Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΑΠΕΤΥΧΑΝ τα πιστοποιητικά εμβολίου! Το ΑΙΜΑ πολιτών θα ελέγχουν οι .... αστυνομικοί. ΑΠΟΡΙΑ: ΤΙ "περιεργο" περιεχει το αιμα εμβολιασμένου; – «ΑΛΑΛΟΥΜ» στην Ευρώπη, vid

Όλα για να έρθει μετά η παγκόσμια λύση σαν «σωτηρία»! Σάλος με το ρεπορτάζ από την Γερμανία
. Αυτά που ζει ο κόσμος δεν υπάρχουν! Στην Γερμανία ανακοινώθηκε επιχείρηση για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών...
όπως αναφέρουν τα εκεί ρεπορτάζ, τα οποία έγιναν θέμα και στην Ελλάδα.

Οι φαρμακοποιοί στην Γερμανία λένε πως πρέπει να υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, με τα οποία κυκλοφορούν πολίτες στον δρόμο. Το 15% των πιστοποιητικών που κυκλοφορούν στην Γερμανία, λένε, είναι πλαστά.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΝ;;; Και τώρα έρχεται το ωραίο!!!

Επειδή τα πιστοποιητικά είναι πάρα πολύ καλής ποιότητας και είναι δύσκολο να ελεγχθούν, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ για να πιστοποιήσουν πως έχουν κάνει το εμβόλιο!

Πρόκειται για ένα αλαλούμ, το οποίο θα γίνει χειρότερο, αν ισχύει αυτό που σημειώνουν επιστήμονες και φαρμακοποιοί πως το 1/3 των εμβολίων είναι placebo! Πώς θα εντοπίζεται, σε μια τέτοια περίπτωση, εμβόλιο στο αίμα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive