Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

ΟΛΗ Κυβέρνηση των ανώμαλων κ.λ.π κοντά του. Ελεύθερος αφέθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο άθεος αριστερός συγγραφέας και π. βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

Ελεύθερος αφέθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος που συνελήφθη μετά το πέρας της εκδήλωσης όπου συμμετείχε με τίτλο: «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;»....  Η μήνυση έγινε από δημοσιογράφο - παρουσιαστή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.  Πιο συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, αστυνομικοί συνέλαβαν τον κ. Τατσόπουλο με τη διαδικασία του αυτοφώρου και τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας. 

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Στον μπαμπά του:-"Εχω πηδήξει τη μισή Αθήνα". Πότε θα ξαναπηδήξεις; -Όταν περάσει ο κώλος μου. Πονάει ΠΟΛΥ!

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΜΠΆΜΙΕΣ.

    ΟΙ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΕΣ ΣΑΜΠΡΈΛΕΣ.

    ΚΑΤΙ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΆΝΟΥΝ...
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΕΕΛΧΑΙΒΑΝΑΔΕΣ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΣΤΟΝ ΒΆΛΤΟ .

    ΑΛΉΘΕΙΑ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΩΣΤΟΊ ΠΟΛΊΤΕΣ ΑΡΠΆΖΟΥΝ ΦΑΠΕΣ ΑΠΟ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΆΛΑΝΕ (ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΛΆΘΟΣ) ΚΑΙ ΕΘΝΌΣΗΜΟ... ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΎΤΕ ΚΆΝ ΈΛΛΗΝΕΣ.
    ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΈΞΩ ΑΠΤΑ ΣΠΊΤΙΑ ΤΟΥΣ?! ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΎ ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΣ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΗ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙΣ ΦΟΥΣΚΩΜΈΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎΣ?!

    ΡΑΤΣΙΣΜΌΣ? ΑΤΙΜΊΑ?!

    ΤΙ ΕΊΝΑΙ? ΌΤΑΝ ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΉΚΟΝΤΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΡΏΝΕ ΣΦΑΊΡΕΣ ΚΆΝΟΥΝ ΤΡΙΠΛΟΒΑΡΔΙΕΣ.ΚΑΙ ΚΆΠΟΙΟΙ..."""ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ""ΤΟΥΣ... ΕΊΝΑΙ ΟΙ ΕΓΓΕΦΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΊΑ ΜΑΖΊ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ?
    ??????
    ΤΙ ΕΊΝΑΙ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΊΔΑ ΜΙΑ ΕΊΔΗΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΆ ΕΝΑ ΜΙΚΡΌ ΠΑΙΔΆΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΧΑΊΡΩΣΑΝ ΣΤΗΝ Ν. ΣΜΎΡΝΗ

    ΟΎΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...!!!
    ΟΎΤΕ... ΣΥΛΛΉΨΕΙΣ !

    ΣΤΟ ΤΆΚΑ ΤΆΚΑ ΔΥΟ ΚΟΥΒΈΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ...
    ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΤΆΚΑ ΤΆΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive