Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

“Βόμβα”! Ευρωπαϊκός οργανισμός ζητά την απόσχιση της δυτικής Θράκης και η κυβέρνηση Μητσοτάκη κωφεύει!

“Ανεπαρκή και επικίνδυνη”, χαρακτήρισε τη διαχείριση των εθνικών θεμάτων από την ελληνική κυβέρνηση, ο Ανδρέας Μουτζουρούλιας, μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη....

Ο αναλυτής-δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στην “Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία”, οργάνωση η οποια προέβη σε αδιανόητη πρροβοκάτσια εις βάρος της χώρας μας, θέμα που ο ίδιος ανέδειξε, πριν από λίγες ημέρες.

“Πρόκειται για μια πολιτική οργάνωση. Πρόεδρος της Συμμαχίας, είναι η Nicola Sturgeon, πρωθυπουργός της Σκωτίας και ο Pere Aragonès, αυτοπροσδιοριζόμενος ”Πρόεδρος της Καταλονίας”! Η οργάνωση επικαλείται στο twitter πληροφορίες του DEB, κόμματος που έχει τη βάση του Θράκη και εξυπηρετεί τα τουρκικά συμφέροντα. Στο retweet λοιπόν που έκανε αυτή η οργάνωση, ανέφερε ότι το ελληνικό κράτος καταστέλλει τη μουσουλμανική “τουρκική” μειονότητα της δυτικής Θράκης και ότι αυτή η καταστολή πρέπει να σταματήσει. Επίσης στην ανακοίνωση εκφράζεται και συμπαράσταση στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης». Και δεν έχουμε αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση . Δεν ασχολούμαστε με αυτό το ζήτημα. Σε λίγα χρόνια, εάν εξακολουθούμε να είμαστε αδιάφοροι θα δούμε Κοσοβοποίηση της περιοχής”, ανέφερε.

“Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργάνωση οποία αποτελείται από 49 περιφερειακά και αυτονομιστικά κόμματα σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο καταστατικό της είναι υπέρ της αυτοδιάθεσης μειονοτήτων σε όλη την Ευρώπη. Όλα συνδέονται μεταξύ τους. Και σε λίγα χρόνια, φοβάμαι ότι θα δούμε και μουσουλμανικό κόμμα στη Βουλή”.

Ο κος Μουτζουρούλιας σχολίασε και τις επισκέψεις του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη σε Μπαγκλαντές και Πακιστάν.

“Πρόκειται για μία συμφωνία που είναι εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Ο κος Μητσοτάκης στέλνει ξανά το μήνυμα στους Πακιστανούς να έρθουν στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να ενθαρρύνει τον εποικισμό της πατρίδας μας με παράνομες μετανάστες. Και μάλιστα με Πακιστανούς οι οποίοι όπως ξέρουμε, έχουν μία τεράστια γεωπολιτική και οικονομική συμμαχία με την Τουρκία. Αυτή η φιλοπακιστανική στάση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αναμφίβολα θα θέσει σε δοκιμασία τις σχέσεις μας με την Ινδία. Η Ινδία θέλει και στρατιωτική συμμαχία και οικονομική συμμαχία και εμείς δίνουμε άδεια σε εθνικιστές ακραίους ισλαμιστές Πακιστανούς να κάνουν εκδηλώσεις έξω από την Ινδική Πρεσβεία”.

Ο κος Μουτζουρούλιας ανέλυσε τα οφέλη που θα μπορούσε να αποκομίσει η χώρα μας, με τη διεξαγωγή κοινών ασκήσεων με την αεροπορία και το ισχυρό ναυτικό της Ινδίας, στο Αιγαίο.

“Η Ινδία έχει τα μαχητικά Rafale και ένα σύγχρονο πολεμικό ναυτικό που μπορεί να βοηθήσει και να ενισχύσει τη χώρα μας. Με αυτόν τον τρόπο θα στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας προς Τουρκία και Πακιστάν”, υποστήριξε.

“Οι Ινδοί βλέπουν τη χώρα μας ως μία πύλη στην Ευρώπη. Ο κύριος στόχος είναι να παρακάμψει την Τουρκία, να περνάει από Σαουδική Αραβία, από Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, από Ισραήλ και να έρχεται στην Ελλάδα. Είναι ένας νέος δρόμος που τον συζητούν Ινδία και Άμπου Ντάμπι, οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και ελπίζω η ελληνική κυβέρνηση να το δει αυτό με καλό μάτι. Όταν όμως συνάπτεις συμφωνίες με μία Ισλαμιστική χώρα η οποία προωθεί τις νεο-οθωμανικές φιλοδοξίες του Ερντογάν, πως είναι δυνατόν να μας πάρει σοβαρά η Ινδία; Η οποία είναι η 4η χώρα στον κόσμο σε στρατιωτική δύναμη”, ανέφερε.

“Ο κος Μηταράκης μίλησε για τη συμφωνία με το Πακιστάν και είπε ότι δήθεν εμείς θα διωξουμε τους παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα” υποστήριξε ο κος Μουτζουρούλιας.” Η Πακιστανική κυβέρνηση στην ανακοίνωση που έβγαλε δεν αναφέρεται σε καμία τέτοια συμφωνία. Επισης ξέρουν οι ελληνικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί ποιοι είναι οι παράνομοι μετανάστες στη χώρα μας; Ποιους θα διώξουμε; Το Πακιστάν τα τελευταία χρόνια στέλνει μετανάστες σε όλη την Ευρώπη μαζί με την Τουρκία και αυτοί οι μετανάστες στέλνουν εμβάσματα πίσω στο Ισλαμαμπάντ και το Ισλαμαμπάντ ενισχύει την αμυντική του βιομηχανια. Η συμφωνία με το Πακιστάν θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή και εκεί θα δούμε τους βουλευτές της ΝΔ τι θα πράξουν. Εκεί θα δούμε ποιοι είναι οι πατριώτες και ποιοι δεν ειναι. Πέρα από τον κύριο Βελόπουλο και την Ελληνική λύση, κανένα άλλο κόμμα δεν έχει πάρει θέση”, τόνισε.  https://www.mixcloud.com/Focusfm/%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82-140222/

2 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΝΤΟΡΑ ΜΑΖΙ Ε ΤΟ ΠΕΚΙΝΟΥΑ ΤΟΥΝ ΚΑΙΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Η ΝΤΟΡΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τις ''μεγάλες'' διεκπεραιώσεις,τοποθετούνται τα ''κατάλληλα''σκουπίδια.Καλά ... Ο καριόλης ο καρκίνος δεν δουλεύει για την ''κυρία'';;;Μόνο τους ''άμαχους'' κτυπάει;'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive