Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Η "Ευλογιά των Πιθήκων" είναι μια Συγκάλυψη για τις Βλάβες Που Προκαλούνται στο Ανοσοποιητικό Σύστημα από τον Εμβολιασμό COVID με Αποτέλεσμα τον 'Ερπητα Ζωστήρα, την Αυτοάνοση Ασθένεια με Φουσκάλες και τη Μόλυνση από 'Ερπητα.

Μετάφραση: Απολλόδωρος. Δεν βρίσκετε περίεργο το πώς μέσα σε 50 χρόνια, η ευλογιά των πιθήκων δεν έχει ποτέ πραγματικά ξεφύγει εκτός από μερικές χώρες της Αφρικής, αλλά στη συνέχεια, μέσα σε δύο χρόνια...

από την υποτιθέμενη εμφάνιση του Covid-19, η ευλογιά των πιθήκων βρίσκεται ξαφνικά σε κάθε δυτικό έθνος και υπερθεματίζεται από τις αρχές δημόσιας υγείας, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας;

Αν όχι, δεν θα θέλετε να διαβάσετε αυτό το κείμενο γιατί μπορεί να χάσετε το τελευταίο επεισόδιο του BBC News στις 6 το απόγευμα. Αλλά αν το κάνετε, μπορεί να εκπλαγείτε ή να μην εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι η υποτιθέμενη επιδημία μαϊμούδες μπορεί στην πραγματικότητα να είναι αποτέλεσμα του προγράμματος εμβολιασμού Covid-19.

Πώς;

Λοιπόν, έχει να κάνει με τον έρπητα, τον έρπητα ζωστήρα, την αυτοάνοση ασθένεια με φουσκάλες και το γεγονός ότι ο εμβολιασμός με το Covid-19 βλάπτει σε μεγάλο βαθμό το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα.

Ακολουθεί ένας χάρτης που δείχνει τις χώρες όπου έχουν αναφερθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) "επιβεβαιωμένα" κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων από τα μέσα Μαΐου 2022 -

Αστειεύομαι μόνο. Το παραπάνω είναι στην πραγματικότητα ένας χάρτης που δείχνει τις κύριες διανομές του εμβολίου της Pfizer.

Εδώ είναι ο πραγματικός χάρτης που δείχνει τις χώρες όπου έχουν αναφερθεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) "επιβεβαιωμένα" κρούσματα πιθηκοαντίληψης από τα μέσα Μαΐου 2022 -

Εδώ είναι και οι δύο χάρτες μαζί, ώστε να μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι εντοπισμού της διαφοράς με αυτούς -

Εκτός από μερικές χώρες, δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καμία διαφορά, και κάθε χώρα που έχει αναφέρει φερόμενα κρούσματα "ευλογιάς των πιθήκων" από τον Μάιο του 2022, όπου δεν ήταν ήδη ενδημική, είναι μια χώρα που διέθεσε επίσης την ένεση Covid-19 της Pfizer.

Τώρα, αυτό θα μπορούσε φυσικά να είναι απλώς άλλη μια σύμπτωση σε μια μακρά σειρά "συμπτώσεων" που έχουν συμβεί από τις αρχές του 2020. Δυστυχώς, όμως, τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο.

Η ανθρώπινη "ευλογιά των πιθήκων" εντοπίστηκε για πρώτη φορά στον άνθρωπο το 1970 στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό σε ένα 9χρονο αγόρι. Έκτοτε, έχουν αναφερθεί ανθρώπινα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων σε 11 αφρικανικές χώρες. Μόλις το 2003 καταγράφηκε το πρώτο κρούσμα μαϊμούπλης εκτός της Αφρικής, και αυτό ήταν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε το 1988, μεταξύ 1981-1986, 977 άτομα με δερματικό εξάνθημα που δεν είχε διαγνωστεί κλινικά ως ανθρώπινη ευλογιά των πιθήκων εξετάστηκαν εργαστηριακά στο Ζαΐρ (σήμερα γνωστή ως Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό).

Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν τη μελέτη δήλωσαν τα εξής -

Οι διαγνωστικές δυσκολίες βασίζονταν κυρίως σε κλινικά χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν την ανεμοβλογιά: περιφερειακός πλειομορφισμός (στο 46% των λανθασμένα διαγνωσμένων περιπτώσεων), αόριστη σωματική κατανομή των δερματικών εκρήξεων (49%) και κεντρομόλος κατανομή των δερματικών βλαβών (17%). Η διεύρυνση των λεμφαδένων παρατηρήθηκε στο 76% των λανθασμένα διαγνωσμένων ασθενών. Ελλείψει ευλογιάς, το κύριο κλινικό διαγνωστικό πρόβλημα είναι η διαφοροποίηση της ανθρώπινης ευλογιάς των πιθήκων από την ανεμοβλογιά'.

Με απλούς όρους, η διάκριση της ευλογιάς των πιθήκων από την ανεμοβλογιά είναι απίστευτα δύσκολη, και η ανεμοβλογιά προκαλείται από έναν τύπο "ιού" του έρπητα.

Ο "ιός" της ανεμοβλογιάς είναι τεχνικά γνωστός ως ιός της ανεμοβλογιάς-ζωστήρα, και όπως ακριβώς και ο στενός συγγενής του, ο "ιός" του απλού έρπητα, γίνεται ισόβιος κάτοικος στο σώμα.

Και όπως και ο άλλος ξάδελφός του, ο έρπης των γεννητικών οργάνων, η ανεμευλογιά μπορεί να παραμείνει σιωπηλή για πολλά χρόνια, κρυμμένη μέσα στα νευρικά κύτταρα και μπορεί να επανενεργοποιηθεί αργότερα, προκαλώντας τον όλεθρο με τη μορφή της βασανιστικής δερματικής διαταραχής, του έρπητα ζωστήρα, που είναι ένα φουσκώδες, καυτό δερματικό εξάνθημα.

Δυστυχώς, ή ευτυχώς- ανάλογα με το αν επιλέξατε να κάνετε την ένεση Covid-19, τα επίσημα κυβερνητικά δεδομένα και τα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer υποδεικνύουν έντονα ότι η ένεση Covid-19 μπορεί να επανενεργοποιεί τον αδρανή ιό της ανεμοβλογιάς ή του έρπητα λόγω της τρομακτικής βλάβης που προκαλεί στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην είμαστε καθόλου μάρτυρες ενός παγκόσμιου ξεσπάσματος της ευλογιάς των πιθήκων, αλλά μάλλον μιας τεράστιας συγκάλυψης των συνεπειών της χορήγησης μιας πειραματικής ένεσης σε εκατομμύρια ανθρώπους.

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) προσπάθησε να καθυστερήσει τη δημοσιοποίηση των δεδομένων ασφάλειας του εμβολίου COVID-19 της Pfizer για 75 χρόνια, παρά το γεγονός ότι ενέκρινε την ένεση μετά από μόλις 108 ημέρες εξέτασης της ασφάλειας στις 11 Δεκεμβρίου 2020.

Αλλά στις αρχές Ιανουαρίου 2022, ο ομοσπονδιακός δικαστής Mark Pittman τους διέταξε να δημοσιεύουν 55.000 σελίδες ανά μήνα. Έδωσαν στη δημοσιότητα 12.000 σελίδες μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

Έκτοτε, η PHMPT δημοσίευσε όλα τα έγγραφα στον ιστότοπό της. Η τελευταία απόρριψη έγινε την 1η Ιουνίου 2022.

Ένα από τα έγγραφα που περιέχονται στον φάκελο δεδομένων είναι το "reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf". Η σελίδα 21 του εμπιστευτικού εγγράφου περιέχει δεδομένα σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος, με μία από αυτές να αφορά συγκεκριμένα τις λοιμώξεις από ιό έρπητα.

Σύμφωνα με το έγγραφο μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2021, μόλις 2 μήνες μετά τη χορήγηση άδειας επείγουσας χρήσης του εμβολίου της Pfizer τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Pfizer έχει λάβει 8.152 αναφορές που αφορούν λοίμωξη από έρπητα και 18 από αυτές είχαν ήδη οδηγήσει σε σύνδρομο πολλαπλής δυσλειτουργίας οργάνων.

Το σύνδρομο δυσλειτουργίας πολλαπλών οργάνων (MODS) είναι μια συστηματική, δυσλειτουργική φλεγμονώδης αντίδραση που απαιτεί μακρά παραμονή σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Χαρακτηρίζεται από υψηλό ποσοστό θνησιμότητας ανάλογα με τον αριθμό των οργάνων που εμπλέκονται. Μπορεί να προκληθεί από λοίμωξη έρπητα, όπως αποδεικνύει αυτή η επιστημονική μελέτη που βρέθηκε εδώ.

Περαιτέρω στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, αλλά πιο συγκεκριμένα από τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών, δείχνουν ότι τα κρούσματα έρπητα, έρπητα ζωστήρα και συνδρόμου πολλαπλής δυσλειτουργίας οργάνων πραγματικά εξερράγησαν στις ΗΠΑ μετά τη χορήγηση της ένεσης Covid-19.

Το ακόλουθο διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των λοιμώξεων/επιπλοκών έρπητα που έχουν αναφερθεί στο VAERS ως ανεπιθύμητες ενέργειες σε όλα τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων Covid-19) ανά έτος που αναφέρθηκαν, και τα εμβόλια Covid-19 μόνο ανά έτος που αναφέρθηκαν -

Το ακόλουθο διάγραμμα παρουσιάζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid-19 που αναφέρθηκαν στο CDC σχετικά με τον έρπητα, τον έρπητα ζωστήρα και το σύνδρομο δυσλειτουργίας πολλαπλών οργάνων έως τις 13 Μαΐου 2022.

Δείχνει επίσης τον αριθμό των ανεπιθύμητων συμβάντων που αναφέρθηκαν για τα εμβόλια γρίπης, για όλα τα εμβόλια μαζί (εκτός των ενέσεων Covid-19) και για τα εμβόλια HPV/Smallpox μεταξύ 2008 και 2020 -

Όπως μπορείτε να δείτε, οι ενέσεις Covid-19 έχουν προκαλέσει τις περισσότερες λοιμώξεις που σχετίζονται με έρπητα, και αυτό μέσα σε 17 μήνες. Όταν τα συγκρίνετε με τον αριθμό των εξάρσεων που αναφέρθηκαν κατά των εμβολίων HPV/Σαλπιγγίας σε 13 χρόνια, οι αριθμοί αυτοί είναι εξαιρετικά ανησυχητικοί.

Αυτό δεν οφείλεται ούτε στο γεγονός ότι σε τόσους πολλούς ανθρώπους έχει χορηγηθεί ένεση Covid-19. Οι επίσημοι αριθμοί του CDC δείχνουν στην πραγματικότητα ότι μόνο 1,7 δισεκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά της γρίπης χορηγήθηκαν μεταξύ 2008 και 2020. Ενώ, από τις 6 Μαΐου 2022, στις ΗΠΑ είχαν χορηγηθεί 580 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Covid-19.

Το ακόλουθο διάγραμμα δείχνει το ποσοστό ανά 1 εκατομμύριο δόσεις που χορηγήθηκαν ανεπιθύμητων ενεργειών που σχετίζονται με έρπητα, έρπητα ζωστήρα και σύνδρομο πολλαπλών οργάνων -

Το ποσοστό των λοιμώξεων που σχετίζονται με τον έρπητα και αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες για τα εμβόλια γρίπης είναι 0,75 ανεπιθύμητα συμβάντα ανά 1 εκατομμύριο χορηγούμενες δόσεις. Αλλά το ποσοστό των λοιμώξεων που σχετίζονται με τον έρπητα και αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες στις ενέσεις Covid-19 είναι 31,31 ανεπιθύμητα συμβάντα ανά 1 εκατομμύριο χορηγούμενες δόσεις.

Αυτή η διαφορά είναι 4.075% και είναι ενδεικτική ενός πολύ σοβαρού προβλήματος. Ένα σοβαρό πρόβλημα που προκαλείται από το γεγονός ότι οι ενέσεις Covid-19 αποδεκατίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την αποτελεσματικότητα του εμβολίου Covid-19 μεταξύ του τριπλά εμβολιασμένου πληθυσμού στην Αγγλία στις εκθέσεις του Οργανισμού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για την 3η εβδομάδα, την 7η εβδομάδα και την 13η εβδομάδα επιτήρησης εμβολίων του 2022 -

Τα στοιχεία δείχνουν ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου μειώθηκε μήνα με το μήνα, με τη χαμηλότερη αποτελεσματικότητα να καταγράφεται μεταξύ των ατόμων ηλικίας 60-69 ετών με συγκλονιστικό ποσοστό μείον -391%. Αυτή η ηλικιακή ομάδα σημείωσε επίσης την πιο απότομη μείωση, από μείον-104,69% την εβδομάδα 3.

Όμως, μία από τις πιο ανησυχητικές μειώσεις στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου καταγράφηκε μεταξύ των 18-29 ετών, η οποία έπεσε στο μείον-231% την εβδομάδα 12 του 2022 από +10,19% την εβδομάδα 3.

Η αρνητική αποτελεσματικότητα του εμβολίου υποδηλώνει βλάβη του ανοσοποιητικού συστήματος, διότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου δεν αποτελεί στην πραγματικότητα μέτρο της αποτελεσματικότητας ενός εμβολίου. Είναι ένα μέτρο των επιδόσεων του ανοσοποιητικού συστήματος ενός λήπτη εμβολίου σε σύγκριση με τις επιδόσεις του ανοσοποιητικού συστήματος ενός μη εμβολιασμένου ατόμου.

Η ένεση Covid-19 δίνει συγκεκριμένα εντολή στα κύτταρα να παράγουν την υποτιθέμενη πρωτεΐνη SARS-CoV-2 spike (S). Το ανοσοποιητικό σύστημα υποτίθεται ότι θα φροντίσει για τα υπόλοιπα και στη συνέχεια θα θυμηθεί να το ξανακάνει αν ποτέ συναντήσει τον ιό SARS-CoV-2. Έτσι, όταν οι αρχές δηλώνουν ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου, αυτό που πραγματικά εννοούν είναι ότι η απόδοση του ανοσοποιητικού σας συστήματος εξασθενεί με την πάροδο του χρόνου.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει τα ποσοστά θανάτου του Covid-19 ανά 100.000 ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία τον Μάρτιο του 2022 με βάση τα στοιχεία που δημοσίευσε η UKHSA -

Όπως μπορείτε να δείτε, οι περισσότερες εμβολιασμένες ηλικιακές ομάδες έχουν υψηλότερο ποσοστό θανάτου Covid-19 από τις ανεμβολίαστες ηλικιακές ομάδες. Αυτό δεν είναι ενδεικτικό ενός αποτελεσματικού εμβολίου, είναι ενδεικτικό της βλάβης που προκαλείται στο ανοσοποιητικό σύστημα από την ύπαρξη του εμβολίου Covid. Πώς αλλιώς μπορείτε να εξηγήσετε το γεγονός ότι οι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από Covid-19 από ό,τι οι ανεμβολίαστοι;

Το ίδιο παρατηρούμε και σε θανάτους που δεν οφείλονται στο Covid-19, και τα δεδομένα δείχνουν ότι χρειάζονται περίπου πέντε μήνες για να προκληθεί αρκετή βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα από την ένεση Covid-19, ώστε ο λήπτης να έχει περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει.

Στις 17 Μαΐου, το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (ONS) δημοσίευσε το τελευταίο σύνολο δεδομένων του σχετικά με τους θανάτους ανάλογα με την κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία και αποκάλυψε ένα σωρό συγκλονιστικά ευρήματα.

Ο πίνακας 1 του συνόλου δεδομένων του ONS περιέχει στοιχεία για τα μηνιαία ποσοστά θνησιμότητας κατά ηλικία με βάση την κατάσταση εμβολιασμού για θανάτους μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου 21 και της 31ης Μαρτίου 22. Η πρώτη ένεση Covid-19 χορηγήθηκε στην Αγγλία στις 8 Δεκεμβρίου 2021 και ιδού τα στοιχεία για τα ποσοστά θνησιμότητας ανά κατάσταση εμβολιασμού κατά τους επόμενους 4 μήνες -

Οι ανεμβολίαστοι είχαν σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός από το Covid-19 σε σχέση με τον εμβολιασμένο πληθυσμό τόσο τον Ιανουάριο όσο και τον Φεβρουάριο του 2021, προτού τα ποσοστά φανούν να ομαλοποιούνται μέχρι το τέλος Απριλίου.

Αλλά κοιτάξτε τι συνέβη από τον Μάιο του 2021 και μετά -

Ξαφνικά, ο εμβολιασμένος πληθυσμός στο σύνολό του είχε περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει από ό,τι ο ανεμβολίαστος από οποιαδήποτε άλλη αιτία εκτός από το Covid-19, και η τάση αυτή συνεχίζεται μήνα με το μήνα από τότε. Αποδεικνύεται επίσης ότι αυτή η τάση ταυτίζεται με εκείνους που έλαβαν πρώτοι τις ενέσεις Covid-19, με τους ανθρώπους στην Αγγλία που εμβολιάστηκαν κατά σειρά ηλικίας.

Τα στοιχεία του ONS είτε δείχνουν ότι οι ενέσεις Covid-19 χρειάζονται περίπου 5 μήνες για να αποδεκατίσουν πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα σε σημείο όπου οι πιθανότητες ενός ατόμου να πεθάνει από οποιαδήποτε αιτία αυξάνονται σημαντικά, είτε δείχνουν ότι οι ενέσεις Covid-19 σκοτώνουν άμεσα χιλιάδες ανθρώπους με έναν αργό και επώδυνο θάνατο που διαρκεί κατά μέσο όρο 5 μήνες για να ολοκληρωθεί.

Έτσι, μέχρι τώρα, θα πρέπει να έχετε ενημερωθεί για το γεγονός ότι οι ενέσεις Covid-19 βλάπτουν σίγουρα το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση είναι απολύτως εύλογο ότι οι αδρανείς ιοί του έρπητα και της ανεμευλογιάς-ζωστήρα επανενεργοποιούνται με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται μια άνευ προηγουμένου έξαρση λοιμώξεων από έρπητα και έρπητα ζωστήρα.

Αλλά υπάρχει και μια άλλη πάθηση που οι αρχές θα μπορούσαν να ισχυρίζονται ψευδώς ότι είναι η ανεμοβλογιά, και πρέπει να επιστρέψουμε στα εμπιστευτικά έγγραφα της Pfizer για να τη βρούμε.

Η πάθηση είναι κρυμμένη μέσα στον μακρύ κατάλογο 9 σελίδων με τις ανεπιθύμητες ενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος στο τέλος του εγγράφου reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf

--| Αυτοάνοση νόσος με φουσκάλες (Autoimmune blistering disease).

Η αυτοάνοση νόσος με φουσκάλες προκαλεί φουσκάλες στο δέρμα και στους βλεννογόνους σε όλο το σώμα. Μπορεί να επηρεάσει το στόμα, τη μύτη, το λαιμό, τα μάτια και τα γεννητικά όργανα.

Δεν είναι πλήρως κατανοητή, αλλά οι "ειδικοί" πιστεύουν ότι πυροδοτείται όταν ένα άτομο που έχει γενετική τάση να πάθει αυτή την πάθηση έρχεται σε επαφή με ένα περιβαλλοντικό εκλυτικό αίτιο. Αυτό μπορεί να είναι μια χημική ουσία ή ένα φάρμακο. Όπως η ένεση Covid-19 της Pfizer;

Ορίστε λοιπόν, ένα σωρό στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι αρχές θα μπορούσαν πολύ εύκολα να συγκαλύψουν τις συνέπειες του εμβολιασμού Covid-19 με μια ψεύτικη πανδημία "ευλογιάς των πιθήκων". Αλλά αν η προβολή των αποδεικτικών στοιχείων μας δεν είναι αρκετή για να σας πείσει γι' αυτό, τότε ίσως αυτή η επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021 να είναι -

Αλλά παρόλο που το όλο δράμα με την "ευλογιά των πιθήκων" μπορεί να είναι άλλη μια παρωδία, μην ξεγελιέστε και νομίζετε ότι οι αρχές δεν είναι πρόθυμες να το πάνε τόσο μακριά ή ακόμα πιο μακριά από τα άθλια δύο χρόνια που ανάγκασαν τον κόσμο να υποφέρει στο όνομα του Covid-19.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Οργανισμός Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου μόλις κατέστησε την "ευλογιά των πιθήκων" που πρέπει να δηλωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι γιατροί και οι γενικοί γιατροί πρέπει να αναφέρουν τυχόν κρούσματα που αποκαλύπτουν στον UKHSA. Η απόφαση αυτή έρχεται να προστεθεί στην προηγούμενη συμβουλή για απομόνωση στο σπίτι για τρεις εβδομάδες, εάν κάποιος έχει στενή επαφή με κάποιον που έχει υποψία για "ευλογιά των πιθήκων".

Εν τω μεταξύ, στις ΗΠΑ το CDC μόλις ανακοίνωσε ότι συνιστάται και πάλι η χρήση μάσκας προσώπου για την "πρόληψη της μετάδοσης της "ευλογιάς των πιθήκων" στην κοινότητα".

Αμφιβάλλουμε αν το CDC θα λάβει ποτέ το υπόμνημα ότι οι μάσκες απλά δεν λειτουργούν, αλλά ας υποθέσουμε ότι λειτουργούν και ότι υπάρχει πραγματικά μια επιδημία "ευλογιάς των πιθήκων". Δεν γνωρίζει το CDC ότι ο ιός της "ευλογιάς των πιθήκων" δεν μεταδίδεται με τον αέρα και μεταδίδεται μόνο με σωματική, και συνήθως στενή επαφή;

Και τώρα έχουμε τον Dr. Tedros, τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, να προειδοποιεί ότι η μαϊμούδες είναι πλέον ένας πραγματικός κίνδυνος και ο ΠΟΥ "ανησυχεί εξαιρετικά για την ασφάλεια των παιδιών και των εγκύων γυναικών". Σε μια νέα δήλωση, κατέληξε δηλώνοντας ότι ο ΠΟΥ θα δημοσιεύσει μια σειρά από κατευθυντήριες γραμμές και συμβουλές για τις χώρες που θα πρέπει να ακολουθήσουν αμέσως...

Δείτε το βίντεο ε δ ώ :

Μπορείτε να καταλάβετε πού πάει αυτό, έτσι δεν είναι;

-----------------

Δικτυογραφία :

Monkeypox is a coverup for damage done to Immune System by COVID Vaccination resulting in Shingles, Autoimmune Blistering Disease & Herpes Infection – The Expose

https://expose-news.com/2022/06/10/monkeypox-coverup-consequences-covid-vaccination/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive