Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Ευθεία επίθεση της Ομοσπονδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στον υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο

Ευθεία επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο εξαπέλυσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟΑΞΙΑ) με αφορμή όσα έγιναν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο μετατράπηκε σε Φαρ Ουέστ.... Σε ανακοίνωσή τους, οι συνήθως ήπιων τόνων αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ρωτούν με δηκτικό τρόπο τον επικεφαλής της πολιτικής ηγεσίας της λεωφόρου Κατεχάκη:  

«Κύριε Υπουργέ,  

- Θεωρείτε πως η διπλή σας επίσκεψη στους τραυματίες συναδέλφους της Άμεσης Δράσης στο 401 ΓΣΝ ως ένδειξη συμπαράστασης -για την οποία σας επαινούμε- είναι αρκετή από πλευράς της Πολιτείας;  

- Είστε πολιτικά ικανοποιημένος ότι πράξατε το καθήκον σας ως πολιτικός προϊστάμενος χιλιάδων ενστόλων που καθημερινά δίνουν μάχη στον δρόμο με αυταπάρνηση για την ασφάλεια των πολιτών;  

- Ηθικά αισθάνεστε ότι συμπαρασταθήκατε εμπράκτως και ουσιαστικώς σε όλο αυτό το προσωπικό ή μήπως περιοριστήκατε αποκλειστικά και μόνο σε επικοινωνιακό επίπεδο, ακολουθώντας τις πρακτικές του προκατόχου σας, αντικαθιστώντας το SMS με ένα on camera δημόσιο ευχαριστώ; 

- Σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία αναγνώρισης του επικίνδυνου του αστυνομικού λειτουργήματος; Πόσες άραγε επιτροπές θα πρέπει να ασχοληθούν με το αυτονόητο και πού βρίσκεται το πόρισμα της επιτροπής που είχε προς τούτο συγκροτήσει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας;». 

Η Ομοσπονδία των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής της αναφέρει, με επίσης καυστικό τρόπο: «Δυστυχώς, η Πολιτεία είναι διαρκώς απούσα, σίγουρα τυφλή και οπωσδήποτε κωφή, αφού ούτε αναγνωρίζει εμπράκτως, ούτε βλέπει, ούτε ακούει κανέναν από αυτούς που κινδυνεύουν καθημερινά. Φυσικά, τα λόγια περισσεύουν, μιας και, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, "από το τάξιμο δεν έχασε κανείς"».

Στο τέλος της επιστολής τα μέλη της ΠΟΑΞΙΑ γράφουν όλο νόημα: «Ελπίζουμε ότι τα ερωτήματα αυτά, τα οποία δεν είναι καθόλου ρητορικά αλλά πραγματικά, θα τύχουν απάντησης με έργα και όχι και με άλλα επιπλέον λόγια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive