Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

Τεράστιο πλήθος συγκεντρώνεται στο Λος Άντζελες για να διαμαρτυρηθεί για τις αυστηρές εντολές εμβολίων. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα τεράστιο πλήθος επικριτών της εντολής εμβολίου Covid-19, μερικοί από τους οποίους εργάτες της πόλης, διαδήλωσαν έξω από το Δημαρχείο στο Λος Άντζελες για να εκφράσουν την αντίρρησή τους σε μια εισερχόμενη απαίτηση εμβολιασμού του κορωνοϊού....

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν την ίδια ημέρα που τίθεται σε ισχύ μια απόδειξη της απαίτησης εμβολιασμού κατά του Covid-19 στο Λος Άντζελες, η οποία θα αναγκάσει τους θαμώνες να δείξουν την κατάσταση εμβολιασμού τους πριν εισέλθουν σε πολλές εσωτερικές εγκαταστάσεις. 

Πολλές ομάδες συμμετείχαν στις διαδηλώσεις της Δευτέρας, συμπεριλαμβανομένων των Πυροσβεστών για την Ελευθερία, που ιδρύθηκαν τον Αύγουστο από τον πυροσβέστη Τζον Νοξ για να πιέσουν για το δικαίωμα των πρώτων ανταποκριτών να αρνηθούν τα εμβόλια. Η οργάνωσή του είναι μία από τις πολλές που έχουν καταθέσει αγωγές κατά των εντολών εμβολίων. Στην εκδήλωση προσκλήθηκαν επίσης ομιλητές όπως ο σχολιαστής Drew Hernandez.

Εάν δεν εμβολιαστούν μετά την προθεσμία της 18ης Δεκεμβρίου, οι εργαζόμενοι της πόλης του Λος Άντζελες θα πρέπει να υποβάλλονται σε τουλάχιστον εβδομαδιαία τεστ Covid-19, παρόμοια με την απαίτηση που θέτει η διοίκηση του Τζο Μπάιντεν για οποιαδήποτε επιχείρηση με 100 υπαλλήλους ή περισσότερους. Αυτή η πιθανή απαίτηση τέθηκε σε αναμονή από εφετείο την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι είναι έτοιμος να την «υπερασπιστεί» . 

Στη διαμαρτυρία της Δευτέρας, πολυάριθμοι εργαζόμενοι της πόλης και στελέχη της υγειονομικής περίθαλψης έδειξαν την αντίθεσή τους στην εντολή, κρατώντας πινακίδες με μηνύματα όπως «Κρατήστε τη γραμμή» και «Δεν θα συμμορφωθούμε», ένα μήνυμα που έχει γίνει μια κραυγή συγκέντρωσης για τους συντηρητικούς των ΗΠΑ. Η διαμαρτυρία ήταν μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας «περιόδου» για τους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα για να διαμαρτυρηθούν για τις εντολές.

Μια πινακίδα στην εκδήλωση απεικόνιζε τον δήμαρχο του Λος Άντζελες, Έρικ Γκαρσέτι, ως τον κακοποιό των κόμικς της DC, The Joker.

Η διαμαρτυρία έλαβε κάποια αντίδραση από τους υποστηρικτές της εντολής, οι οποίοι ονόμασαν το μεγάλο πλήθος «covidiots» για τη μαζική συγκέντρωση, όπου σχεδόν όλοι εμφανίστηκαν ακάλυπτοι.

Ο σερίφης της κομητείας του Λος Άντζελες, Alex Villaneuva, ήταν ένας από τους πολλούς αξιωματούχους της πόλης που προειδοποίησε ότι οι εντολές θα οδηγήσουν σε σοβαρά ζητήματα προσωπικού μεταξύ των πρώτων ανταποκρινόμενων και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περικοπή 20-30% στο εργατικό δυναμικό.

Οι διοργανωτές πίσω από τη διαμαρτυρία της Δευτέρας έχουν επίσης προειδοποιήσει ότι οι εντολές θα «προκαλέσουν την απώλεια ενός υψηλά εκπαιδευμένου και ειδικευμένου εργατικού δυναμικού στο Λος Άντζελες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive