιλακάκη «Καλά να πάθουν», Εκδόσεις Γνώσεις, σελίς 449-450.

«... Ενα μήνα μετά την δολοφονία του Σόντερς η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα έκανε ‘’καμπάνια εναντίον της τρομοκρατίας’’ η οποία θα περιελάμβανε και ‘’σπότ στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο με στόχο οι πολίτες να συμμετάσχουν στον αγώνα γαι την εξάρθρωση της τρομοκρατίας’’ και οτι θα πραγματοποιούσε νομοθετικές αλλαγές. Εψεύδοντο ασυστόλως.Ουδέποτε έκαναν καμπάνια εναντίον της τρομοκρατίας.Ο δημοκρατικός νόμος για την δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας , που η απροσχημάτιστη φιλοτρομοκρατική προπαγάνδα χαρακτήρισε σαν ‘’τρομονόμο’’ψηφίστηκε τελικά ακριβώς ένα έτος μετά , την προπαραμονή της επετείου της δολοφονίας του Σόντερς, γιατί δεν είχαν άλλα περιθώρια αναβολών και τρόπο να το αποφύγουν. Αλλα πως ψηφίστηκε: Με την σκανδαλώδη αποχή 144 βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος !Απουσίαζαν επίσης σκανδαλωδώς όλοι οι υπουργοί και οι υφυπουργοί αφήνοντας κυριολεκτικώς μόνο τον ΄΄αναλώσιμο’’ εξωκοινοβουλευτικό τότε υπουργό δικαιοσύνης Μ.Σταθόπουλο. Την ώρα της ψηφοφορίας είχαν μείνει μονάχα τρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο εισηγητής που ήταν υποχρεωμένος και οι Π.Κρητικός και Σ. Βαλυράκης για να βροντοφωνάξουν επιδεικτικά ‘’όχι’’!Εγινε νόμος με τις ψήφους της Ν.Δ και των Φιλελευθέρων...» Επι της ουσίας, ο νομος « περι καταστολης της τρομοκρατίας και προστασίας του δημοκρατικου πολιτευματος» 774/78 που ειχε ψηφισθεί επι ΝΔ, κατηργήθη επι ΠΑΣΟΚ το 1983 με το τον Ν 1366/83 ως αντισυνταγματικος. Επανεφερθη μετα την δολοφονια του Π.Μπακογιάννη με τον νομο Ν1990/90 παλιν επι κυβερνησεως ΝΔ-Μητσοτάκη- και τροποποιήθηκε επι τα βελτιω με τον νομο Ν 2145/93, για να καταργηθη με τον νομο Ν2172/93 απο το ΠΑΣΟΚ μολις επανηλθε στην εξουσία κοποτόμενο υπερ της προστασίας των ατομικών διαιωματων και ελευθεριών, ενω οι δολοφονιες της 17Ν συνεχίζοντο. Μετα δε την δολοφονια Σόντερς, την εμπλοκη των Αγγλικών υπηρεσιών και την διεθνη πιεσιν για τη ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακων Αγώνων του 2004, που προαπαιτουσε την εξαρθρωσι της τρομοκρατίας , μονο τοτε εδέησεν το ΠΑΣΟΚ να φερη τον νομο Ν2928/2001, τον επικληθεντα και τρομονομο, για να ψηφισθή με τον ανωτερω τρόπο ουσιαστικως απο την ΝΔ επι κυβερνησεως Σημιτη. Κι’ εμεις ψαχνουμε να βρουμε τι κανει νιαου νιάου στα κεραμμυδια.

From: panagiotis
Κανένα έθνος της Ευρώπης δεν υπονομεύεται απο το ίδιο το κράτος όπως η Ελλάδα.Πουθενά δεν υπάρχει τέτοια συστράτευση της πολιτικής και πνευματικής ελίτ,των ΜΜΕ και μηχανισμών της διοίκησης κατά του ζωντανού πυρήνα του Έθνους όπως εδώ.
From: panagiotis

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive