Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Καταστράφηκε η περιουσία τους από την πυρκαγιά!!! Επίθεση κατά Μητσοτάκη με χυδαίες ύβρεις! Κάτοικος της Εύβοιας ξεσπά «ΖΩΝΤΑΝΑ» στην κάμερα – ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!!!

Αγανακτισμένος πολίτης που βλέπει την περιουσία του να καταστρέφεται από την φωτιά στις Ροβιές Ευβοίας ξέσπασε ζωντανά κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη!...

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι δημοσιογράφοι έπαιρναν δηλώσεις σε κατοίκους που δηλώνουν απροστάτευτοι απέναντι στην πυρκαγιά, ένας κάτοικος πήρε τον λόγο και είπε: «πήραν από εδώ τα οχήματα για να πάνε να σώσουν τη Βαρυμπόμπη. Δεν έσωσαν ούτε τη Βαρυμπόμπη, ούτε εμάς. Είναι διπλά ανίκανοι. Μητσοτάκη γ@@@@@ ρε @@@@».

Πριν λίγο εκ μέρους της κυβέρνησης, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας τοποθετήθηκε, προκειμένου να δικαιολογηθεί!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε αρχικά στα SMS που στάλθηκαν μέσω του 112 σε κατοίκους και επισκέπτες περιοχών όπου μαίνονται πυρκαγιές.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive