Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Κοπρόνυμε ακούς; Επίθεση στη θρησκεία των Ελλήνων εξαπέλυσε η πολύχρωμη Μ.Παγώνη: Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις ευθύνονται για τους θανάτους. ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στους θρησκευό μενους Έλληνες και εμμέσως στην χριστιανική θρησκεία εξαπέλυσε η Ματίνα Παγώνη, λέγοντας πως οι θρησκευ τικές πεποιθήσεις ευθύνονται για το μεγάλο αριθμό θανάτων από Covid-19 στην Ελλάδα! Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο η Ματίνα Παγώνη δήλωσε επί λέξει: «Αν ένα ποσοστό της τάξεως του 11% που δεν έχει εμβολιαστεί είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 500.000 πολίτες»....

Μήπως προτείνει να ξαναβαφτιστούμε Προτεστάντες ή καθολικοί για να αυξηθεί ο αριθμός των εμβολίων όπως στη Δανία την οποία χρησιμοποίησε ως παράδειγμα, λέγοντας ότι: «Αν ήμασταν σαν τη Δανία που έχει πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμών, θα είχαμε 5-6 θανάτους. Τώρα είμαστε σαν τη Ρουμανία».

Επιπροσθέτως, η κ. Παγώνη έκρουσε «καμπανάκι» κινδύνου για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στη Βόρεια Ελλάδα σημειώνοντας ότι «δεν είναι δυνατόν το 40%-45% των κατοίκων να είναι ανεμβολίαστοι».

2 σχόλια:

  1. Σεβαστέ διαχειριστά του site , αναγνώστες και αναγνώστριες του άρθρου , πιο πάνω διακρίνεται το T έ ρ α ς του Frankenstein σε θηλυκή εκδοχή , ίσως όμως να είναι το T έ ρ α ς της λίμνης Loch Nais !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατόν, δεν μας πεισατε,είστε ανεπαρκείς, με φοβέρα εκβιασμούς και δελτία θανάτου προσπαθητε όχι με επιστημονικά δεδομένα.Το μίσος σας για κάθετο ελληνικό και ορθόδοξο σας έχει παραμορφώσει όλους.Μου προκαλείτε εμετό με την απεγνωσμένη προσπάθειά σας Ευχομαι και παρακαλώ τον Θεό να στείλει γρήγορα την θεία δίκη με όποιαδηποτε μορφή για να μην πάρετε άλλους αθώους στον λαιμό σας .Υ.Γ.κακο ψόφο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive