Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2022....ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.....ΕΩΣ ΤΟ 2030. Ας τα πάρουμε από την αρχή... Τι ζήσαμε τι ζούμε τι θα ζήσουμε..

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 Το παραμύθι δυσκόλεψε από το 2008 όταν ο Πλούτωνας (μεταμόρφωση ριζική μέσα από δυσκολίες αναγέννηση αφού σκοτώσεις η σκοτωθείς) εισήλθε στον Αιγόκερω.. Συγχρόνως ο Ουρανός το 2010 εισήλθε στον Κριό...7 φορές τετράγωνο έκαναν οι δύο τους..Οι μεταμορφώσεις οι αλλαγές οι ξαφνικές δυσκολίες κάτω από σκληρές συνθήκες..

Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί Αιγόκεροι σε δύσκολες γωνίες για εσάς και πολλά άλλαξαν στη ζωή σας.. Νέοι άνθρωποι γίνατε..κάποιοι αλλάξατε δουλειά κάποιοι τόπο κάποιοι χωρίσατε..Μια δύσκολη δεκαετία αλλά μέσα από αυτά και αυτά εξελίχθηκατε. Εάν δείτε τον οίκο του Αιγόκερου σε ποιον αντιστοιχεί... εκεί είχατε τις τεράστιες αλλαγές... και οι υπόλοιποι..
Ο Ποσειδώνας (ονειροπόληση_φαντασία_ομίχλη) από την άλλη εισήλθε στους Ιχθείς κυβερνήτης τους άλλωστε το 2012..δείτε λοιπόν σε πιο τομέα εκεί στους Ιχθείς σας έκανε να ονειρεύεστε.. άλλοι και να κοιμάστε να φαντασιώνεστε.. εκτός αν είστε καλλιτέχνες και αναδείξατε τα ταλέντα σας.. Κυρίως Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι και Ιχθείς... 2018 και 6/3/2019 οριστικά ο Ουρανός (διάλυση_σοκ) στον Ταύρο κλυδωνισμοί και απρόβλεπτα στις ζωές σας...
Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας.. Δείτε τον οίκο του Ταύρου εκεί τα σοκαρίστηκα γεγονότα. Χωρισμοί διαλύσεις γάμων συνεργασιών στροφή καριέρας(εννοείται σε όλους τους οίκους που δευλαυνει ένας πλανήτης βλέπετε και τι πλανήτες έχετε εκεί η τι γωνίες κάνουν στο πέρασμα τους.. Άρα και Ταύρος να μην είσαι εάν έχεις έναν πλανήτη εκεί στον οίκο του Ταύρου ο Ουρανός θα τον σοκάρει με τον τρόπο του).
Αναφέρω αυτούς τους πλανήτες γιατί αυτοί φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται αργά αργά χωρίς να τις καταλάβεις και λες στο τέλος οι εποχές αλλάξανε ο κόσμος άλλαξε.. εγώ άλλαξα..
Δηλαδή....Οι πλανήτες όταν κάνουν συνόδους ξεκινούν νέους κύκλους..Αυτοί κρατούν σε φάσεις όπως ο κύκλος του φεγγαριού..Γίνεται η σύνοδος σαν την Νέα Σελήνη μετά κάνουν τα τετράγωνα τους μετά την αντίθεση τους σαν Πανσέληνοι και στο τέλος άλλο ένα τετράγωνο και ξανασυναντιουνται για έναν νέο κύκλο.
Έτσι έχουμε νέους συνοδικούς κύκλους.. Αναφέρω τις δύσκολες συγκυρίες αντιθέσεων τετραγώνων.. ενδιάμεσα κάνουν τρίγωνα εξάγωνα ανάλογα την θέση άλλων πλανητών και όψεων που λειαίνουν τα τετράγωνα τους..
⚫2020...Τρεις τον αριθμό..Νέοι συνοδοί..
Κρόνος σύνοδος Πλούτωνας.. στον Αιγόκερω 12/1/2020
Δίας σύνοδος Πλούτωνας στον Αιγόκερω 5/4/2020
Κρόνος σύνοδος Δίας στην 0°Υδροχόου.21/12/2020.
Πανδημία περιορισμοί lock down απώλειες κυρίως ανθρώπων.. και χρημάτων δουλειάς.. και όλα όσα ήδη γνωρίζετε..
Βοηθητικές όψεις το εξάγωνο Δία Ποσειδώνα 20/2 28/7 12/10
⚫2021..
Συνέχεια του 2022..ο Κρόνος (κριτής οργάνωση θέλει πειθαρχία βάζει περιορισμούς και σε δύσκολες όψεις φέρνει πόνο) από τον Υδροχόο (Ομάδες μας περιόρισε αναλόγως ) και συνεχίζει να διαλύει ομάδες...Με τον Ουρανό από τον Ταύρο βρίσκεται σε τετράγωνο.. 3 το 2021 και ένα τελευταίο τώρα Οκτώβρη του 2022..Κραδασμοι οικονομικοί χρεοκοπίας χάνουν σπίτια δανειολήπτες
πόλεμοι ενέργειας αέριο και απώλεια ζωής για κάποιους συνδυαστικά με τις Εκλείψεις σε Ταύρο Σκορπιό.Φτάσαμε στον πάτο.. Δεν έχει άλλο..
Η Ελλάδα έχει επιρροές από Ποσειδώνα και η Σελήνη της λαός και η Αφροδίτη της οικονομικά και θέματα με κακοποίηση γυναικών συνδυαστικά Σελήνη Αφροδίτη..Κρόνος Εκλείψεις χτύπησαν και χτυπούν τον Ήλιο της.. Ωροσκόπο Δίδυμος Άρης ανάδρομος εκτός ορίων τετράγωνο με Ποσειδώνα αποκαλύψεις για κακοποιήσεις παιδιών μέσα από τον αυστηρό Κρόνο σε ομάδες μεμονωμένα..πέρα από τα σκάνδαλα τα Ποσειδώνια με καλλιτέχνες βιασμούς παιδοφιλους και έχει ακόμη δρόμο και άλλα σκάνδαλα στη φόρα και εκεί ο Δίας φέτος 12/4/2022 σε σύνοδο με Ποσειδώνα νέος κύκλος ξεκίνησε.. 12ετης και οικονομικά σκάνδαλα κερδοσκοπίας με ΜΚΟ.. ΚΙΒΩΤΟΣ.. Και γενικά σκάνδαλα σχετικά με Εκκλησία θρησκεία λαθρομεταναστευτικο.. .. Τι ακριβώς μπαίνει και βγαίνει στην Ελλάδα για να έχουν κάποιοι μέσα στην κρίση ψίχουλα επιδόματα που δεν επαρκούν φυσικά αλλά κοιμίζουν τον κόσμο.. Υπάρχουν και χειρότερα..
Κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει.. Κλίμα είναι θα αλλάζει.. Αλλά πες κάψανε δάση και κόσμο μαζί.. Πες εκτός πολεοδομία έκλεισαν χειμάρρους φουλ άνεμο γεννήτριες στα δάση και το ένα κόμμα ρίχνει τα λάθη στο άλλο τραμπαλα τα λόγια εσύ εγώ εμείς εσείς κανένας δεν φταίει..
⚫2023...συνεχίζουμε τον απολογισμό.. Δεν έχει δύσκολες πολλες όψεις.. Έχει όμως αλλαγές ενεργειών αφού αλλάζουν θέσεις πλανήτες...21/12/2022 ο Δίας στον Κριό.. Ήταν εκεί και τον Μάη του 2022..ευνοώντας φωτιά και αέρα.. Τώρα ξανά έως 17/5/2023 και ο Δίας στον Ταύρο..
Από τον Κριό θα φέρει νέες εκκινήσεις ενάρξεις αρκεί να μη βιάζεστε και κάνετε λάθη σε ότι ρισκάρετε.. Θα είναι πολεμικός άρα οι πόλεμοι δεν σταματούν ανά την γη.. Ίσα ίσα ανοίγουν νέα μέτωπα.. Η επέκταση ορίων συνόρων θα φανεί στην συνέχεια.. Προσοχή στον φανατισμό την πόλωση τις εκρήξεις.
Μη ξεχνάτε έρχεται από τον Ιχθει απεγκλωβίζει κάποιους και φέρνει στο φως θέματα με ιδρύματα νοσοκομεία φυλακές.. Γύμνια ψυχής.. Αυτογνωσία..Αλλά και ταξίδια νομική εύνοια σπουδές.Ενώ από τον Ταύρο θα φέρει ίσως βοήθεια σε ότι χάσαμε με τις Εκλείψεις στον Ταύρο Σκορπιό.. Χρήματα ακίνητα ασφάλεια αυτοπεποίθηση.
Δεν μου αρέσει όμως το τετράγωνο που κάνει με Πλούτωνα που θα εισέλθει και αυτός στον Υδροχόο και άλλοι κινούν τα νήματα στα οικονομικά και στο μαύρο χρήμα. Πάρα τον ενθουσιασμό για μια ιδέα.. κάτι θα σπάσετε για να την υλοποιήσετε. Ίσως υπερβολές και υπερτίμηση δυνάμεων σας βγάλουν από το παιχνίδι.. αντί για κέρδη πάθετε ζημιά.. Θέλει σωστή σκέψη ώριμη.. μη κυνηγάς το εύκολο.. Το γρήγορο κέρδος..
Η συνάντηση με τον Ουρανό τον Σεπτέμβρη θα φέρει ανατροπές στο πως διαχειριζόμαστε το χρήμα.. Σιγά σιγά θα εκλείψει το ρευστό και μόνο με κάρτες ηλεκτρονικό χρήμα θα υπάρχει..Εάν έχετε χρήματα στα σεντούκια δείτε να τα τοποθετήσετε γιατί ίσως χάσουν την αξία τους..Ο Δίας και το 2024 θα δώσει συνέχεια μέσα από τον Ταύρο δίπλα στον Ουρανό και μετά σε Διδύμους..
7/3/2023.. ο Κρόνος αφήνει τον Υδροχόο και εισέρχεται σε Ιχθείς.. Αφύπνιση.. συνείδησης..Διάλυση του Εγώ.. αποδόμηση του ψεμματος που μας τάισε ο Ποσειδώνας. Ξυπνήστε από τα όνειρα γίνετε ρεαλιστές.. Ίσως οι εγκλεισμό κατά την πανδημία και ότι άλλους περιορισμούς από τον Υδροχόο τώρα φέρουν θέματα μελαγχολίας κατάθλιψης και χρειαστείτε ψυχοθεραπεία..Τάσεις αυτοκτονίας τάσεις φυγής σε ουσίες ναρκωτικά αλκοόλ..Προστατευτικα κυκλιδωματα θα χρειαστούν..Ο τελευταίος ορατός πλανήτης από τη γη με τους δακτυλίους του τα όρια και οι προορισμοί που θα βάλει.. Δείτε πλανήτες και οίκο των Ιχθύων..
Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι Ιχθείς.. Δοκιμασίες.. πειθαρχία ωριμότητα θέλει και οργάνωση.. Πίεση σε Εκκλησία επίσης σε καλλιτέχνες σε ιδρύματα ξεκαθαρίσματα ότι σαθρό θα το γκρεμίσει..Ένα δοκιμαστικό πέρασμα και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο.. 24/3/2023..έως 12/6 επιστροφή στον Αιγόκερω ξεκαθάρισμα των ατόμων κύρους εκεί και εξουσίας.. Πολλοί πολιτικοί θα χαθούν στη συνέχεια και ολόκληρα πολιτικά συστήματα θα αλλάξουν.. Να ολοκληρώσει ότι έκανε από το 2008..Πόσα κόμματα πχ υπήρχαν τότε.. Που εξαφανίστηκαν πολιτικοί.. Πόσα σκάνδαλα βγήκαν στον αέρα...
20/11/2024 οριστικά θα εισέλθει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο.. έως 2044 εκεί. Βαθιές αλλαγές.. κυτταρικές αλλαγές.. Σε συλλογικό επίπεδο.. Παλιές πεποιθήσεις αντιλήψεις θα γκρεμιστούν..Στο ζώδιό της επανάστασης τι άλλο θα φέρει πέρα από εξεγέρσεις επαναστάσεις.. εναντίων των κυβερνήσεων.. και του κατεστημένου.Πορεία προς το φως.. Την εποχή του Διαφωτισμού 1778 _1798 ο Πλούτωνας ήταν εκεί... Βγήκε ο κόσμος από τον μεσαίωνα..
Τώρα πρόοδος στην υψηλή τεχνολογία τη ρομποτική την ιατρική το Διαδίκτυο επιστημονικές νέες ανακαλύψεις εφευρέσεις αποστολές ταξίδια διαστημόπλοιο στο φεγγάρι.. Πρόοδος στην αεροναυπηγική. Βέβαια πολλά επαγγέλματα μέσω τεχνολογίας καταργούν τον άνθρωπο.. Ταμίες ήδη αντικαθιστουνται στα σούπερ μάρκετ.. πχ.Θέματα ισότητας των δύο φύλων.. Θέματα με μειονότητες με ανθρώπινα δικαιώματα..
Η Αστρολογία θα πάρει την θέση που της αξίζει όπως στα αρχαία χρόνια όταν φιλόσοφοι ήταν και αστρονόμοι και αστρολόγοι.. Άλλωστε εκεί έχει τις ρίζες της.. Όπως σε μύστες ..2024 λοιπόν προχωράμε δυναμικά να βγούμε από το τέλμα..
⚫2025..
Κρόνος και Ποσειδώνας σύνοδος νέος κύκλος πέρα από κάποιες ενάρξεις ίσως σύγχυση νέες ασθένειες πολέμους για το νερό.. φτώχεια συγκρούσεις για θρησκευτικά θέματα φανατισμό.. Τρομοκρατία.. Στο τέλος ΚΆΘΑΡΣΗ..το αντίδοτο σε όσα περάσαμε. Θα ξεβρωμίσει η κόπρος του Αυγεία.
⚫2026...
Ουρανός στους Διδύμους.. Πλούτωνας στον Υδροχόο.. Κάτι φαίνεται φως στο τούνελ.. και εξάγωνο με Ποσειδώνα από Κριό.. Εποχή εμπορίου Διαδικτύου ταξιδιών άξονας νόησης και τεχνολογίας νέα επιτεύγματα αλλαγή στον τρόπο μετακινήσεων.. Υπερατλαντικα ταξίδια σε μηδέν χρόνο..Έως το 2033 ανάταση όλο πάνω..
⚫2027 2028 2029 πολύ καλά χρόνια..
Έτσι.. Αργοί συλλογικοί πλανήτες κάτι αλλάζουν και δεν το αντιλαμβανόμαστε άμεσα..Μην είστε αφελείς δεν θα λυθούν ως δια μαγείας τα προβλήματα του πλανήτη του κόσμου που εμείς δημιούργησα με.. Απλά πρέπει να βρούμε ισορροπίες.. Αρχή του τέλους του υλισμού.. Να νοιαστείς πλέον για τον άνθρωπο..
Να δούμε τα λάθη μας.. Όσα διορθώνονται να τα διορθώσουμε..Να ξεφύγουμε από τα συστήματα της διαφθοράς..Ότι είναι σαθρό θα καταρρεύσει..Η εξουσίες στον κόσμο θα πρέπει να μάθουν να μη παίζουν με τον κόσμο..Πνευματική κρίση τώρα σε εξέλιξη.. Η αλλαγή αναπόφευκτη.. Τα θεμέλια του κόσμου τρίζουν..Να μπει απαγορευτικό στην καταστροφή του πλανήτη για λίγους κερδισμένους..
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive