Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΙ μετεωρίτη είναι ικανοί να ρίξουν ακόμα ΚΑΙ Εξωγήινους. Απίστευτοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! Ακύρωσαν τις μαθητικές παρελάσεις στην Βόρεια Ελλάδα (και) λόγω "τεράααααστιου" φορτίου ... κοροϊδίας. Το Σάββατο εξέδωσαν ανακοίνωση ότι θα γίνουν κανονικά, την Τρίτη... τις ακύρωσαν. ΒΙΝΤΕΟ!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν από την κυβέρνηση καθώς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο ακυρώθηκαν οι μαθητικές παρελάσεις σχεδόν σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.Χθες είχαμε την ακύρωση της μαθητικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, λόγω... του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, σήμερα ακυρώθηκαν οι παρελάσεις και σε όλη την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης λόγω ..... κορωνοϊού.   Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά με απόφαση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου ακυρώνονται οι παρελάσεις σε όλη την Περιφέρεια και συγκεκριμένα σε Δράμα, Καβάλα, Ροδόπη και Έβρο λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού. Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν ακυρωθεί οι παρελάσεις στην Ημαθία, την Πιερία και την Πέλλα.   

Η απόφαση αναφέρει ότι ακυρώνεται το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων χωρίς να αναφέρει τις στρατιωτικές παρελάσεις.  Επίσης επισημαίνεται ότι πέρα αυτών ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί.  Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού σας γνωρίζουμε ότι λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής καταστάσεις ακυρώνεται σε όλη την περιφέρεια το μέρος της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου που αφορά στη συμμετοχή της μαθητικής φοιτητικής νεολαίας και των πολιτιστικών και εθελοντικών οργανώσεων και συλλόγων κατά τα λοιπά ισχύουν τα κατά τόπους προγράμματα όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί».  Μιλάμε για ένα πρωτοφανές φιάσκο, καθώς το Σάββατο το πρωί υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν την κυβέρνηση να ακυρώνει τις μαθητικές παρελάσεις. Τότε όμως το υπουργείο Εσωτερικών εξέδωσε επίσημη (!) ανακοίνωση για να διαψεύσει τα δημοσιεύματα. Τρείς μέρες αργότερα... ακυρώνει τελικά τις μαθητικές παρελάσεις σχεδόν σε όλη την Βόρεια Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive