Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Απόστολος Ζέρβας: “Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως”. “Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.”

 

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε σήμερα ο παιδίατρος, Απόστολος Ζέρβας. “Αυτό το εμβόλιο στηρίζεται στο mRNA δίνει δηλαδη την πληροφορια στο κύτταρο να παράγει την ακίδα, η οποία όμως κυκλοφορεί στο αίμα, πηγαίνει σε όλα τα όργανα και κάνει ζημιά γιατί είναι τοξική....

Κάνει ζημιά στο ανοσοποιητικό σύστημα βρεφών ή και νεογνών τα οποία κυοφορούν γυναίκες εμβολιασμένες. Απαγορεύεται να κάνουμε εμβόλιο κατά τη διάρκεια της κυήσεως. Ένα εμβόλιο που δεν έχει ελεγχθεί, με προσωρινη άδεια, είναι πολύ επικίνδυνο”.

“Συνεχίζουν να επιμένουν σε μία ίωση του ανώτερου αναπνευστικού , η οποία πρέπει να αντιμετωπίζεται από τους γιατρούς, με τους τρόπους που εμείς έχουμε διδαχθεί”

“Όταν ο εμβολιασμός επαναλαμβάνεται συχνά, υπάρχει ο κίνδυνος να επέλθει αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδη συχνότερη ή βαρύτερη λοίμωξη.”
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:
 https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B6%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%B1%CF%82-060722/

2 σχόλια:

  1. Νέες «ΒΟΜΒΕΣ» από τον «προφήτη» του Σβαμπ
    Ο διεθνιστής σύμβουλος του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ Νόα Χαράρι έχει βαλθεί να αποκαλύψει όλο και περισσότερα πράγματα για όσα μέλλει γενέσθαι!

    Αναφερόμενος στην αλλαγή του ανθρώπινου DNA για να αναβαθμιστούν οι υπάκουοι και εμβολιασμένοι-σφραγισμένοι πολίτες, τόνισε:
    «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι σε αυτήν την προσπάθεια αναβάθμισης των ανθρώπων, θα υποβαθμίσουμε ουσιαστικά τους εαυτούς μας!

    https://www.bitchute.com/video/CPPNYCIcjIU8/


    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ 🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΓΚΥΕΣ.ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ PCR ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ (ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive