Σάββατο 19 Μαρτίου 2022

Ο μεγαλύτερος δήμος της χώρας δεν μπορεί να σιτίσει τους άστεγους και άπορους.

Αυτό είναι κάτι που το ξέραμε. Το γνωρίζαμε όταν βλέπαμε τα δεκάδες σύμφωνα συνεργασίας που έχει συνάψει ο Δήμος με τις ΜΚΟ που ουσιαστικά υποκαθιστούν τις λειτουργίες του Δημοσίου στην κοινωνική πρόνοια για την διαχείριση της κοινωνικής εξαθλίωσης που παράγει το σύστημα....
😤Αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι ο Δήμος "βιτρίνα", ο Δήμος του Μεγάλου Περίπατου και των αναπλάσεων εκατομμυρίων θα μοίραζε ανυπόγραφο κείμενο με τις κουζίνες αλληλεγγύης στο κέντρο της πόλης σε άπορους και άστεγους. Σύμφωνα με καταγγελία της αλληλέγγυας κουζίνας El Chef "Ένας ανθρωπος που πέρασε απο το Στέκι Μεταναστών για να λαβει φαγητό, μας εδειξε το παρακατω χαρτι που του εδωσε ο Δημος Αθηναίων..Στο χαρτί αυτό αναφερεται μεταξυ αλλων και το Στέκι Μεταναστών, σαν χώρος που μπορεί ένας άστεγος να πάρει φαγητό. Πράγματι οποιος άνθρωπος το εχει ανάγκη, χωρις καμια απολύτως εξαίρεση, μπορεί να περάσει απο την αυτοοργανωμενη συλλογικη κουζινα ELCHEF καθημερινά εκτός Πέμπτης και θα του δώσουμε μια ζέστη μερίδα φαγητο. Αλλα το να "στέλνει" ο Δήμος Αθηναίων με ανυπογραφο χαρτί ανθρωπους σε εμας, ειναι τελειως διαφορετικό. Δεν έχουμε απολυτως ΚΑΜΙΑ σχεση με το κρατος και απολυτως ΚΑΝΕΝΑ παρε-δωσε με τον Δήμο."
🌙Θα απαντήσει η Δημοτική Αρχή με ποιανού εντολή μοιράζεται ένα τέτοιο ενημερωτικό και γιατί; Θα παραδεχθεί επιτέλους όχι μονο την ανικανότητα αλλά την στοχευμένη πολιτική υποχώρηση στην κάλυψη των αναγκών εκατοντάδων φτωχών και αστέγων στο κέντρο της πόλης;
✊Τέρμα στην εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και της ενσωμάτωσης της αλληλεγγύης στις δολοφονικές πολιτικές διαχείρισης τους. Λίγη ντροπή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive