Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Βαρέλι δίχως πάτο η υγειονομική πολιτική της Κυβέρνησης. ΦΩΤΟ

📍Ενώ ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία είναι εξωφρενικός,  ενώ οι υγειονομικοί και το προσωπικό των νοσοκομείων είναι εξαντλημένοι και ενώ νοσοκομεία αδυνατούν να φέρουν σε πέρας ακόμα και τις ευημερίες τους, κυβέρνηση και λοιπά παπαγαλάκια μας διαβεβαιώνουν πως όλα είναι υπό έλεγχο. Στάση που πέρα από εγκληματική, υποτιμά τη νοημοσύνη, αλλά και την όρασή μας...


❗Οι παρακάτω εικόνες προέρχονται από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στάλθηκαν στη σελίδα μας, αποδεικνύοντας τη χείριστη κατάσταση στην οποία αυτό βρίσκεται.
 

 Όσο τα περιστατικά ακολουθούν το ένα το άλλο με αμείωτο ρυθμό, τα δωμάτια, αλλά και οι διάδρομοι στους οποίους νοσηλεύονται οι ασθενείς βρίσκονται σε άθλια κατάσταση. Προφανώς, για αυτό δε φταίνε «οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους», αλλά το γεγονός πως αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν αρκούν, με αποτέλεσμα το ΕΣΥ να καταρρέει. 
Αντίστοιχες καταγγελίες έρχονται και από την υγειονομικό @Δέσποινα Τοσονίδου για το Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, όπου δεν υπάρχει καν ρολό χαρτί για τα εξεταστικά κρεβάτια εδώ και πάνω από 10 μέρες. Καταλαβαίνουμε όλοι τι σημαίνει σε περίοδο πανδημίας να περνούν οι ασθενείς ο ένας μετά τον άλλο από το ίδιο κάλλυμα.
📢Ως εδώ! Ενίσχυση του ΕΣΥ εδώ και τώρα!

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ,ΕΥΘΥΝΕΤΑΙΤΟ ΔΝΤ,ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ,ΕSM ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΧΙ ΤΑ 2 ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ? Η ΜΗΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΨΗΦΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΒΑΒΑ ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ,ΟΧΙ,ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχέδιο που έχουν αποστολή να εφαρμόσουν κατά γράμμα οι εδώ μαριονέτες-απόβλητα της κοινωνίας-εκτελείται με ακρίβεια.Τα υπόλοιπα είναι νάχαμε να λέγαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ,ΜΑ ΚΑΛΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ??ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΑΓΓΛΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε....Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ..ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΧΘΕΙ?? ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive