Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο "ΑΠΑΧΘΕΙΣ" ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ Γ.ΜΥΛΩΝΑΣ

"ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ" ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ (01.55 της 23.6.08) ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, Ο "ΑΠΑΧΘΕΙΣ" !!!! ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ!! ΑΣ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Ο ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΛΥΤΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ.... "ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ". ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ. ΓΙΑ ΠΟΛΥ. ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ!! ΟΚ? ("Φυσικά" !!! ΟΥΤΕ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ -ως συνήθως!!- ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΥΤΡΑ , ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ-ως συνήθως-) Βρε δε πα να κάνετε καμιά άλλη δουλειά; ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!


ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008
"ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ" ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ.
ΤΙ ΞΕΡΕΙ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ;

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μυλωνά στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να δώσουν απαντήσεις στις απορίες για την απαγωγή του, δημιούργησαν νέα αναπάντητα ερωτήματα. Ο βιομήχανος μιλώντας για πρώτη φορά μετά το αίσιο τέλος της περιπέτειάς του, δήλωσε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν θα αποκαλύψει ποτέ.

«Δεν θα πω κάποια πράγματα ούτε στην αστυνομία ούτε σε κανέναν», ήταν η χαρακτηριστική φράση προς τα Μέσα Ενημέρωσης.

Σε μια συναισθηματική δήλωση, ο άνθρωπος που βρέθηκε όμηρος των απαγωγέων του για δύο εβδομάδες είπε: «Είχα να δω φως δεκατρείς ημέρες, τώρα απολαμβάνω τον ήλιο»...

Ο βιομήχανος μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ευχαρίστησε την οικογένειά του, την ελληνική αστυνομία, αλλά και όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν στη περιπέτειά του.

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και ευαίσθητο», είπε ο μεγαλοβιομήχανος, που ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα κοινά και από πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων της Βορείου Ελλάδας.

«Στόχος μου είναι να αποσυρθώ από την προεδρία του Συνδέσμου για να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στην οικογένειά μου. Κατάλαβα την αξία των αγαπημένων μου προσώπων, το χρόνο που τους στέρησα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μυλωνάς.

«Γύρισα χτες το βράδυ σώος και αβλαβής μετά από 13 ημέρες. Ευχαριστώ την ελληνική αστυνομία, ήταν εκπληκτική. Συμπαραστάθηκε στην οικογένειά μου με τον καλύτερο τρόπο και την στήριξε όλες αυτές τις μέρες», ανέφερε ο Γιώργος Μυλωνάς στις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου.

Όπως είπε, «όλα αυτά ήταν μια κακή εμπειρία, μια ανατροπή στη ζωή μου, η οποία πέρασε και οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία».

Ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ, Γιώργος Μυλωνάς ανέφερε ότι οι συνθήκες της κράτησής του ήταν πολύ καλές και ευχαρίστησε τους φίλους που συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια και θέλησαν να βοηθήσουν ακόμη και οικονομικά.

«Οι συνθήκες της κράτησης ήταν αξιοπρεπείς δεν είχα πρόβλημα, δεν αισθάνομαι ούτε κουρασμένος, ούτε εξαντλημένος. Ήταν κακή εμπειρία η οποία πέρασε, χωρίς θύματα και επιβαρύνσεις, είτε για την οικογένειά μου, είτε για την εταιρεία μου. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία», υπογράμμισε ο κ. Μυλωνάς.

Ο μεγαλοβιομήχανος δήλωσε ότι είχε ελάχιστη επαφή με τους απαγωγείς του, μιλούσε στα ελληνικά μαζί τους, αλλά δεν είδε τα πρόσωπά τους.

«Ήταν μια ατυχής συγκυρία, εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν ούτε συνάδελφό μου, ούτε σε κανέναν άλλο άνθρωπο».

Ο κ. Μυλωνάς δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα ΜΜΕ που σεβάστηκαν την επιθυμία της οικογένειας να μην δοθεί έκταση στο θέμα και ζήτησε από τους δημοσιογράφους να τελειώσει εδώ αυτή η ιστορία.

«Τις διαπραγματεύσεις τις έκανε η γυναίκα μου η οποία είναι εκπληκτική. Η διαπραγμάτευση είναι δύσκολη ιστορία, θέλει ψυχραιμία και από ό,τι φαίνεται η γυναίκα μου την έχει. Ήταν μια ανατροπή στη ζωή μου αυτό που συνέβη».

Όσον αφορά το αν είχε καταλάβει ότι ήταν στο στόχαστρο αγνώστων, ο κ. Μυλωνάς ανέφερε ότι δεν είχε αντιληφθεί κάτι, ενώ θεωρεί ότι δυσκόλεψε τους απαγωγείς το γεγονός ότι κινείται ελεύθερα και δεν έχει συγκεκριμένο ωράριο.

Ο Γιώργος Μυλωνάς περιέγραψε τον τρόπο που οι απαγωγείς του τον απελευθέρωσαν λέγοντας ότι ήταν μια πολυτελής κατάληξη μιας σοβαρής περιπέτειας.

Όπως είπε τον άφησαν σε ένα ερημικό σημείο. Του έδωσαν ένα κλειδί και του είπαν ότι σε μικρή απόσταση από εκείνο το σημείο υπήρχε ένα αυτοκίνητο με το οποίο θα μπορούσε να πάει στο σπίτι του.

Η μαρτυρία του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά για τις δραματικές στιγμές που πέρασε στα χέρια των απαγωγέων του, αλλά και μία κλεμμένη BMW που χρησιμοποίησαν οι αδίστακτοι δράστες για να τον αφήσουν ελεύθερο, αποτελούν τα στοιχεία-κλειδιά για την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να ηρεμήσει και να αισθανθεί έτοιμος ο επιχειρηματίας πριν να ξεκινήσει την κατάθεσή του. Θα του ζητηθεί να θυμηθεί όλες τις λεπτομέρειες από την κράτησή του, τo αυτοκίνητο που μεταφέρθηκε, το χώρο όπου κρατήθηκε, την εμφάνιση, τα ρούχα και την προφορά των δραστών. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 5 ή 6 απαγωγείς.

Η αστυνομία θέλει πάση θυσία να εξιχνιαστεί η υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γιατί φοβάται μήπως βρεθούν μιμητές. Για το λόγο αυτό θεωρεί καθοριστικές τις πρώτες μέρες ή ακόμα και ώρες μετά την απελευθέρωση του επιχειρηματία για την πρόοδο των ερευνών.

Τις προηγούμενες μέρες οι απαγωγείς είχαν κάνει δοκιμαστικές πρόβες παράδοσης των χρημάτων σε διαφορετικά σημεία, στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τις δυνατότητες εντοπισμού της αστυνομίας και να ελαχιστοποιήσουν το ενδεχόμενο σύλληψης.

Ο Γιώργος Μυλωνάς είναι καλά στην υγεία του, αν και ταλαιπωρημένος από την πολυήμερη ομηρία του και βρίσκεται στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του Γιώργου Μυλωνά μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους απαγωγείς, τους παρέδωσε ένα μέρος από τα 30 εκ. ευρώ που ζητούσαν ως λύτρα σε απόμερο σημείο στο νομό Πιερίας. Εκτιμάται ότι το ποσό που δόθηκε είναι 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι απαγωγείς είπαν στην οικογένεια του βιομηχάνου ότι μόλις πάρουν τα χρήματα εντός 48 ωρών θα τον απελευθερώσουν.

Τελικά λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα ένα άτομο το οποίο φορούσε κουκούλα άφησε ελεύθερο τον όμηρο κοντά στα Γιαννιτσά, αφού του έδωσε αυτοκίνητο μάρκας BMW με γερμανικές πινακίδες, προειδοποιώντας ταυτόχρονα να μην δώσει σε κανέναν πληροφορίες για τις συνθήκες κράτησής του, γιατί θα πάθει κακό ο ίδιος και η οικογένειά του. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2007, ενώ οι πινακίδες είχαν κλαπεί από την Αθήνα το 2005.

Ο επιχειρηματίας επικοινώνησε με τους δικούς του, τους οποίους συνάντησε στο μέσο της διαδρομής και κατευθύνθηκαν μαζί στο σπίτι τους στο Πανόραμα.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ..........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive