Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

«Μπάλλος»: Υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός - Καταστροφές στη Βόρεια Ελλάδα. Διακοπές κυκλοφορίας σε επαρχιακούς δρόμους

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει στη Βόρεια Ελλάδα το πέρασμα της κακοκαιρίας «Μπάλλος» προκαλώντας καταστροφές και πλημμυρικά φαινόμενα.    

Στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης υπερχείλισε ο Γαλλικός ποταμός με αποτέλεσμα να κλείσει τμήμα της οδού Πόντου μεταξύ Καλοχωρίου και Σίνδου....«Κλείσαμε την προέκταση της Πόντου για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα, να μην παρασυρθεί κάποιο όχημα από το νερό, το οποίο μπορεί να έχει φτάσει και τους 20 πόντους, μιας και ο δρόμος έχει συνέχεια κίνηση» αναφέρει ο δήμαρχος Δέλτα, Γιάννης Ιωαννίδης.        Στο πλαίσιο αυτό, εκτίμησε ότι ο δρόμος θα μείνει κλειστός μέχρι τουλάχιστον αύριο. «Το παρακολουθούμε και μόλις γίνει αποστράγγιση θα δώσουμε σε κυκλοφορία τον δρόμο», επισημαίνει.     Προβλήματα σημειώθηκαν και στις Σέρρες και συγκεκριμένα στη γέφυρα του επαρχιακού δρόμου Βέργης-Τριανταφυλλιάς μετά την υπερχείλιση του ποταμού Κοπατσιανού στον Δήμο Βισαλτίας.     Ως αποτέλεσμα, πλημμύρισαν χωράφια στη Σησαμιά και στην Αγία Παρασκευή, ενώ ο όγκος νερού και η συσσώρευση φερτών υλικών προκάλεσαν την πτώση των κιγκλιδωμάτων στη γέφυρα στο Καστανοχώρι, χωρίς όμως να υποστεί περαιτέρω ζημιά.     Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Προβλήματα και καταστροφές στη Βόρεια Ελλάδα - Υπερχείλισαν ποτάμια Πηγή: ΕΡΤ (Στέλιος Ρίζος).     Με απόφαση του Δημάρχου Βισαλτίας, Αθανάσιου Μασλαρινού, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία από το πρωί στις 09:00 του Σαββάτου για 48 ώρες στο οδικό δίκτυο Σησαμιάς-Βέργης, από την εκκλησία και μετά και Βέργης-Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.     Με πληροφορίες από ertnews και voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive