Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Ένας τρελός κόσμος στον οποίο ζούμε

κρύο νερό από ξύλο χιονιού

Σύμφωνα με το Reuters, οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ Γερμανίας και Κατάρ για την προμήθεια υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) έχουν φτάσει σε αδιέξοδο και το ενδεχόμενο μιας ενεργειακής συμφωνίας γίνεται όλο και λιγότερο πιθανό...

Η Ευρώπη έχει βρεθεί σε μια άνευ προηγουμένου κατάσταση παρόμοια με μια παγίδα βρόχου από την οποία δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγει χωρίς να υποστεί σημαντικές και μη αναστρέψιμες οικονομικές απώλειες.

Η Πολωνία κατηγόρησε τη Ρωσία ότι καταστρέφει τα όπλα και τον εξοπλισμό που προσφέρθηκε στην Ουκρανία ως μέρος της στρατιωτικής βοήθειας στη χώρα αυτή και καλεί τη διεθνή κοινότητα να θεωρήσει τη Ρωσία υπεύθυνη για αυτήν την κατάσταση.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Έλον Μασκ διέκοψε την εξαγορά του κοινωνικού δικτύου Twitter λόγω ψευδούς εκτίμησης του αριθμού των ψεύτικων λογαριασμών που δημιουργήθηκαν σε αυτήν την πλατφόρμα (μια κοινή πρακτική που επηρεάζει όλα τα κοινωνικά δίκτυα). Το Twitter ισχυρίζεται ότι αυτοί αποτελούν το 5% του συνόλου, αλλά οι ειδικοί παραμένουν δύσπιστοι και αναφέρουν τους ++380 εκατομμύρια ψεύτικους λογαριασμούς στο Facebook.

Ο Ερντογάν κάλεσε τη Φινλανδία και τη Σουηδία να υποστηρίζουν τη διεθνή τρομοκρατία . Σύμφωνα με την πράξη, η Τουρκία έχει μπλοκάρει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις αυτών των δύο σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ.

Η Ισπανία υποκύπτει πολύ χαμηλά στο Κατάρ ελπίζοντας να βγει από την τρομερή γεωπολιτική παγίδα στην οποία έχει βυθιστεί η ισπανική σοσιαλιστική κυβέρνηση μετά από εξωτερικές πιέσεις. Η Ισπανία θα ήθελε να απαλλαγεί από την ενεργειακή της εξάρτηση από την Αλγερία, με την οποία οι σχέσεις βρίσκονται στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο, το συντομότερο δυνατό, αλλά φαίνεται απίθανο η ισπανική κυβέρνηση να μπορέσει να το πράξει σε αρκετό χρόνο για να εξασφαλίσει την πλήρη μετάβαση στις ΗΠΑ. σχιστολιθικό αέριο ή LNG από το Κατάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive