Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... ΣTHN MYTIΛHNH - ΕΦΥΓΑΝ ΕΜΒΟΛΙΑΜΣΕΝΟΙ - ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ Φώτης Παπαλυσάνδρου ΚΑΙ η διευθύντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας Σουλτάνα Ρεπάνη


Ιατροί έκαναν όλα τα εμβόλια (του θανάτου τους όπως απεδείχθησαν) για να μην βγουν σε αναστολή εργασίας...Ο γιατρός του Νοσοκομείου Μυτιλήνης έφυγε από τη ζωή στα 61 του χρόνια, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα κατέληξε η διευθύντρια της Νοσηλευτικής υπηρεσίας....

Απεβίωσε λόγω ανακοπής το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου ο πολύ γνωστός καρδιολόγος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Φώτης Παπαλυσάνδρου σε ηλικία 61 ετών.

Γεννήθηκε το 1961 στην Κύπρο και από το 1995 ζούσε στη Μυτιλήνη και υπηρετούσε ως Συντονιστής- Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Διετέλεσε πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και για περισσότερα από 10 χρόνια αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου.

Ας σημειωθεί ότι στις 9 Ιουνίου κατέληξε η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Σουλτάνα Ρεπάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive