Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Μας ψήνουν ζωντανους, θα μας ψήσουνε ΚΑΙ νεκρούς; ΠΡΟΤΑΣΗ της Σακελλαρο πούλου. [Διάγγελμα από το αποτεφρωτήριο νεκρών της Ριτσώνα]. ΦΩΤΟ

 

Οι κινήσεις της Κατερίνας και συμβολικές είναι και σύμφωνες με τις υποχρεώσεις της προεδρικής agenda. Όπως για παράδειγμα η μόνη αποστολή του Joe Biden ήταν ο εμβολιασμός μέχρι και του τελευταίου Αμερικανού πολίτη, έτσι και η Κατερίνα 

καλείται να εφαρμόσει τη προεδρική agenda.Οι συμβολισμοί των κινήσεων στο μικρό μας ψηφιακό χωριό που παρόλα αυτά αντιμετωπίζει πρόβλημα υπερπληθυσμού δεν είναι τυχαίοι. Η Κατερίνα λοιπόν...-σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μοίρασαν τα εκλεκτά παιδιά του AΠΕ-επισκέφθηκε σήμερα Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα, το πρώτο που λειτουργεί στη χώρα μας από το 2019.

Από εδώ απευθυνόμενη στους ζωντανούς-νεκρούς συμπολίτες της  (εννοούμε ότι κάποτε θα πεθάνουμε) μας αναγνώρισε το δικαίωμα να διαθέτουμε το σώμα μας όπως θέλουμε μόνο μετά θάνατο και επειδή δεν θα χωράμε να ταφούμε, μας προτείνει τη καύση ως ιδανική λύση. Επίσης θα μπορούσε να είναι και μια σωστή επιχειρηματική κίνηση.

Τα αποτεφρωτήρια νεκρών και οι κλινικές ευθανασίας μαζί με όλα τα εμπλεκόμενα αντικείμενα θα γνωρίσουν άνθηση στα επόμενα χρόνια καθώς εμείς θα πεθαίνουμε.

(Πεθάνετε και αφήστε σε εμάς τα υπόλοιπα…)

Η Κατερίνα λοιπόν, αφού ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Αποτεφρωτηρίου για την ίδρυση και τη λειτουργία του, δήλωσε ότι «η Ελλάδα, έστω καθυστερημένα, αναγνώρισε το δικαίωμα αυτό ήδη από το 2006 στους πολίτες» και τόνισε ότι «η επιλογή του τρόπου διάθεσης του σώματος μετά τον θάνατο (!) είναι μια πράξη κυρίως πολιτισμού, έχει φυσικά πολλά άλλα χαρακτηριστικά, ίσως να είναι η πιο δυνατή εκδήλωση βούλησης από έναν άνθρωπο».

Ειδικότερα, η Κατερίνα ανέφερε ότι «η αποτέφρωση των νεκρών, όπως είναι γνωστό, σε όλες τις πολιτισμένες χώρες αναγνωρίζεται ως ένας παράλληλος τρόπος διάθεσης του σώματος μετά τον θάνατο (!) εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Αυτό γίνεται με τη δήλωση του ανθρώπου πριν από τον θάνατό του, ή, όπως ο νόμος προβλέπει, μετά τον θάνατο, από αυτούς που έχουν το δικαίωμα να πάρουν τη σχετική απόφαση».

Παρατήρησε, ακόμη, ότι «η Ελλάδα, έστω καθυστερημένα, αναγνώρισε το δικαίωμα αυτό ήδη από το 2006 στους πολίτες» και πρόσθεσε ότι «η επιλογή του τρόπου διάθεσης του σώματος μετά τον θάνατο (!) είναι μια πράξη κυρίως πολιτισμού, έχει φυσικά πολλά άλλα χαρακτηριστικά, ίσως να είναι η πιο δυνατή εκδήλωση βούλησης από έναν άνθρωπο. Γιατί, ενώ γίνεται όταν είναι ζωντανός, αναφέρεται σε χρόνο στον οποίο δεν θα μπορεί καν να ελέγξει και να επιβάλει την εφαρμογή της. Αυτό είναι κάτι το οποίο ο νομοθέτης πρέπει να το κάνει και η Πολιτεία να το διασφαλίσει. Συνδέεται με το δικαίωμα του ανθρώπου στην προστασία της προσωπικότητάς του και με το δικαίωμα της αξιοπρέπειας, τη δυνατότητα της επιλογής δηλαδή του πώς θα διατεθεί το σώμα του μετά τον θάνατό (!) του».

Το “μετά το θάνατο” η Κατερίνα το υπογράμμιζε διαρκώς για να μη γίνει κάνα μπέρδεμα και μας μείνει η εντύπωση ότι έχουμε δικαίωμα στο σώμα μας όσο βρισκόμαστε εν ζωή και θυμώσουν οι ατζέντηδες.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι «η ελληνική Πολιτεία έστω και καθυστερημένα έκανε πολύ καλά που το αναγνώρισε και χαιρετίζω (!) τη δημιουργία αυτού του πρώτου χώρου αποτέφρωσης νεκρών για τη χώρα μας. Η ελληνική κοινωνία έχει τις ιδιαιτερότητές της, αλλά το ζήτημα είναι να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής (!). Αυτό είναι ένδειξη πολιτισμού, δικαιικού πολιτισμού, σε όλες τις πτυχές (!). Από κει και πέρα βέβαια τα πράγματα λύνονται και με τον χρόνο (!)».


Καταλήγοντας, σημείωσε ότι «το περιβάλλον εδώ έχει παρηγορητική φύση για τους οικείους όσων επέλεξαν αυτόν τον τρόπο να διαθέσουν το σώμα τους μετά θάνατον (!), η ελληνική φύση τους επιτρέπει να τους αποχαιρετίσουν με τον σωστό τρόπο. Χαίρομαι λοιπόν και εγώ που είμαι σήμερα εδώ».

Official portrait of U.S. Supreme Court Chief Justice John G. Roberts.

O John Glover Roberts λοιπόν, είναι ο Αμερικανός δικαστικός και δικηγόρος, που υπηρετεί ως 17ος Αρχιδικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών από το 2005. Διορίστηκε στο ύπατο δικαστικό αξίωμα των ΗΠΑ, τον Σεπτέμβριο του 2005 από τον τότε πρόεδρο Τζ. Ο. Μπούς.

Eίναι ο Πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ το οποίο μερικά 24ωρα πριν μπλόκαρε τις εντολές εμβολιασμού του Biden για τις εταιρίες προκαλώντας μια αμηχανία στους εμπνευστές του πανδημικού project.

Όμως ανέκτησαν γρήγορα την ψυχραιμία τους και επανήλθαν στην αποστολή τους η οποία είναι ο εμβολιασμός έστω με ένα τρύπημα ολόκληρου του πληθυσμού της γης ώστε να μην υπάρχει η Ομάδα Ελέγχου καθώς ήδη οι θάνατοι και οι εφιαλτικές παρενέργειες από τα εμβόλια διαπερνούν τη παγκόσμια κοινότητα και προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Αυτό που συμβαίνει στην Αυστραλία με τον κορυφαίο Σέρβο τενίστα είναι χαρακτηριστικό του πάθους με το οποίο οι ηγέτες καλούνται να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους που δεν είναι άλλη από το να εμβολιάσουν μέχρι και τον τελευταίο κάτοικο του πλανήτη με άλλοθι μία πανδημία που προκάλεσε ένας εργαστηριακός ιός για την συγκάλυψη της οποίας έπεσαν ένα σκασμό εκατομμύρια στα ΜΜΕ.

Τoν εξοβελισμό κάθε υπόνοιας εργαστηριακής προέλευσης του ιού συντόνισε ο καθηγητής του ΠΟΥ Peter Daszak παρέα με τον Fauci.

Ανάμεσα στους καθηγητές που υπέγραφαν την περίφημη επιστολή προς το The Lancet με την οποία επιχειρήθηκε ο ενταφιασμός κάθε αναφοράς σε εργαστηριακή προέλευση του ιού (ενώ πάσχιζαν να μας πείσουν πως μία πορδή ενός βρώμικου μπαρμπουνιού από τη λαική αγορά της Wuhan θα καταφέρει να μειώσει το παγκόσμιο πληθυσμό στο 1,5 δις, θα καταλύσει τη δημοκρατία και θα κάνει παγκόσμια διακυβέρνηση με αντιπροέδρους τη Μαρία Σπυράκη, τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Ανδρέα Ξανθό) ήταν τουλάχιστον δύο Τσιόδρες.

Ο Γερμανός Τσιόδρας Christian Drosten, ο οποίος τρέχει το πανδημικό project στη Γερμανία και δίνει γραμμή στους ανά την Ε.Ε. Τσιόδρες και ο δικός μας Τσιόδρας ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2020 είχε σπεύσει να υπογράψει μελέτη με την οποία εκχωρούσε το επιστημονικό του εκτόπισμα στη θεωρία της φυσικής προέλευσης του ιου.

Καθώς τα δικαστήρια καταρρίπτουν τις εντολές οι τοποτηρητές του project επιχειρούν να επιβάλλουν την υποχρεωτικότητα με κάθε άλλο τρόπο.

Δεν έχουν χρόνο για χάσιμο καθώς ο Νοέμβριος του 202ο είναι ο μήνας των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ ενώ μέρα με τη μέρα οι αποκαλύψεις για την εργαστηριακή κατασκευή του ιού συγκλονίζουν το κόσμο όσο και αν επιχειρούν να τις αποκρύψουν τα εγχώρια ΜΜΕ που βρήκαν τη Ferrari του Μονογιού σαν ιδανικό ρεπορτάζ που θα καλύψει την αμηχανία ώσπου να λάβουμε τις νέες οδηγίες.

Αυτούς τους κυνηγάει ο χρόνος και η ηλεκτρική καρέκλα και εμάς μας κυνηγάνε με μια σύριγγα στο χέρι ώστε να εξασφαλιστεί ότι στο πλανήτη του κοντινού μέλλοντος θα παραμείνουν μόνο ομορφάντρες σαν τον Εραστή της Lady Bezantan.

Στο μεταξύ γύρω στις 20 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει επίσημα η μετάλλαξη Deltacron-ναι αυτή που εντοπίστηκε στη Κύπρο-και την οποία θα την πιάνουν μόνο το πολυδύναμο εμβόλιο της Moderna καθώς η Pfizer θα επιχειρήσει να παραμείνει στο παιγνίδι μόνο με τα χάπια. Μπορεί ακόμη να κατασκευάσουν όσες μεταλλάξεις θέλουν, η ελληνική αλφάβητος και πλούσια είναι και πρόθυμος.

Ιδού τώρα γιατί η Κατερίνα χωρίς να γνωρίζει βέβαια και εντελώς συμπτωματικά επισκέφθηκε το Κέντρο αποτέφρωσης των νεκρών που θα έχουν το δικαίωμα να διαθέσουν το σώμα τους αλλά οι ζώντες δεν έχουμε κανένα τέτοιο δικαίωμα και πρέπει να εκχωρήσουμε το δικαίωμα στη Pfizer (και τη Moderna).

Nα της εμπιστευθούμε δηλαδή το σώμα μας αφού πρώτα παραδώσουμε το φύλο και το πνεύμα μας στη Κατερίνα.

Ο θάνατος σου πάει πολύ

Το ποσοστό θνησιμότητας για τα άτομα ηλικίας 18-64 ετών έχει αυξηθεί κατά εκπληκτικό 40% σε σχέση με τα προ πανδημίας επίπεδα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ασφαλιστικής εταιρείας OneAmerica με έδρα την Indianapolis.

by Tyler Durden/ΖeroHedge

Monday, Jan 03, 2022 – 11:00 AM

«Βλέπουμε, αυτή τη στιγμή, τα υψηλότερα ποσοστά θανάτων που έχουμε δει στην ιστορία αυτής της επιχείρησης – όχι μόνο στην OneAmerica», δήλωσε ο Scott Davison, επικεφαλής της ασφαλιστικής εταιρείας 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων που λειτουργεί από το 1877 και έχει περίπου 2.400 υπαλλήλους.

Η αύξηση αντιπροσωπεύει «τεράστιους, τεράστιους αριθμούς», μεταξύ «ανθρώπων κυρίως σε ηλικία εργασίας» που έχουν οι εργοδότες των οποίων έχουν χρηματοδοτήσει σχέδια ομαδικών ασφαλειών ζωής μέσω της OneAmerica, σύμφωνα με το The Center Square.

«Και αυτό που είδαμε μόλις το τρίτο τρίμηνο, το βλέπουμε να συνεχίζεται και στο τέταρτο τρίμηνο, είναι ότι τα ποσοστά θνησιμότητας είναι αυξημένα κατά 40% σε σχέση με αυτά που ήταν πριν από την πανδημία», είπε ο Scott Davison κατά τη διάρκεια μιας διαδικτυακής συνέντευξης Τύπου την περασμένη εβδομάδα.

«Απλώς για να σας δώσω μια ιδέα για το πόσο κακό είναι αυτό, μια καταστροφή three-sigma (τα όρια τριών σίγμα είναι ένας στατιστικός υπολογισμός όπου τα δεδομένα βρίσκονται εντός τριών τυπικών αποκλίσεων από έναν μέσο όρο. Στις επιχειρηματικές εφαρμογές, το three-sigma αναφέρεται σε διαδικασίες που λειτουργούν αποτελεσματικά και παράγουν αντικείμενα της υψηλότερης ποιότητας) η μία καταστροφή σε 200 χρόνια θα ήταν 10% αύξηση σε σχέση με την προ-πανδημία».

«Έτσι το 40% είναι απλώς ανήκουστο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Davison, η πλειονότητα των θανάτων που κατατίθενται δεν ταξινομούνται ως οφειλόμενοι στον Covid-19.

“Αυτό που μας δείχνουν τα δεδομένα είναι ότι οι θάνατοι που αναφέρονται ως θάνατοι από τον COVID υποτιμούν πολύ τις πραγματικές απώλειες θανάτου μεταξύ των ατόμων σε ηλικία εργασίας από την πανδημία. Μπορεί να μην είναι όλα COVID στο πιστοποιητικό θανάτου τους, αλλά οι θάνατοι έχουν αυξηθεί τόσο που οι αριθμοί είναι τεράστιοι, είναι ασύλληπτοι, τεράστιοι αριθμοί», είπε, προσθέτοντας ότι η εταιρεία έχει δει μια «άνοδο» στις αιτήσεις αναπηρίας – αρχικά βραχυπρόθεσμα και τώρα μακροπρόθεσμα.


“Για την OneAmerica, αναμένουμε ότι το κόστος αυτού θα είναι πολύ πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια και αυτή είναι η μικρότερη επιχείρησή μας. Άρα έχει τεράστιο αντίκτυπο σε αυτό”, είπε, προσθέτοντας ότι το κόστος θα μετακυλίεται στους εργοδότες που θα αγοράσουν τα ομαδικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.

Στην ίδια συνέντευξη Τύπου όπου μίλησε ο Davison, ο Brian Tabor, πρόεδρος του Indiana Hospital Association, είπε ότι τα νοσοκομεία σε όλη την πολιτεία πλημμυρίζουν από ασθενείς «με πολλές διαφορετικές ιατρικές συνθήκες», λέγοντας ότι «δυστυχώς, η μέση υγεία των Hoosiers’ έχει μειωθεί κατά τη διάρκεια η πανδημία».

Σε μια επόμενη κλήση, είπε ότι δεν είχε βλάβη που να δείχνει γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι στην πολιτεία νοσηλεύονται – για ποιες συνθήκες ή ασθένειες. Αλλά είπε ότι το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θνησιμότητας που ανέφερε ο Davison, ταιριάζει με αυτό που βλέπουν τα νοσοκομεία στην πολιτεία.

Ο αριθμός όσων νοσηλεύονται στην Indiana είναι πλέον υψηλότερος από ό,τι πριν από την εισαγωγή του εμβολίου για τον Covid-19 πριν από ένα χρόνο και είναι στην πραγματικότητα υψηλότερος από ό,τι σε οποιοδήποτε σημείο της τελευταίας πενταετίας, σύμφωνα με την Δρ Lindsay Weaver, επικεφαλής ιατρό της Ιντιάνα.

ΒANKINGNEWS.GR> ΗΠΑ- Μυστηριώδης και απότομη αύξηση των θανάτων στις ηλικίες 18 – 49, δεν σχετίζονται με τον Covid οι απώλειες

Στο επίκεντρο των αμερικανικών αρχών βρίσκεται η απότομη αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας για άτομα ηλικίας 18 έως 49 ετών το 2021, η πλειονότητα των οποίων δεν συνδέεται με τον Covid-γράφει το
Οι θάνατοι μεταξύ των ατόμων ηλικίας 18 έως 49 ετών αυξήθηκαν περισσότερο από 40% τον τελευταίο χρόνο σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2018-2019, πριν από την πανδημία, σύμφωνα με ανάλυση των δεδομένων πιστοποιητικών θανάτου από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC).

Η αύξηση στα ποσοστά διαφέρουν πολύ από πολιτεία σε πολιτεία, με την πιο δραματική αύξηση των θανάτων από νεαρή έως μέση ηλικία να σημειώνεται στις Νότιες ΗΠΑ, τις Μεσοδυτικές και τη Δυτική Ακτή, ενώ οι βορειοανατολικές πολιτείες γενικά είχαν πολύ λιγότερους θανάτους.
Οι αρχές δημόσιας υγείας σε πολλές πολιτείες με μερικές από τις μεγαλύτερες αυξήσεις εξετάζουν το θέμα.

Ρεκόρ θανάτων

Το Τέξας είδε τη θνησιμότητα από 18 έως 49 ετών να αυξάνεται κατά 61%, πρόκειται για τη δεύτερη υψηλότερη αύξηση στη χώρα.
Από τη συγκεκριμένη αύξηση της θνητότητας, μόλις το 58% αποδόθηκε στον Covid.
«Το Κέντρο Στατιστικής του τμήματος Υγείας εξετάζει τα δεδομένα», δήλωσε ο Chris Van Deusen εκπρόσωπος στο υπουργείο Υγείας του Τέξας,.
Η Φλόριντα κατέγραψε αύξηση 51% στους θανάτους, με το 48% εξ αυτών αποδίδονται στον Covid.
Υπό έρευνα βρίσκεται και η αύξηση των θανάτων στη Φλόριντα.
Επίσης η Νεβάδα κατέγραψε τη μεγαλύτερη αύξηση, 65%, εκ των οποίων μόλις το 36% αποδόθηκε στον Covid.
Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία από την Κολούμπια, όπου παρατηρείται αύξηση της θνητότητας κατά 72% με καμία των περιπτώσεων να συνδέεται με τον Covid.
Στην Αριζόνα παρατηρήθηκε αύξηση 57% στους θανάτους, με το 37% να αποδίδονται στον Covid.

Πιο ήπια η θνησιμότητα στα βορειοανατολικά

Άλλες πολιτείες με μερικές από τις υψηλότερες αυξήσεις ήταν το Τενεσί (57% πάνω, 33% που αποδίδεται στον Cοvid), η Καλιφόρνια (55% πάνω, 42% αποδίδεται στον Covid), το Νέο Μεξικό (52% πάνω, το 33% αποδίδεται στον Covid) και Λουιζιάνα (51% αύξηση, 32% αποδίδεται στον Covid).
Η αύξηση της θνησιμότητας φαινόταν να είναι σημαντικά πιο ήπια στα βορειοανατολικά.
Το Νιου Χάμσαϊρ δεν σημείωσε αύξηση, η Μασαχουσέτη είχε αύξηση μόνο 13% (24% αποδίδεται στον Covid) και στη Νέα Υόρκη, μια από τις χειρότερα πληγείσες από την πανδημία περιοχές αυξήθηκε κατά 29% (30% αποδίδεται στον Covid).
Τα δεδομένα των CDC σχετικά με τις αιτίες αυτών των υπερβολικών θανάτων δεν είναι ακόμη διαθέσιμα για το 2021, εκτός από εκείνα που αφορούν τον Covid, την πνευμονία και τη γρίπη.
Υπήρξαν σχεδόν 6.000 περισσότεροι θάνατοι από πνευμονία που δεν αφορούσαν Covid στην ηλικιακή ομάδα 18 έως 49 ετών κατά το τελευταίο έτος μέχρι τον Οκτώβριο του 2021.
Η γρίπη αφορούσε μόνο 50 θανάτους σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα, από 550 την ίδια περίοδο προ πανδημίας.
Μέρος της αύξησης των θανάτων εικάζεται, πως προέρχεται από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως συνθετικά οπιοειδή, που συχνά μεταφέρονται λαθραία στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Κίνα μέσω Μεξικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive