Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Επτά τραυματίες σε τροχαίο με αστικό λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη μετα τον ξαφνικό θάνατο του οδηγού


Οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη ένιωσε ΞΑΦΝΙΚΗ αδιαθεσία, έπεσε στο τιμόνι και παρέσυρε 9 οχήματα! Ο Μπαγκντί το είχε πει..πως συντόμως, λόγω εμβολίων θα αυξηθούν και τα τροχαία, από τις ξαφνικές αδιαθεσίες που θα νιώθουν οδηγοί.... και θα στουκάρουν σε άλλα οχήματα! Αυτό, με παράλληλη αύξηση των ξαφνικών θανάτων 22% σε Ευρώπη και Αμερική το τελευταίο επτάμηνο, συν τον τριπλασιασμό των καρκίνων στον υποχρεωτικό για εμβολιασμό αμερικανικό στρατό συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο ΦΡΙΚΗΣ! Μία χαρά έριξαν το μπουρλότο στην Ουκρανία για να προσπαθήσουν μέσα σε πολλά άλλα σχέδια και τη λήθη κατά το δυνατό αυτής της ανείπωτης φρίκης! Δεν πειράζει όμως..αρκεί που τσιμπιθήκατε για να μπαίνετε στα club..βούρλα, αμοιβάδες!
Υ.Γ. δεν αποκαλώ βουρλά όποιον το έκανε γιατί πίστεψε ότι θα του ήταν ωφέλιμο το εμβόλιο.. αποκαλώ έτσι όσους το έκαναν για τέτοιους γελοίους λόγους

1 σχόλιο:

  1. Φαντασου να το παθαινε πιλοτος που χειριζοταν την προσγειωση αεροπλανου.Τι θα ελεγε τοτε το ζαβο?Τοσοι νεκροι εμβολιασμενοι και τοσοι ανεμβολιαστοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive