Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Χαράλαμπος Κοροξενός: «Δεν ντρεπόμαστε που είμασταν έξω από το σπίτι του υπουργού. Ο Γιαννακός και η παρέα του θα έπρεπε να ντρέπονται»


“Δεν ντρεπόμαστε που είμασταν έξω από το σπίτι του υπουργού” ανέφερε στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου «ΑΧΕΠΑ», Χαράλαμπος Κοροξενός,απαντώντας στην πρόσφατη ανακοίνωση της   ΠΟΕΔΗΝ. ...

” Ο Γιαννακός και η παρέα του θα έπρεπε να ντρέπονται. Ναι ήταν υγειονομικοί, ναι ήταν εργαζόμενοι σε αναστολή. Οι εξοντωμενοι εδώ και 10 μήνες συνάδελφοι δεν πέταξαν κανένα σύνθημα υβριστικό.Αυτή η ομοσπονδία, πατάει σε 2 βαρκες για να χαιδέψει και την κυβέρνηση και τους εργαζομενους που είναι σε αναστολή.

Αυτοί οι άθλιοι  που μας εκπροσωπούν στην ομοσπονδία, είναι οι μαριονέτες των πολιτικών κομμάτων. Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων Έπρεπε την επόμενη της αναστολής, η ομοσπονδία να κλείσει ολα τα νοσοκομεια της χώρας”.

Δημήτρης Γάκης “Είναι αδιανόητο να μιλούν για θανάτους αγνώστου αιτιολογίας”

“Δεν υπάρχει περίπτωση με τη σύγχρονη τεχνολογια να μην έχεις διάγνωση.  υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

“Είναι αδιανόητο να λένε “θάνατος αγνώστου αιτιολογίας”. Είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις που η επιστήμη θα σηκώσει τα χέρια ψηλά”.

Αναφορικά με τις aδιευκρινιστες αιτίες των ξαφνικών θανάτων νεων ανθρώπων ο κος Γάκης σχολίασε:

“Στους αιφνίδιους θανάτους νέων ανθρώπων, οφειλουν να αναζητηθούν στίγματα του αντιγόνου, της ακίδος, στο μυοκάρδιο, ή σε οποιοδήποτε άλλο όργανο. Ο θάνατος διδάσκει. Και πρέπει να μαθαινουμε από τους θανάτους,  ώστε να τους αποφευγουμε και να βελτιώνουμε την επιβιωση της κοινωνίας μας.Η Ελλάδα υστερεί καταφανώς σε αυτό το δεδομένο”.

“Οταν ξεκίνησε η ιστορία των εμβολίων, δοκιμάστηκαν 2 εμβόλια από τη Pfizer. Η μία τεχνολογια πεταχθηκε αυτοματως στην άκρη, η πιο σωστη κατ. εμέ.  Θα προστατευόμασταν από όλα τα στελέχη τοι κορονοιού, ακόμα και από τα κοινά κρυολογήματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive