Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ – ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! «ΒΟΜΒΑ» ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ: «ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤΙ» – Η ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Ο δήμαρχος Ηράκλειας Σερρών, Γιώργος Κουτσάκης, προέβη σε μία ακατανόητη δήλωση!  Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, δήλωσε ότι οι δημότες γενικά δεν πείθονται να εμβολιαστούν. Ο δήμαρχος εξήγησε ότι θα κάνει ενέργειες να γίνουν τεστ από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, αλλά κανείς δεν πηγαίνει.Αφού τόνισε πως οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής βρίσκουν ένα τείχος ανεμβολίαστων, συμπλήρωσε, σε μία δήλωση που θα συζητηθεί.... «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ίσως γίνεται κάτι διαφορετικό, τριτοκοσμικό, εξωκοσμικό θα έλεγα! Αρχίζουμε να πιστεύουμε πως κάποιοι που δεν εμβολιάζονται πιθανόν να τους βομβαρδίζουν με, δεν ξέρω, τι».  Δείτε, καθώς περαιτέρω σχόλια περισσεύουν:


 

3 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς νά ξέρει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
    λέει ότι βομβαρδίζουν ειδικά τούς ανεμβολίαστους,ή παλαβός είναι ή ξέρει καί δέν τό
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ αυτό πού ξέρει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο βλαχοδημαρχος εχει βομβαρδισθει με βομβες αυνανοναπαλμ αλλοιως δεν θα ελεγε τετοιες μαλακιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive