Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Για 'Aλλη Mια Φορά: Πού είναι η "Ακίδα Πρωτεΐνης" (spike protein);

 

 Μετάφραση: Απολλόδωρος. Θα ανακεφαλαίωνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν υπάρχει. Αλλά αποφάσισα να το αφήσω έξω από αυτό το άρθρο. Θα επικεντρωθώ μόνο στο εμβόλιο και στο τι υποτίθεται ότι κάνει....

Ας πούμε ότι είστε ερευνητής εμβολίων. Αναπτύσσετε έναν νέο τύπο εμβολίου που χρησιμοποιεί RNA.

Το RNA, όταν χορηγείται με ένεση, έχει έναν σκοπό. Προκαλεί τα κύτταρα του σώματος να παράγουν κάτι που ονομάζεται "ακίδα πρωτεΐνης" (spike protein). Αυτό είναι όλο.

Σύμφωνα με τη θεωρία σας, το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού θα αναλάβει δράση και θα εξαπολύσει μια εξουδετερωτική επίθεση εναντίον αυτής της πρωτεΐνης.

Ως αποτέλεσμα, όταν έρθει το " αληθινό πράγμα " - ο ιός, ο οποίος περιέχει την ακίδα πρωτεΐνη - το εμβολιασμένο άτομο θα είναι προστατευμένο. Το ανοσοποιητικό του σύστημα θα αποκρούσει τον ιό.

Εφόσον, και πάλι, ολόκληρος και ο μόνος λόγος που κάνετε την ένεση RNA είναι για να κάνετε τον οργανισμό να παράγει την ακίδα πρωτεΐνης...

Δεν θα βεβαιωθείτε ότι το σώμα παράγει αυτή την πρωτεΐνη;

Φυσικά και θα το κάνετε.

Πώς θα το κάνετε αυτό;

Με τον μόνο τρόπο που μπορείτε.

Θα βάλετε σε σειρά 10 ή 20 χιλιάδες εμβολιασμένους ανθρώπους και θα τους εξετάσετε.

Θα τους εξετάσετε για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρείτε την πρωτεΐνη spike στο σώμα τους.

Δείξτε μου τη μελέτη.
Δείξτε μου ότι οι ερευνητές εμβολίων και οι κατασκευαστές εμβολίων και ο FDA έκαναν πραγματικά αυτή τη μελέτη.
Πού είναι;
Δεν μιλάω για την εξέταση τριών ασθενών στην Κίνα ή στο Βερολίνο ή στη Νέα Υόρκη. Μιλάω για μια εκτεταμένη δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι το εμβόλιο κάνει το ΜΟΝΟ πράγμα που υποτίθεται ότι κάνει. Σε όλο τον πληθυσμό.
Δεν βλέπω αυτή τη μελέτη πουθενά.

Κάποιοι άνθρωποι μου είπαν: "Φυσικά και το εμβόλιο αναγκάζει το σώμα να παράγει την πρωτεΐνη spike. Αυτό είναι το νόημα της τεχνολογίας RNA. Το ΞΕΡΟΥΜΕ αυτό. Η τεχνολογία είναι καλά εδραιωμένη".

Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια των φαρμάκων, μέχρι τα φάρμακα να αρχίσουν να σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους.

Θέλω κάτι απλό. Επαλήθευση. Σε όλο τον πληθυσμό. Επαλήθευση ότι το εμβόλιο κάνει αυτό που υποτίθεται ότι κάνει.

Και θέλω να μάθω γιατί δεν έχει επιχειρηθεί αυτή η επαλήθευση.

Ένας καθηγητής μου είπε χαρακτηριστικά : "Ίσως θα μπορούσατε να επινοήσετε ένα τεστ που θα ανιχνεύει την πρωτεΐνη spike απευθείας στο σώμα... αλλά ίσως είναι πολύ δύσκολο να το κάνετε αυτό...".

Αλήθεια; Με άλλα λόγια, ένα εμβόλιο αναπτύχθηκε για να κάνει κάτι που ίσως είναι αδύνατο να επαληθευτεί;

Και αυτό ήταν κατανοητό εκ των προτέρων;

Πριν από μερικούς μήνες, κάποιος μου έστειλε μια μελέτη. Είπε ότι η μελέτη έδειξε ότι η πρωτεΐνη spike είχε βρεθεί σε εμβολιασμένους ανθρώπους. Διάβασα τη μελέτη. Πρώτα απ' όλα, οι συγγραφείς έκαναν αναφορά σε λίγους ανθρώπους. Δεν είναι καλό. Δεν είναι χρήσιμο. Δεύτερον, απ' όσο μπορούσα να πω, η μέθοδος εύρεσης της πρωτεΐνης spike ήταν ύποπτη. Βασιζόταν στην ανίχνευση έμμεσων και αναξιόπιστων δεικτών που υποτίθεται ότι αποδείκνυαν (αλλά δεν αποδείκνυαν) ότι η πρωτεΐνη ήταν παρούσα σε αυτούς τους λίγους ανθρώπους. Δεν είναι καλό. Δεν είναι χρήσιμο.

Πού είναι η μεγάλη μελέτη που έγινε με σωστό τρόπο;
Δεν τη βρίσκω πουθενά.

Ο Dr. Andrew Kaufman, ο οποίος έχει διαλύσει και αποκαλύψει τη μη επιστημονική διαδικασία με την οποία οι ιολόγοι ισχυρίστηκαν ότι ανακάλυψαν τον SARS-CoV-2, προσφέρει τα εξής σημαντικά σχόλια σχετικά με την πρωτεΐνη spike:

"Μπορείτε να αγοράσετε ένα άμεσα διαθέσιμο αντίσωμα της πρωτεΐνης SARS-Cov-2 Spike, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα τυπικό western blot ή ELISA για να ελέγξετε τους λήπτες των ενέσεων για την πρωτεΐνη spike. Αυτό είναι φθηνό και εύκολο να γίνει. Γιατί δεν έχει γίνει;"

-----------------

Δικτυογραφία :

One more time: where is the spike protein?

https://blog.nomorefakenews.com/2022/06/09/one-more-time-where-is-the-spike-protein/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive