Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Καλά τα λέει ο Πετράκος: “Το πένθος για τη Φώφη Γεννηματά δεν είναι λόγος να μη γίνει παρέλαση”. Και η Βουλή, δεν έπρεπε να κλείσει. Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Είναι προσβολή για την ίδια την εκλιπούσα που βρίσκουν τα εθνοκαθήκια ευκαιρία για να κάνουν 5θημερο αργίας

Ενόχλησε πάλι ο Γρηγόρης Πετράκος με τη δημοσίευσή του και την αντίθεσή του για την ακύρωση της μαθητικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, λόγω εθνικού πένθους για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά. Καλά τα είπε ο Πετράκος.... Ούτε η Βουλή έπρεπε να κλείσει. Πού βρήκαν ευκαιρία τα εθνοκαθήκια να κάνουν πενθήμερες… διακοπούλες!

Ο Πετράκος υποστήριξε παράλληλα πως ο σκοπός πίσω από αυτή την κίνηση είναι να σβηστεί η εθνική μας ταυτότητα και όχι να τιμήσουμε την μνήμη της.

«Όχι κύριοι. Το πένθος για το θάνατο ενός πολιτικού προσώπου δεν είναι λόγος να μη γίνει η μαθητική παρέλαση της Εθνικής επετείου. Αν θέλατε να τιμήσετε το πρόσωπο, να γινόταν η παρέλαση και προς τιμήν του! Είναι πλέον απροκάλυπτο. Θέλετε να σβήσετε την Εθνική μας ταυτότητα. Το έχουν δοκιμάσει και πιο ικανοί από εσάς. Δε θα σας περάσει»», γράφει χαρακτηριστικά.


3 σχόλια:

  1. Πολύ σύντομα,αγαπητέ,θά ξεσπάσει ή Θε'ι'κή οργή σ'αυτόν τόν τόπο καί νά είσαι σίγουρος πώς Ο Λ Α θά τακτοποιηθούν όπως τούς αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό περιμένουμε γι αυτό προσευχόμαστε ,πηγαίνετε να προσκυνήσετε όσοι μπορείτε το λάβαρο της επανάστασης στον Άγιο Δημήτριο στον Πειραιά.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive