Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΜΕΡΕΣ "ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ" ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Πρόστιμα 275 χιλιάδων ευρώ σε ΜΜΕ γιατί μετέδωσαν εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.ΒΙΝΤΕΟ

"Λόγω «ακραίας υποβάθμισης της ποιότητας του ραδιοφωνικού προγράμματος» και «καταφανή και απρόκλητη προσβολή της προσωπικότητας αναφερόμενων προσώπων».

Βαριές «καμπάνες» σε τρία μέσα ενημέρωσης μοίρασε το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, με αφορμή μια εκπομπή του Γιώργου Τράγκα... στο διαδικτυακό Crash Radio, που χρονολογείται από τις 22 Φεβρουαρίου 2021. Πρόκειται για το Euro TV Κιλκίς, και πιο συγκεκριμένα το site eurotv.gr, το Zougla.gr και τον Super FM 99.5 Χαλκιδικής, με τα δύο πρώτα να τιμωρούνται με πρόστιμο 120 χιλιάδων ευρώ έκαστο και το τελευταίο με 35 χιλιάδες ευρώ.

Στο επίμαχο απόσπασμα ο Γιώργος Τράγκας εκτοξεύει βαρύτατες κατηγορίες κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέροντάς τον μεταξύ (πολλών) άλλων ως «άρρωστο, προστάτη παιδεραστών και παιδόφιλων», με αφορμή την υπόθεση του κατηγορούμενου για παιδεραστία και βιασμό, Δημήτρη Λιγνάδη. Εκεί, ο δημοσιογράφος κάνει αναφορά και σε άλλα πρόσωπα όπως το πρώην στέλεχος της ΝΔ και καταδικασμένος για παιδεραστία, Νίκος Γεωργιάδης, ο Δημήτρης Λιγνάδης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Άκης Σκέρτσος, η Αντιγόνη Λυμπεράκη και άλλοι.

https://www.mixcloud.com/gtragkas

«Η εκπομπή μετέδωσε στο κοινό (και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό με τη μορφή ειδήσεων και τετελεσμένων γεγονότων) απόλυτα ατεκμηρίωτες και προσβλητικές για τα αναφερόμενα πρόσωπα εκτιμήσεις και θέσεις του παρουσιαστή της. Επικαλούμενη υποτιθέμενες αποχρώσες ενδείξεις βασιζόμενες σε υλικό αναρτημένο σε ηλεκτρονικούς ιστοτόπους και σε μαγνητοσκοπήσεις που υποτίθεται ότι έχουν γίνει από μυστικές υπηρεσίες του εξωτερικού, τέλεσε: α) ακραία υποβάθμιση της ποιότητας του μεταδιδόμενου ραδιοφωνικού προγράμματος και β) καταφανή και απρόκλητη προσβολή της προσωπικότητας αναφερόμενων προσώπων», αναφέρει στο σκεπτικό του το ΕΣΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive