Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΙΘΗΚΟΕΜΒΟΛΙΟ. ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ. "ΞΕΡΟΥΝ" ΑΚΟΜΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ & ΘΥΜΑΤΑ

Οι Παγκόσμιοι Οργανισμοί Υγείας έχουν προγραμματιστεί για την πανδημία της ευλογιάς των πιθήκων να χτυπήσει τον Μάιο του 2022, αποκαλύπτει το έγγραφο Wargame από τις αρχές του 2021. «Το σενάριο της άσκησης ολοκληρώνεται με περισσότερα από τρία δισεκατομμύρια κρούσματα και 270 εκατομμύρια θανάτους παγκοσμίως».. https://thekylebecker.substack.com/p/global-health-agencies-planned-for?s=w 

«Πριν από ένα χρόνο, σε ένα συνέδριο του Μονάχου [ sic ], το NTI προέβλεψε μια τρομοκρατική επίθεση με ευλογιά μαϊμούδων τον Μάιο του 2022 σε ένα παιχνίδι μικροβίων, εκτός από το ότι φαίνεται ότι ήταν οι τρομοκράτες», ανέφερε ο ανώτερος συντάκτης του TheBlaze, Daniel Horowitz . Το έγγραφο wargame παρέχει μια πολύτιμη ματιά στον τρόπο με τον οποίο οι εθνικές κυβερνήσεις και οι διακυβερνητικές οργανώσεις σκοπεύουν να προετοιμαστούν για την επόμενη πανδημία. «Τον Μάρτιο του 2021, η NTI συνεργάστηκε με τη Διάσκεψη Ασφάλειας του Μονάχου για τη διεξαγωγή μιας επιτραπέζιας άσκησης για τη μείωση των βιολογικών απειλών υψηλών συνεπειών», ανέφερε το έγγραφο της διάσκεψης. "Η άσκηση εξέτασε κενά στις εθνικές και διεθνείς αρχιτεκτονικές ετοιμότητας βιοασφάλειας και πανδημίας—διερεύνηση ευκαιριών για τη βελτίωση των ικανοτήτων πρόληψης και αντίδρασης για βιολογικά συμβάντα υψηλών συνεπειών. Αυτή η έκθεση συνοψίζει το σενάριο της άσκησης, βασικά πορίσματα από τη συζήτηση και συστάσεις για τη διεθνή κοινότητα ."

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ.
    ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΝΕ....
    ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΣΟΥ...............

    Cristina Dobre
    @cristinadobre
    Am spus ca oamenii,unii! sunt destepti,mai destepti decat pLandemicii 😁 moneyhoax
    Toate art. care au prez. foto mon$eypox,sunt fotografii vechi.
    Ce facusi media,nu ai img. macar cu unul in anul asta, de acum? Unde sunt cazurile?😁Nu cumva sunt din pix?

    https://twitter.com/cristinadobre/status/1528243950720630790?cxt=HHwWjIC-zdbxtLUqAAAA

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΑΓΓΕΛΙΚΉ-ΑΧΑΡΝΑΙ🌹

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive