Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

Καρτέλ Φαρμάκων : Η Pfizer Καταρρίπτει Ρεκόρ Κερδών, Συνεχίζει Να Αυξάνει Τις Τιμές Των Προϊόντων Που Χρηματοδοτούνται Από Τους Φορολογούμενους, Χωρίς Να Υπάρχει Ευθύνη

 

 

Είναι η πιο ακριβή "δωρεάν" ένεση όλων των εποχών.Τα νούμερα των κερδών της Pfizer για το β' τρίμηνο παραλληλίζονται με αυτά μιας παγκόσμιας εταιρείας ενέργειας του top 5. Φυσικά, η μικρή διαφορά εδώ είναι...

ότι οι εταιρείες ενέργειας παρέχουν στην πραγματικότητα βασικές υπηρεσίες για την ανθρώπινη ευημερία, ενώ η Pfizer παρέχει, λοιπόν, φιδέλαιο με κρατική υποστήριξη.


Αυτό το τρίμηνο, η φαρμακευτική εταιρεία σημείωσε συνολικά έσοδα 27,7 δισ. δολάρια, αυξημένα κατά 46,5% από 18,9 δισ. δολάρια την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 78% στα 9,9 δισ. δολάρια αυτό το τρίμηνο, από 5,5 δισ. δολάρια το β' τρίμηνο του 2021.

Ενώ πολλοί Αμερικανοί αγωνίζονται να βάλουν φαγητό στο τραπέζι, τα κέρδη της Pfizer που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους σχεδόν διπλασιάστηκαν σε ετήσια βάση.

29 Ιουλίου 2022


Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από τα κέρδη της Pfizer δεν προέρχεται από τη δραστηριότητα της ελεύθερης αγοράς.

Περισσότερες από τις μισές πωλήσεις της Pfizer, και όλα τα κέρδη της, προέρχονται από τις ληγμένες ενέσεις γονιδιακής θεραπείας mRNA και το Paxlovid. Η επιχείρηση έχει μετατραπεί πλήρως σε εταιρεία COVID-19. Χωρίς την COVID Mania, η υπόλοιπη σειρά προϊόντων της Pfizer θα έβλεπε τον φαρμακευτικό γίγαντα χωρίς κανένα έσοδο φέτος.

The Dossier

Τα εμβόλια COVID της Moderna και της Pfizer για βρέφη και νήπια σχεδιάστηκαν για ένα στέλεχος που δεν υπάρχει πλέον

Σχεδιασμένα τον Ιανουάριο του 2020, τα εμβόλια COVID της Moderna και της Pfizer έχουν περάσει προ πολλού την ημερομηνία λήξης της παραλλαγής τους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το καρτέλ mRNA να ενθαρρύνει τη χρήση τους στους πιο ευάλωτους πληθυσμούς μας. Συγκρίσιμα με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο εμβόλιο γρίπης πριν από αρκετά χρόνια, αυτά τα εμβόλια δεν φαίνεται να λειτουργούν καθόλου και τα νέα δεδομένα συνεχίζουν να αναδεικνύουν αυτή την εντυπωσιακή πραγματικότητα...

Διαβάστε περισσότερα

πριν από ένα μήνα - 51 likes - 2 comments - Jordan Schachtel


Οι δουλειές ανθίζουν για την εταιρεία φαρμάκων που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους και δεν φέρει καμία ευθύνη. Μόλις τον περασμένο μήνα, η κυβέρνηση Μπάιντεν υπέγραψε μια συμφωνία με την Pfizer που ανέβασε την τιμή πάνω από 50% επιπλέον ανά δόση για την επόμενη παρτίδα ενέσεων mRNA της Pfizer.

The Dossier

Καρτέλ φαρμάκων: Μπάιντεν συμφωνεί να πληρώσει την Pfizer 56% περισσότερο για τις ενέσεις COVID

[Ελέγξτε τον χορηγό μου, Swan Bitcoin, ο οποίος δίνει στους αναγνώστες του Dossier 10 δολάρια σε δωρεάν Bitcoin μόνο για την εγγραφή τους...

Διαβάστε περισσότερα

πριν από ένα μήνα - 163 likes - 63 σχόλια - Jordan Schachtel


Πρόκειται για ένα πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα για μια εταιρεία που κάποτε ισχυρίστηκε ότι παρήγαγε τη θεραπεία για τον κορονoϊό, αλλά στην πραγματικότητα προμήθευσε μια αναποτελεσματική γονιδιακή θεραπεία με τεράστιο προφίλ παρενεργειών.

Δείτε ε δ ώ το tweet


***********

Δικτυογραφία

Drug Cartel: Pfizer shatters profit records, continues raising prices on taxpayer-funded, liability-free products

https://dossier.substack.com/p/drug-cartel-pfizer-shatters-profit?utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive