Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Η ΠΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ .......ΚΟΥΛΗΣ-ΜΟΑΤΣΟ-''ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ''.....

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "europost.gr Αδιανόητη δήλωση Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: <<Ελλάδα και Τουρκία έχουν ευθυγραμμισμένα συμφέροντα!>> Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι! NewsRoom Πριν από 14 ώρες ന"Θυμάστε που σας έλεγα ότι αυτή την βδομάδα έχει κάτι ...ευθυγραμμίσεις;; ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. Να πως τις εννοούσε το γιουσουφάκι του Κοτς, της Turkish Petrolium, στην περσινή ΔΕΘ. ΤουρκοΛυβικό και ΤουρκΑιγαίο ;; No worries!... Όταν αρχίσει να πουλάει και Tουρκο Παλαιοκαστρίτσα, το πράμα θα γίνει επικίνδυνο...
Μεγαλύτερη καταστροφή απ αυτήν που έχει προξένησει ειδικά το Μητσοτακικο δεν έχει κάνει κανείς άλλος! Μόνο με την γερμανική κατοχή μπορεί να συγκριθεί! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ-ΤΣΟΛΙΑ
''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ'' ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ....Χαρούμενος Τουρκοταξιδιώτης.
Η παραχώρηση του Αιγαίου στους Τούρκους έχει την υπογραφή του "Εθνάρχη"
ΑΛΛΑ .....
ΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΣΟΝ ΜΥΡΙΟΙ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, σώμα νερού, ουρανός και κείμενο που λέει "TURKAEGEAN Coast of Happiness"Ψυχραιμία, και καθαρό μυαλό. Τα πράγματα σ' αυτό τον προνομιούχο γεωγραφικό κόμβο εμπεριέχουν την υψίστη γεωστρατηγική ρευστότητα και μεταβλητότητα.
Ακόμα και ο Δρακουλοπάτωρ Μοατσό το είχε δηλώσει αυτό κάποτε:
¨Πολύ εύκολα τα πράγματα στην Ελλάδα ανατρέπονται όσο και αποκαθίστανται.¨
Απλά δεν έχομε την στοιχειώδη εθνική και πολιτική παιδεία επομένως και την απαραίτητο καθαρή και ρεαλιστική και πολιτική οργάνωση και σκέψη.
¨Αεί παίδες¨ αρχαιόθεν.
Κι αυτό επειδή είμαστε ως κράτος διαρκώς εν κινδύνω και περικυκλωμένοι από φανερούς και κρυφούς εχθρούς για να μην πω ότι οι εχθροί συζούν μαζύ μας εντός δημοκρατικών τειχών και μας υπονομεύουν συστηματικά. (βρασμός του βατράχου.)
Από την άλλη πλευρά όμως ως Έλληνες ξέροντας ότι ως πολιτικό σύνολο είμαστε συνήθως διαλυμένοι αναπτύσσομε ως μονάδες, στις κρίσιμες στιγμές, ώσπερ ηθικά αντισώματα προσόντα και ευφυία αρχηγού ικανού να σηκώσει στις πλάτες του όλο το βάρος μιας θαυμαστής ιστορικής νίκης όχι μόνο εθνικής αλλά και κοσμοϊστορικής σημασίας, όπερ γέγονε πολλάκις ου μόνο εις το αρχαίον αλλά και το πρόσφατον ιστορικό παρελθόν μας. ¨Είς άριστος όσον μύριοι. ¨ (Ηράκλειτος.)
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Συγγνώμη, ξεχάσαμε να κάνουμε ένσταση για το Turkaegean, ήμασταν απασχολημένοι να σας τρώμε τα λεφτά"
Είμαστε οι ευλογημένοι καταραμένοι της ανθρώπινης ιστορίας γιατί απλά ως λάτρεις της υπερθεάς ελευθερίας δεν είμαστε καθόλου ούτε στον θεό ούτε στον διάβολο δεδομένοι.
ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ ____ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΟ 3 ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΟΥ'Ι'Ζ......
''ΜΑΝΤΕΨΤΕ'' ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ...
 Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, άτομα που στέκονται και κουστούμι
 
ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ
Υ.Γ. _____ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΡΡΗΣΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ......
ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΗ ........ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΡΑΜΠ-ΝΤΕ ΣΑΝΤΙΣ- ΜΑΙΚΛ ΠΟΜΠΕΟ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ .....
ΕΡΡΩΣΘΕ .....ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΤΕ ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ....

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive