Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

To MSM depp s, TV με έκαναν να γελάσω με την αξιολύπητη προσπάθειά τους να μας πείσουν ότι η "Μεγάλη Επαναφορά" δεν είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων---VIDEOS ---NOW THE END BEGINS.COM

Το σύνολο των θεωριών συνωμοσίας γύρω από τη Μεγάλη Επαναφορά είναι νεφελώδες και δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά η σύνθεσή τους μας δίνει κάτι σαν αυτό: η Μεγάλη Επαναφορά είναι το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ να εγκαθιδρύσει μια κομμουνιστική παγκόσμια τάξη καταργώντας την ιδιωτική ιδιοκτησία, ενώ χρησιμοποιεί το COVID-19 για να λύσει τον υπερπληθυσμό και να υποδουλώσει ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπότητα με εμβόλια....

Ενδιαφερόμενος από τη φλυαρία γύρω από την περσινή σύνοδο κορυφής, αποφάσισα να μάθω τι πραγματικά αφορούσε το σχέδιο της Μεγάλης Επαναφοράς του WEF. Στο επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας βρίσκονται οι υποτιθέμενες μυστικές ατζέντες και οι κακόβουλες προθέσεις. Ενώ αυτά μπορεί να απουσιάζουν από την πρωτοβουλία Great Reset του WEF, αυτό που βρήκα ήταν κάτι σχεδόν εξίσου σκοτεινό που κρυβόταν σε κοινή θέα. Για την ακρίβεια, πιο σκοτεινό, επειδή είναι πραγματικό και συμβαίνει τώρα. Και αφορά πράγματα τόσο θεμελιώδη όσο τα τρόφιμά μας, τα δεδομένα μας και τα εμβόλιά μας. Η Μεγάλη Επαναφορά είναι απολύτως μια συνωμοσία, η οποία εκκολάφθηκε ταυτόχρονα στα υψηλότερα επίπεδα των ανθρώπινων κυβερνήσεων και στα χαμηλότερα έγκατα της Κόλασης.

great-reset-world-economic-forum-global-pandemic-klaus-schwab-fourth-industrial-revolution-end-times-bible-prophecy-666

Ιανουάριος 20, 2022

ΤΏΡΑ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΑΡΧΊΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΆΖΕΤΑΙ:

FacebookTwitterRedditEmailPinterestPrintShare

Οι θεωρίες συνωμοσίας για τη "Μεγάλη Επαναφορά" δεν φαίνεται να θέλουν να πεθάνουν. Οι θεωρίες πυροδοτήθηκαν από τη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) πέρυσι, η οποία είχε θέμα "Η Μεγάλη Επαναφορά" και υποστήριζε ότι η κρίση του COVID ήταν μια ευκαιρία να αντιμετωπιστούν τα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για τα γεγονότα των έσχατων καιρών έρχονται στο Now The End Begins για να μάθουν την αλήθεια για τον κόσμο γύρω τους, και τώρα, στο 13ο έτος μας, αναζητούμε την καθοδήγηση του Αγίου Πνεύματος για να μπορέσουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας πω με απόλυτη σαφήνεια, ότι όλα όσα τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης δημοσιεύουν αυτή την εβδομάδα σχετικά με κάτι που ονομάζεται "Η Μεγάλη Επαναφορά" είναι ένα πλήρες και ολοκληρωτικό ψέμα. Η Μεγάλη Επαναφορά είναι απολύτως μια συνωμοσία, η οποία εξυφαίνεται ταυτόχρονα στα υψηλότερα επίπεδα των ανθρώπινων κυβερνήσεων και στα χαμηλότερα έγκατα της Κόλασης.

 

"Ιδού, ανάμεσα στα έθνη, και κοιτάξτε και θαυμάστε- επειδή, θα κάνω ένα έργο στις ημέρες σας, το οποίο δεν θα πιστέψετε, αν και σας ειπωθεί". Αββακούμ 1:5 (KJB)

 

Ακούγεται σαν κομπάρσος από μια παλιά ασπρόμαυρη ταινία Β του Χόλιγουντ για τους Ναζί, ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ λέει σε όποιον τον ακούει ότι η πανδημία πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να επιφέρει μαζικές παγκόσμιες αλλαγές, προκειμένου να επαναπροσδιοριστεί ολόκληρο το πρότυπο της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο Klaus Schwab εργάζεται στα ίδια χωράφια με τον George Soros, τον David Rockefeller, τους Bilderbergers, τους Illuminati, ακόμα και τους μασόνους, οι οποίοι έχουν σκοπό να καλωσορίσουν τον επερχόμενο ηγέτη του επερχόμενου και βραχύβιου 7ετούς βασιλείου του Αντιχρίστου.

 

great-reset-world-econmic-forum-contact-tracing-bill-gates-666-new-order-covid-19-global-lockdown-elites-united-nations-id2020-digital-immunity-passport

2020: ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΙΒΏΣ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΎΝ ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΤΑ ΒΙΒΛΊΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΙΝΊΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΎΣ

 

Πέρα από τις θεωρίες συνωμοσίας, υπάρχει κάτι ύποπτο σχετικά με τη Μεγάλη Επαναφορά

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Σύμφωνα με το BBC, ο όρος "Μεγάλη Επαναφορά" έχει λάβει περισσότερες από οκτώ εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις στο Facebook και έχει κοινοποιηθεί σχεδόν δύο εκατομμύρια φορές στο Twitter από τότε που ξεκίνησε η πρωτοβουλία του WEF.

 

Το σύνολο των θεωριών συνωμοσίας γύρω από τη Μεγάλη Επαναφορά είναι νεφελώδες και δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά η σύνθεσή τους μας δίνει κάτι τέτοιο: Η Μεγάλη Επαναφορά είναι το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ να εγκαθιδρύσει μια κομμουνιστική παγκόσμια τάξη καταργώντας την ιδιωτική ιδιοκτησία, ενώ χρησιμοποιεί το COVID-19 για να λύσει τον υπερπληθυσμό και να υποδουλώσει ό,τι έχει απομείνει από την ανθρωπότητα με εμβόλια. Ενδιαφερόμενος από τη φλυαρία γύρω από την περσινή σύνοδο κορυφής, αποφάσισα να μάθω τι πραγματικά αφορούσε το σχέδιο της Μεγάλης Επαναφοράς του WEF. Στο επίκεντρο των θεωριών συνωμοσίας βρίσκονται οι υποτιθέμενες μυστικές ατζέντες και οι κακόβουλες προθέσεις. Ενώ αυτά μπορεί να απουσιάζουν από την πρωτοβουλία Great Reset του WEF, αυτό που βρήκα ήταν κάτι σχεδόν εξίσου σκοτεινό που κρυβόταν σε κοινή θέα. Για την ακρίβεια, πιο σκοτεινό, επειδή είναι πραγματικό και συμβαίνει τώρα. Και αφορά πράγματα τόσο θεμελιώδη όσο τα τρόφιμά μας, τα δεδομένα μας και τα εμβόλιά μας.

Οι μαγικές λέξεις είναι "καπιταλισμός των ενδιαφερομένων μερών", μια έννοια που ο πρόεδρος του WEF Κλάους Σβαμπ σφυρηλατεί εδώ και δεκαετίες και η οποία κατέχει περίοπτη θέση στο σχέδιο Great Reset του WEF από τον Ιούνιο του 2020. Η ιδέα είναι ότι ο παγκόσμιος καπιταλισμός πρέπει να μετασχηματιστεί έτσι ώστε οι εταιρείες να μην επικεντρώνονται πλέον αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των μετόχων αλλά να γίνουν θεματοφύλακες της κοινωνίας δημιουργώντας αξία για τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους εργαζόμενους, τις κοινότητες και άλλα "ενδιαφερόμενα μέρη". Ο τρόπος με τον οποίο το WEF βλέπει τον καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών να υλοποιείται είναι μέσω μιας σειράς "συμπράξεων πολλαπλών ενδιαφερομένων μερών" που φέρνουν σε επαφή τον ιδιωτικό τομέα, τις κυβερνήσεις και την κοινωνία των πολιτών σε όλους τους τομείς της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

 

Η ΙΔΈΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΎ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΈΝΩΝ ΜΕΡΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΡΆΞΕΩΝ ΠΟΛΛΏΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΈΝΩΝ ΜΕΡΏΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΖΕΣΤΉ ΚΑΙ ΧΝΟΥΔΩΤΉ, ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΨΆΞΟΥΜΕ ΒΑΘΎΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΉΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΑΥΤΌ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΑΠΟΚΤΟΎΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΕΞΟΥΣΊΑ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΊ ΘΕΣΜΟΊ ΛΙΓΌΤΕΡΗ.

 

Το σχέδιο από το οποίο προήλθε η Μεγάλη Επαναφορά ονομαζόταν Παγκόσμια Πρωτοβουλία Επανασχεδιασμού. Η πρωτοβουλία συντάχθηκε από το WEF μετά την οικονομική κρίση του 2008 και περιλαμβάνει μια έκθεση 600 σελίδων για τον μετασχηματισμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Στο όραμα του WEF, "η κυβερνητική φωνή θα είναι μία μεταξύ πολλών, χωρίς να είναι πάντα ο τελικός κριτής". Οι κυβερνήσεις θα είναι μόνο ένας ενδιαφερόμενος σε ένα πολυμερές μοντέλο παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ο Harris Gleckman, ανώτερος συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, περιγράφει την έκθεση ως "την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τον επανασχεδιασμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης από τη διαμόρφωση των Ηνωμένων Εθνών κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου".

 

Ποιοι είναι αυτοί οι άλλοι, μη κυβερνητικοί ενδιαφερόμενοι φορείς; Το WEF, γνωστότερο για την ετήσια συνάντησή του στο Νταβός της Ελβετίας με άτομα υψηλού πλούτου, περιγράφει τον εαυτό του ως διεθνή οργανισμό για τη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Στους εταίρους του WEF περιλαμβάνονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα του πετρελαίου (Saudi Aramco, Shell, Chevron, BP), των τροφίμων (Unilever, The Coca-Cola Company, Nestlé), της τεχνολογίας (Facebook, Google, Amazon, Microsoft, Apple) και των φαρμάκων (AstraZeneca, Pfizer, Moderna).

 

Αντί οι εταιρείες να εξυπηρετούν πολλά ενδιαφερόμενα μέρη, στο μοντέλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης με πολλούς ενδιαφερόμενους, οι εταιρείες προωθούνται ως επίσημα ενδιαφερόμενα μέρη στην παγκόσμια λήψη αποφάσεων, ενώ οι κυβερνήσεις υποβιβάζονται ως ένα από τα πολλά ενδιαφερόμενα μέρη. Στην πράξη, οι εταιρείες γίνονται τα κύρια ενδιαφερόμενα μέρη, ενώ οι κυβερνήσεις παίρνουν ρόλο στο πίσω κάθισμα και η κοινωνία των πολιτών είναι κυρίως διακοσμητικό στοιχείο.

 

Έτσι, ακόμη και αν το WEF (ή ο Bill Gates) δεν είναι υπεύθυνος για την πανδημία COVID, ακόμη και αν τα εμβόλια δεν είναι εφοδιασμένα με μικροτσίπ για τον έλεγχο των σκέψεών μας, κάτι ύποπτο συμβαίνει πραγματικά στο πεδίο της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Εάν εκτιμάτε το δικαίωμά σας στη δημόσια υγεία, στην ιδιωτική ζωή, στην πρόσβαση σε υγιεινά τρόφιμα ή στη δημοκρατική εκπροσώπηση, να είστε προσεκτικοί με τις λέξεις "καπιταλισμός των ενδιαφερομένων μερών" όταν εμφανιστούν στην επόμενη σύνοδο κορυφής του Νταβός. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Η Μεγάλη Επαναφορά εκτίθεται και εξηγείται

Όλα συνδέονται, η Μεγάλη Επαναφορά, η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, το Διαδίκτυο των Σωμάτων και τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ των ανθρώπων.

 

Τώρα Το Τέλος Αρχίζει είναι η πρώτη γραμμή άμυνάς σας ενάντια στην αυξανόμενη παλίρροια του σκότους στις τελευταίες ημέρες πριν από την Αρπαγή της Εκκλησίας

ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΡΗΣΕΤΕ: Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τη σελίδα μας WayGiver Funding

Όταν συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, μας βοηθάτε να κάνουμε αυτό που ο Κύριος μας κάλεσε να κάνουμε. Τα χρήματα που στέλνετε πηγαίνουν κατά κύριο λόγο στη συνολική καθημερινή λειτουργία αυτού του ιστότοπου. Όταν οι άνθρωποι ζητούν Βίβλους, τους στέλνουμε δωρεάν. Όταν οι άνθρωποι γράφουν και λένε πόσο πολύ θα ήθελαν ευαγγελικά φυλλάδια αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν, τους στέλνουμε ένα κουτί χωρίς κόστος ούτε για τα φυλλάδια ούτε για την αποστολή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο. Ακόμα και στη Νότια Αφρική. Ξεκινήσαμε ακόμη και πάλι την εβδομαδιαία ραδιοφωνική μελέτη της Βίβλου τα βράδια της Κυριακής, χάρη στις γενναιόδωρες δωρεές σας. Όλα αυτά είναι δυνατά επειδή ΕΣΕΙΣ προσεύχεστε για εμάς, ΕΣΕΙΣ μας υποστηρίζετε και ΕΣΕΙΣ δίνετε για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε.

 

Τεύχη Ευαγγελίου της NTEB

 

ΚΆΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΌΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΊΛΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΊ ΜΕ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΆ ΦΥΛΛΆΔΙΑ ΤΗΣ NTEB

 

Αλλά ό,τι κι αν κάνετε, μην κάνετε τίποτα. Ο χρόνος είναι λίγος και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας αυτή τη στιγμή. Αν κάθε ένας από τους 15.860+ ανθρώπους στην καθημερινή μας λίστα αλληλογραφίας έδινε 4,50 δολάρια, θα πετύχαινε τον στόχο μας αμέσως. Αν κάθε ένας από τους 150.000+ οπαδούς μας στο Facebook έδινε 1,00 δολάριο ο καθένας, θα φτάναμε στο 300% του στόχου μας. Το ίδιο ισχύει και για τους 16.400 οπαδούς μας στο Twitter. Αλλά δυστυχώς, πολλοί δεν θα δώσουν, οπότε χρειαζόμαστε αυτούς που μπορούν και θα δώσουν να είναι γενναιόδωροι. Όσο πιο γενναιόδωροι γίνεται.

 

"Προσδοκώντας εκείνη την ευλογημένη ελπίδα και την ένδοξη εμφάνιση του μεγάλου Θεού και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού." Τίτος 2:13 (ΚΔΒ)

 

https://www.nowtheendbegins.com/great-reset-is-absolutely-new-world-order-coming-kingdom-of-antichrist-davos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive