Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

"ΘΕΡΙΖΕΙ" Ο χάρος τους γιατρούς στις Σέρρες. ΕΠΤΑ (7) πέθαναν σε 1 χρόνο. ΟΝΟΜΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο θανατικό στον ιατρικό κόσμο των Σερρών. Μέσα σε ένα διάστημα ενός έτους «έφυγαν» επτά γιατροί προκαλώντας μεγάλη θλίψη στις οικογένειες τους και στην κοινωνία των Σερρών καθώς όλοι τους ήταν αγαπητοί άνθρωποι. Η πιο πρόσφατη απώλεια αφορά....

στην γυναικολόγο Κατερίνα Παλλίδου. Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο επίσης γιατρός Χάρης Τσιώνης αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Σε ένα χρόνο. Ο Ευάγγελος Ντάντος παθολόγος, ο Κώστας Λαμπριανιδης ακτινολόγος, ο Βασίλης Μπεκιαρόπουλος γυναικολόγος, ο Γιώργος Τσαρτσαφλής παθολόγος, ο Νίκος Αργυριάδης γυναικολόγος, η Όλγα Καντζόγλου παθολόγος, ο Θωμάς Μέγαλος παθολόγος, ο Παναγιώτης Μακρίδης παθολόγος και τώρα η Κατερίνα Παλλίδου γυναικολόγος, όλοι συνάδελφοι και κανείς από φυσικά αίτια θανάτου (γήρας). Φτωχότεροι σαν ιατρική κοινότητα, φτωχότεροι σαν κοινωνία των Σερρών».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive