Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Πρωτοβουλία Εμφιετζόγλου για την Μακεδονία | Κυριακή 19 Ιουνίου στο Βελλίδειο!

Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 20:00, η καρδιά της Μακεδονίας κτυπάει στο Συνεδριακό Κέντρο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΕΛΛΙΔΗΣ, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.....Ο πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, Δρ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου ανακοινώνει βαρυσήμαντη "Πρωτοβουλία για την Μακεδονία".η πρωτοβουλία του Έλληνα ευπατρίδη έρχεται τέσσερα χρόνια μετά την προδοσία της Μακεδονίας στις Πρέσπες και θα αφορά στην ανακοίνωση "κυβερνητικού προγράμματος" για την Συμφωνία των Πρεσπών, την Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη!Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Πληροφορίες: 2310 915 000

1 σχόλιο:

  1. Ο Εμφιετζογλου,δεν ηταν στην βραβευση του δολοφονου Μπουρλα;Και τι θα μας πει για την Μακεδονια,παπαριες;Αλλος πατριωτης απ'τα Λιντλ.Νομιζουν οτι οι υπολοιποι ειμαστε χαπατα.Καυμενε "μηχανικη"ουτε οι Σημιτοπασοκοι,ουτε αυτοι οι λωποδυτες σου δωσαν φαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive