Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Λάμπει τελικά η αλήθεια: Όλα ψέματα όσα είπε η Ευγενία για την «Κιβωτό του Κόσμου» – Την διαψεύδει ο αδελφός της. ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άγγελος, ο αδελφός της Ευγενίας, της νεαρής κοπέλας που συγκλόνισε με την εμφάνισή της στο Live News, όταν ισχυρίστηκε ότι εκδιώχθηκε από την Κιβωτό του Κόσμου, επειδή έκανε άμβλωση, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στη Super Κατερίνα....

Ο Άγγελος «άδειασε» τη 20χρονη αδελφή του, επισημαίνοντας «όλα αυτά που λέει η αδελφή μου η Ευγενία είναι ψέματα. Πρώτον, για το καπάκι της τουαλέτας που λέει ότι τη χτύπαγαν, είχε γίνει ένα δικαστήριο το 2015 που έλεγε ότι λέει ψέματα. Όταν ήταν στη Χίο, επίσης, είχε διαγνωστεί με ψυχολογική διαταραχή».

«Βεβαίως και γνώριζα ότι η αδελφή μου είχε μείνει έγκυος. Η Κιβωτός της έφερε μέχρι και το αγόρι μπροστά και είχαν πει να το κρατήσουν, να το μεγαλώσουν, να της βρουν και σπίτι και δουλειά. Εκείνη δεν ήθελε να αναλάβει τις ευθύνες της. Της είπαν από την Κιβωτό ότι «αν θέλεις να το κρατήσεις» συμπλήρωσε στη συνέχεια και εξήγησε τον λόγο που δεν βρισκόταν στην ίδια δομή της Κιβωτού του Κόσμου με την αδελφή του.


3 σχόλια:

  1. ΕΙΔΕΣ? """ΤΑ...Π@ΛΙΟΠ@ΙΔΑ???

    ΤΟ! ΔΟΎΛΕΜΑ! ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΈΧΕΙ Η ΜΟΚΟ! ΟΟΟ!?

    ΜΉΠΩΣ... ΕΊΝΑΙ ΠΑΡΆΝΟΜΟ ΝΑ ΒΓΆΖΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΔΙΆΓΝΩΣΗΣ???

    ΟΙ ΥΠΌΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΛΈΝΕ ΑΛΉΘΕΙΕΣ!!? ΆΛΛΟ?

    ΟΛΑ ΑΥΤΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΦΌΡΑ...

    ΣΤΗΝ ΊΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΉ ΜΕ ΤΗΣ. 11,6ΧΡΟΝΗΣ ΣΎΜΠΤΩΣΗ! ΚΑΙ ΟΧΙ...12 ΧΡΌΝΗΣ ΓΙΑΤΊ ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΆΚΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ...! ΝΑΙ? ΝΑΙ!

    ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΠΑΝΤΏΝΗ ΑΝ ΘΈΤΕ ΝΑ ΣΟΥΘΗΤΕ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΑΚΊΝΗΤΑ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΚΟΥΡΣΑΡΕΣ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΟΛΑΥΤΑ, ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ! ΕΙΝ ΤΟΥ ΙΕΞΟΥ ΑΠΔΩ!
    ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.
    ΕΓΩ ΜΗΝ ΚΟΙΤΆΤΕ ΕΙΜΙΙΙ... ΤΣΕΚΚΛΗΣΑΣ ΑΒΕΕ ΚΙΟΧΙ ΤΣΗΣ ΕΚΚΛΣΑΣ Α.Ε
    🤣🤪

    ΤΣΊΜΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τής μα@@@ίας είσαι...ά'ι'ντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive