Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022

Μεγάλη φωτιά στο Πόρτο Γερμενό – Εκκενώνεται ο Μύτικας // Φωτιά και στο Πικέρμι

 

Μεγάλη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Πόρτο Γερμενό. Επιχειρούν 130 πυροσβέστες με 6 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 35 οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και Ρουμάνων πυροσβεστών, καθώς και η ομάδα Σ.μη.Ε.Α. Για την αεροπυρόσβεση έχουν διατεθεί 5 Α/Φ και 6 Ε/Π, εκ των οποίων τα 1 Ε/Π για εναέριο συντονισμό. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ, καθώς και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ... Οι κάτοικοι του οικισμού Μύτικα έλαβαν μήνυμα από το 112 με εντολή να εκκενώσουν την περιοχή και να κατευθυνθούν προς τη Ψάθα.

Συναγερμός για φωτιά και στη λεωφόρο Μαραθώνος. Η πυρκαγιά, που έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, ξέσπασε ανάμεσα σε οικοπεδικά τμήματα στο Πικέρμι πλησίον της Αττικής Οδού στην έξοδο για Ραφήνα, στη διασταύρωση των οδών Αυλακίου και Μαραθώνος και έκαψε ξερά χόρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive