Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

Αυτοί είναι οι δυο κλέφτες - αδέλφια που ξάφριζαν σπίτια στο Μαρκόπουλο

Μαρκόπουλο: Ο φόβος και ο τρόμος είχαν γίνει δυο διαρρήκτες για τους κάτοικους του Μαρκόπουλου. Τα στοιχεία των δύο διαρρηκτών που «ρήμαζαν» σπίτια στο Μαρκόπουλο Αττικής έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία....

Οι δυο τους κατηγορούνται ως μέλη συμμορίας και συνελήφθησαν στις 19 Αυγούστου.

Πρόκειται για τους:

1. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ Χρήστο του Αθανασίου και της Αντωνίας γεννηθέντα την 23-5-1986 στην Αθήνα

2. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ Στυλιανό του Αντωνίου και της Δέσποινας γεννηθέντα την 16-6-2000 στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις διαρρήξεων-κλοπών σε μονοκατοικίες και οροφοδιαμερίσματα που έλαβαν χώρο σε προγενέστερο χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 12.00 ώρα της 6-11-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive