Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008

Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΗΣ BILDEMBERG. ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ... ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!! ΤΩΡΑ???

Η Αννα της... Μπίλντερμπεργκ

Στη Συνδιάσκεψη της ΠΑΣΠ δεν ήταν η κυρία Διαμαντοπούλου, αν και είναι η αρμόδια για θέματα εκπαίδευσης. Οι υποχρεώσεις της ήταν τέτοιες που την κράτησαν μακριά από τους παίδες που το ΠΑΣΟΚ θέλει να ανασυγκροτήσει. Η βουλευτής ήταν μακριά και από την πατρίδα της, αν ληφθεί υπόψη η λίστα με τους συμμετέχοντες στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ που κυκλοφόρησε... Ομως, η κυρία Διαμαντοπούλου έσπευσε να δώσει στίγμα ζωής. Είναι στις ΗΠΑ αλλά για άλλου είδους επαφές.Σε ανακοίνωσή της, η οποία μοιράστηκε την Κυριακή και δεν θα την βρείτε στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, λέει τα εξής:
«Η Αννα Διαμαντοπούλου στην Ατλάντα των ΗΠΑ
Διήμερη επίσκεψη (9-11 Ιούνη) στην ταχύτερα αναπτυσσόμενη πόλη των ΗΠΑ πραγματοποιεί η Άννα Διαμαντοπούλου.Η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην Επίτροπος, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της, θα συναντηθεί με τη Δήμαρχο της πόλης κ. Shirley Franklin καθως και με την Ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας της Georgia.
Ακόμη, η κα Διαμαντοπούλου, θα επισκεφτεί το Δημόσιο πανεπιστήμιο, Georgia Institute of Technology και το Southern Centre for International Relations όπου και θα μιλήσει για το «Μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης».
Με την ευκαιρία της επίσκεψης της, η κα Διαμαντοπούλου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Ελληνικής Ομογένειας».
Φυσικά δεν υπάρχει κουβέντα για την Μπίλντερμπεργκ, πόσο δε διάψευση αν ισχύουν οι πληροφορίες...
Το άσχημο στην υπόθεση είναι ότι έχει συμμετάσχει ούτε μία ούτε δύο αλλά πολλές φορές. Και αυτή είναι βουλευτής, δηλαδή εκλέγεται. Μία απάντηση εντιμότητας, χωρίς περιστροφές και μεταξωτές κορδέλες, δεν θεωρεί ότι πρέπει να δώσει στους ψηφοφόρους της;
Η συμμετοχή της σε τέτοια κλαμπ και από πάνω τέτοιες ανακοινώσεις όπως αυτή για το ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να δικαιολογήσει πιθανόν τα αδικαιολόγητα, το λιγότερο που μπορούν να προκαλέσουν είναι ξενέρωμα και περιφρόνηση.
Οι φιλοδοξίες της και το εγώ της κάνουν μπαμ και άντε να πείσει όλους αυτούς, ανάμεσά τους και εμάς, για την πολιτική που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια, η οποία είναι... «μεταλλαγμένη». Αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς καταλήγει...
Subscribe to this feed


2 Σχόλια:
PIAZZA del POPOLO είπε...
Πολύ σωστός και ωραίος!Το αναδημοσίευσα...Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα...
10/6/08 2:02 μμ
Harry Pappas είπε...
δια κάθε σπιρα υπάρχει ίση και αντίθετη αντίσπιρα.
12/6/08 12:35 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive