Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Ιμάμης στον Άγιο Παντελεήμονα: Κοιτάξτε τις γυναίκες των Ελλήνων , όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν πο@τάνες...

Ιμάμης στον Άγιο Παντελεήμονα αποκαλεί τις Ελληνίδες «κοινές του ...
Ιμάμης στον Άγιο Παντελεήμονα αποκαλεί τις Ελληνίδες «κοινές του πεζοδρομίου»... Και ρωτώ ... Γιατί ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος; Γιατί ακόμη βρίσκεται στην Ελλάδα; Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. λοιπόν έχει μπει ένας αυτόκλητος ιμάμης που κάνει κηρύγματα μίσους σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα.... Συγκεκριμένα, ο ιμάμης κάνει κηρύγματα μίσους κατά του δυτικού τρόπου ζωής, κάτι για το οποίο η αστυνομία ενημερώθηκε από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε αυτό. Σύμφωνα με την «Δημοκρατία» κάποιες από τις φράσεις που αναφέρει στα κηρύγματά του ο ιμάμης είναι «Βουτηγμένοι στην λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, κοιτάξτε τις γυναίκες τους, όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν «κοινές του πεζοδρομίου.» Ο ιμάμης φέρεται να χρησιμοποιεί συγκεκριμένη καφετέρια για να κάνει κηρύγματα στους μουσουλμάνους. Οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ παρακολουθούν τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον αυτόκλητο ιμάμη να περιορίζεται προς το παρόν στην καταγγελία του Δυτικού τρόπου ζωής. Ιμάμης στον Άγιο Παντελεήμονα αποκαλεί τις Ελληνίδες «κοινές του πεζοδρομίου»... Και ρωτώ ... Γιατί ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος; Γιατί ακόμη βρίσκεται στην Ελλάδα; Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. λοιπόν έχει μπει ένας αυτόκλητος ιμάμης που κάνει κηρύγματα μίσους σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα. Συγκεκριμένα, ο ιμάμης κάνει κηρύγματα μίσους κατά του δυτικού τρόπου ζωής, κάτι για το οποίο η αστυνομία ενημερώθηκε από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε αυτό. Σύμφωνα με την «Δημοκρατία» κάποιες από τις φράσεις που αναφέρει στα κηρύγματά του ο ιμάμης είναι «Βουτηγμένοι στην λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, κοιτάξτε τις γυναίκες τους, όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν «κοινές του πεζοδρομίου.» Ο ιμάμης φέρεται να χρησιμοποιεί συγκεκριμένη καφετέρια για να κάνει κηρύγματα στους μουσουλμάνους. Οι ειδικές υπηρεσίες της ΕΛΑΣ παρακολουθούν τη συγκεκριμένη υπόθεση με τον αυτόκλητο ιμάμη να περιορίζεται προς το παρόν στην καταγγελία του Δυτικού τρόπου ζωής.

4 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω με τί διάθεση το είπε ο συγκεκριμένος ιμάμης, ούτε με τί διάθεση το λένε οι αλλόθρησκοι και δεν παίρνω το μέρος τους.

    Αλλά αναρωτιέμαι: η κριτική απο θρησκευτικής και ηθικής πλευράς στον τρόπο ντυσίματος απο πότε απαγορεύεται;
    Θα απαγορεύσουν έτσι σιγά-σιγά και τα ορθόδοξα χριστιανικά κηρύγματα που επικρίνουν το άσεμνο ντύσιμο;
    Τότε για ποιά ελευθερία λόγου θα μιλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία να μπορώ και εγώ να πώ για τις μουσουλμάνες ότι είναι εργαλείο μάρκετινγκ του ισλάμ και τις ηθικής του ενώ μπορούν να αλλάξουν 2 και 3 άνδρες το μήνα αρκεί στον καθένα που πάνε να τους πει τρείς φορές το <σε χωρίζω" Άν το πώ αυτό ρε φίλε θα με πάνε φυλακή άν πρώτα δε με έχουν εκτελέσει η τζιχαντιστές. Η ελευθερία χάθηκε από τη στιγμή που ήρθαν αυτοί οι ισλαμοφασίστες εδώ

      Διαγραφή
    2. Φίλε 2:21 μμ δεν κατάλαβες. Είμαστε εναντίον κάθε ποινικοποίησης του λόγου.
      Πολύ περισσότερο εναντίον της ποινικοποίησης του χριστιανικού λόγου με τον οποίο εμποτίσθηκε και ζωογονήθηκε το έθνος μας για χιλιάδες χρόνια.
      Δεν πρέπει να δεχόμαστε καμιά ποινικοποίηση του χριστιανικού και ηθικού λόγου έστω και όταν ακούγεται ορισμένες φορές και "σκληρός" για την κοσμική αντίληψη.
      Η ποινικοποίηση του χριστιανικού λόγου είναι μέσα στα νεοταξίτικα σχέδια.

      Χριστιανός Ελληνορθόδοξος

      Διαγραφή
  2. ΕΣΥ ΙΣΛΑΜ-ΧΑΙΒΑΝ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΠΡΩΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΓΑΝΟΒΛΕΠΟΥΣΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ Ε ΒΡΩΜΙΑΡΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive