Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΠΟΣΑ ΚΕΦΑΛΙΑ, ΠΟΣΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΠΟΣΑ ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΥΒΕΛΑ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΕΓΓΡΑΦΑ

Κώστας-Μπακογιάννης-Αλεξία-Μπακογιάννη-Ντόρα-Μπακογιάννη - Boxnews.gr
Mια σειρά από περίεργες συμπτώσεις συνοδεύουν την ανάθεση της εκστρατείας ενημέρωσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την πανδημία, ύψους 35.000 ευρώ, στην εταιρία YELLOW TOOLBOX, η οποία συνδέεται άμεσα με την οικογένεια Μπακογιάννη. Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός υπογράφει τη σχετική σύμβαση... στις 28-4 με την εταιρία «THE YELLOW TOOLBOX ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με αντικείμενο την «Παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης αφορά στην εκπόνηση  σχεδίου για κάθε είδους εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών προς το σκοπό της εμπέδωσης των μέτρων πρόληψης και αποφυγής διάδοσης του κοροναϊού COVID-19».
Τη σύμβαση υπογράφει η Νάνσυ Σουρμπάτη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εν λόγω εταιρίας δημοσίων σχέσεων. Η Νάνσυ Σουρμπάτη όμως είναι επίσης Αντιπρόεδρος στην εταιρία δημοσίων σχέσεων AIA RELATE, με Πρόεδρο την Αλεξία Μπακογιάννη που έχει κοινή έδρα στην οδό Ακαδημίας 4, στην Αθήνα.

Η Νάνση Σουρμπάτη σε συνέντευξή της το 2019 ως εκπρόσωπος της ΑΙΑ RELATE

Οι «αυτοκόλλητες» εταιρίες επικοινωνίας
Οι συμπτώσεις όμως είναι πολύ περισσότερες καθώς οι δύο εταιρίες, που έχουν το ίδιο αντικείμενο, μοιάζουν «αυτοκόλλητες». Από την ίδρυσή τους  στεγάζονται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 33, στη συνέχεια, μετακομίζουν ταυτόχρονα το 2013, στην οδό Δ. Αρεοπαγίτου 3 και πλέον συστεγάζονται επίσης στην οδό Ακαδημίας 4
Στο πρώτο Δ.Σ. της εταιρίας YELLOW TOOLBOX που ιδρύεται το 2010 μετέχουν ο Κώστας Μπακογιάννης ως Πρόεδρος, η Νάνσυ Σουρμπάτη ως Διευθύνουσα Σύμβουλος ενώ στο πρώτο ΔΣ της εταιρίας AIA RELATE που ιδρύεται το 2006, μετέχουν η Αλεξία Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης και η... Νάνσυ Σουρμπάτη. Στις δύο εταιρίες εναλλάσσονται και άλλα πρόσωπα ως μέλη του Δ.Σ. ενώ εμφανίζουν τον ίδιο συμβολαιογράφο, τους ίδιους οικονομικούς ελεγκτές. Άγνωστη παραμένει η μετοχική τους σύνθεση.

Ο Περιφερειάρχης Θύμιος Σπανός, λοιπόν, αναθέτει απευθείας την εκστρατεία επικοινωνίας για την πανδημία σε εταιρία, της οποίας πρώτος πρόεδρος ήταν ο προκάτοχός του. Μέσα στον πανικό από συμβάσεις που γίνονται εξ αφορμής του κοροναϊού, από όλες τις εταιρίες επικοινωνίας της χώρας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αναθέτει σε εταιρία που συνδέεται με την οικογένεια του πρωθυπουργού! 

4 σχόλια:

  1. λερναια υδρα = το βρωμοσογο βρυκολακων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατα μανα κατα κορη κατα γιους και αδερφαδες
    η οικογενεια που επιβιωνει απο ληστειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εκκενώσεις βόθρων ο αχόρταγος"
    Δεν έχουν πάτο,ούτε η κοιλιά τους,ούτε οι τσέπες αλλά δεν έχουν κανένα ίχνος συνείδησης και φιλότιμου οι αχόρταγοι απόπατοι. Κλέφτες κοτζαμπάσηδες,όρνεα μαύρα,που οσμίστηκαν το αίμα των Ελλήνων κι έχωσαν τα γαμψά τους νύχια στο σώμα της Ελλάδος και την κατασπαράσσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα κεφάλια αυτής της οικογένειας είναι περισσότερα και από αυτά της Λερναίας Ύδρας, τα δε στομάχια τους βόθρος απύθμενος!
    Αρχίζω να αμφιβάλλω για την εντιμότητα, αλλά και την Ελληνικότητα του μακαρίτη Π.Μπακογιάννη, όταν αυτός απεφάσιζε να παντρευτεί μία εβραία σαν την Ντόρα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive