Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Ρωσικό πετρέλαιο; ΤΕΛΟΣ!!!

Μια υποδειγματική κύρωση που μελετήθηκε έξυπνα από τους φανταστικά ευφυείς ηγέτες μας !!! Η Γαλλία δεν θα αγοράζει πλέον πετρέλαιο από τη Ρωσία, τελείωσε ! Θα δούμε τι θα δούμε. Η Γαλλία θα αγοράσει πετρέλαιο από την Ινδία για να επιβάλει κυρώσεις στη Ρωσία. Η Ινδία θα αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία. Η Ινδία θα πουλήσει αυτό το πετρέλαιο στη Γαλλία... εφαρμόζοντας ένα περιθώριο κέρδους στη διαδικασία!

Οι Γάλλοι αυτοκινητιστές και βιομήχανοι θα συμβάλουν στον πλουτισμό της Ρωσίας και της Ινδίας πληρώνοντας όλο και υψηλότερες τιμές για το καύσιμο που είναι απολύτως απαραίτητο για τη λειτουργία της οικονομίας μας.

Αν οι υπεύθυνοι για τη διακυβέρνησή μας είχαν σταματήσει να σπουδάζουν στο κολέγιο, δεν θα χρειαζόταν καν να σκεφτούν για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι μια τέτοια λύση είναι άκυρη. Αλίμονο, είναι πολύ μορφωμένοι και έχουν σπουδαία διπλώματα κύρους που τους επιτρέπουν να μας κοροϊδεύουν.

Γάλλοι, θα καταλάβετε μια μέρα σύντομα ότι μας θεωρούν ηλίθιους της κατώτερης τάξης, εμάς τους "Sans-dents", και ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας.

Ας ξεκινήσουμε με το να εκτοπίσουμε και να στείλουμε πίσω στα σπίτια τους όλους αυτούς τους επαγγελματίες της πολιτικής που εκλέγονται, επανεκλέγονται, επανεκλέγονται ξανά και ξανά, μιλώντας δημαγωγικά χωρίς απτά αποτελέσματα.

 

Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, κάποιοι νεοεισερχόμενοι έφτασαν και γρήγορα μετατράπηκαν σε υπάκουα πρόβατα, ψηφίζοντας τα πάντα. ΈΞΩ!!!

Ας εκλέξουμε νεοεισερχόμενους στην πολιτική, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν το ενδιαφέρον να προστατεύσουν την κυριαρχία της Γαλλίας και τις ελευθερίες και την ασφάλεια των Γάλλων και ας τους προσέξουμε!

Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό; Η λύση είναι απλή, μη βίαιη, αναπόφευκτη από τον "αντίπαλο".

Θα συνεχιστεί...

Μια λύση που θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία ξεστομίζουν μια ανούσια σούπα που υπαγορεύεται από τους επιδοματούχους που παίρνουν τους φόρους μας.

Πώς μπορούμε να μην εξοργιστούμε με την ανευθυνότητα αυτών των ατόμων, αν σκεφτούμε ότι οι μικροί άνθρωποι δεν αξίζουν πολλά και έχουν μόνο ένα δικαίωμα: ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΣΙΩΠΗΛΟΊ! Είμαστε Γάλλοι πολίτες και πρέπει να είμαστε περήφανοι γι' αυτό. Τα ιδρυτικά κείμενα της Πέμπτης Δημοκρατίας μας δίνουν δικαιώματα και υποχρεώσεις. Κάθε Γάλλος που εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του ως έντιμος πολίτης και φορολογούμενος και που σέβεται τους νόμους και τους κανόνες που διέπουν αυτή τη χώρα έχει το δικαίωμα να εκφράζει τις σκέψεις και τις απόψεις του για τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν τα άτομα που κατέχουν τη νομοθετική και εκτελεστική εξουσία της χώρας μας.

Ας αγωνιστούμε έξυπνα αλλά με όλες μας τις δυνάμεις ενάντια σε αυτή την επίθεση κατά της ιθαγένειάς μας.  https://laplumeducitoyen.org/2022/06/09/petrole-russe-cest-termine/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive