Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Τα ¨όνειρα¨ της κ. Μπακογιάννη…

 

Η κυρία Μπακογιάννη μάλλον απευθύνεται σε αμνήμονες…Διότι τα ίδια έλεγαν το 1999 και μετά ήρθαν τα ¨Μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά¨ και οι δήθεν Ταϊφούν…

Video Player
00:00
00:52

3 σχόλια:

  1. 🤮🤮🤮

    Αδερφομανα... Τι να πει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κα. Μπακογιάννη – Μητσοτάκη – Κούβελου η άλλως Μεγάλη Δούκισσα της Ν.Δ. Εντελώς, ανώριμη, ανεπαρκής, φιλόδοξη και πολυπράγμων άφησε εποχή παρεμβατισμών και άστοχων ενεργειών. Ο αδελφός της, Πρωθυπουργός Μητσοτάκης Κυριάκος. αντί να της υποδείξει να ασχοληθεί με φιλανθρωπικές δράσεις μακράν Κοινοβουλίου, υπέκυψε εις τις φιλοδοξίες της και την έχρισε συγκυβερνήτη. Γραφείο πλησίον του Πρωθυπουργού εις το Μέγαρο Μαξίμου, το ίδιο και εις την Βουλή. Δεν υφίσταται θέμα προς ενέργεια που να μην «το δει» η κ. Θεοδώρα ή Ντόρα. Παντού παρούσα, ολέθρια και ακόρεστη. Όπως έκανε παλαιόθεν όταν ο πρωθυπουργός ήταν ο πατέρας της Μητσοτάκης Κων/νος. Έλεγχος των πάντων. Ακόμη και σε θέματα επιλογής υποψηφιοτήτων και άλλων τινών. Ο κ. Πρωθυπουργός δεν γνωρίζω αν έχει αντιληφθεί το κόστος της φιλοφρονήσεως αυτής προς την αδελφή του. Οι γηραιές, αποτυχημένες κυρίες, της πολιτικής σκηνής πρέπει να εντρέπονται που μη αποσυρόμενες βλάπτουν και την Χώρα και την αισθητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10:16
    ΣΧΌΛΙΟ


    ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΌΤΕ... ΚΑΑΑ...ΠΟΤΕ
    ΑΦΊΣΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΈΣ ΌΛΟΙ ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΈΒΓΑΖΑΝ ΦΩΤΌ.

    ΌΣΟ ΑΦΟΡΆ ΤΗΝ ΆΧΑΡΗ ΑΔΕΡΦΟΜΑΝΑ ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ, ΛΈΝΕ... ΠΑΡΕΛΘΌΝ...!
    ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ ΠΆΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΆΜΠΕΛΟ... ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΆ ΟΙ 👹🤡 ΚΑΙ ΠΟΎΜΕ

    ΑΡΙΜΠΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΣ.

    (ΤΟ ΣΧΌΛΙΟ ΣΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΌΤΕ ΠΟΥ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΕΊΧΕ ΕΡΓΑΣΊΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΉ ΜΈΛΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΜΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ...)ΚΑΙ Ο ΑΓΏΝΑΣ Η ΜΆΧΕΣ ΠΟΥ ΈΔΙΝΕ Ο ΜΛΚΑΝΤΡΕΑΣ Ο ΧΑΡΟΜΗΤΣΟΒΛΑΚΗΣ.ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΉ ΜΕ ΤΗΝ ΦΛΟΡΑΓΚΕΝΑ ΚΑΙ ΚΙΡΚΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΜ ! ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΣ ! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΕΣ...)

    ΡΟΜΑΝΤΙΚΌ ΠΑΙΔΊ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive