Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Ερευνα χαστούκι στον Κούλη: «Οι ανεμβολίαστοι είναι λογικοί άνθρωποι! Ούτε ψεκασμένοι, ούτε συνωμοσιολόγοι»

Η έρευνα της διαΝΕΟσις για τις στάσεις και τις απόψεις των Ελλήνων για την πανδημική κρίση, τους εμβολιασμούς και τις συνέπειες εκπονήθηκε από την εταιρεία «MetronAnalysis»και δείχνει ότι οι «ανεμβολίαστοι» δεν είναι τελικά οι «ψεκασμένοι», όπως τους χαρακτήρισε ο Μητσοτάκης.... Ψεκασμένος μάλλον είναι ο ίδιος με τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Φασισμός, χλευασμός 3 εκατομμυρίων πολιτών, απαξίωση για πολίτες που τον ψήφισαν και σήμερα τον καταριούνται. “Ποτέ πια Μητσοτακισμός, χολέρα είναι , μαφία πολιτικών, πως είναι δυνατόν να ψηφίσαμε αυτή την οικογένεια;”, αναρωτιούνται. Απάντηση θα βρουν, μόλις κοιτάξουν βαθιά μέσα τους για να αντιληφθούν το λάθος που έκαναν.

Στην έρευνα, κάποιες ερωτήσεις απευθύνονταν προς τους ανεμβολίαστους «ανεύθυνους» οι οποίοι ερωτήθηκαν για ποιο λόγο δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Και οι απαντήσεις δείνουν το εξής: το ποσοστό των…συνωμοσιολόγων και των «θρησκόληπτων» είναι ελάχιστο (1,8% περίπου και για τις 2 «ομάδες»). Ένα 8,9% θεωρεί τη νόσο ήπια. Ένα 12,4% επικαλέστηκε αλλεργίες και προβλήματα υγείας. Λογικοί άνθρωποι που, προφανώς, έχουν πάρει τη συμβουλή γιατρού.

Οι περισσότεροι όμως ανησυχούν για τις παρενέργειες και δεν εμπιστεύονται τα εμβόλια.

Κοινώς, δεν πείστηκαν από την «καμπάνια εμβολιασμού», τις απειλές της Κυβέρνησης και τους εγκάθετους συστημικούς «πετσομένους» δημοσιογράφους.Ο κόσμος απλώς φοβάται, τι πιο λογικό! Αλλά έχει καταλάβει και το πολιτικό παιχνίδι που γίνεται πάνω στα εμβόλια και στην αποτελεσματικότητά τους. Δεν εμπιστεύεται ούτε την κυβέρνηση, ούτε τη διαχείριση, ούτε το «πρόγραμμα ελευθερία». Και αυτό διότι κοιτάζει τα νούμερα που «δεν βγαίνουν». Γιατί δεν γίνεται με τόσους εμβολιασμένους τα Νοσοκομεία να παραπαίουν.

Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν επίσης ότι όσοι «τα έχουν βάλει» με την Εκκλησία αδίκως «τα έχουν βάλει». Το τελικό συμπέρασμα θα μπορούσε να είναι λοιπόν, πως η Πολιτεία ήταν αυτή που δεν κατάφερε,ούτε να πείσει για το πολυπόθητο εμβόλιο, αλλά ούτε να διαχειριστεί την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive