Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Συνεχίζονται οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο! Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Εύγε στον πρωταθλητές μας Μίλτο Τεντόγλου (χρυσό μετάλλιο στο μήκος), Στεφάνο Ντούσκο (χρυσό στο απλό σκιφ ανδρών στην κωπηλασία) Λευτέρη Πετρούνια (χάλκινο στους κρίκους στην ενόργανη γυμναστική)! ! ...

Μας έκαναν υπερήφανους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο! Ανταμείφτηκαν οι κόποι τους, καθόσον τα αγαθά κόποις κτώνται!Συγχαρητήρια όμως και σε όλους όσους αγωνίστηκανκαι δεν έφτασαν στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, καθότι και μόνο για να φτάσει κανείς να αγωνιστεί στους εν λόγω αγώνες είναι πολύ δύσκολο! Μη λησμονούμε και την αξία του Ευ αγωνίζεσθαι! Αξίζει να επισημανθεί,  ότι οι επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών, που έλαβαν τα χρυσά μετάλλια,πραγματοποιήθηκαν πάρα την έλλειψη ουσιαστικής οικονομικής βοήθειας από το κράτος και αυτό καθιστά μεγαλύτερο το μέγεθος της επιτυχίας τους!

Εν κατακλείδι, καλή επιτυχία  στους υπόλοιπους  Έλληνες αθλητές που θα αγωνιστούν τις επόμενες ημέρες και ειδικά στην εθνική ομάδα πόλο των ανδρών που δείχνει ότι μέχρι τις έως τώρα εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα που έφερε μπορεί να λάβει ολυμπιακό μετάλλιο και γιατί όχι και το χρυσό! Με πίστη στο τριαδικό Θεό και τη βοήθεια της Παναγίας, των Αγίων μας, καθώς και των Aρχαγγέλων και Αγγέλων όλα είναι πραγματοποιήσιμα!

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά, στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 941), Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα) στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη και Στυλιανή Γκατζή, στον προπαππούδεςμου ιερέα Δημήτριο και Ιωάννη Γκατζή, καθώς και πάππου προς πάππο, στο Στρατηγό Μακρυγιάννη,στον Καραϊσκάκη στον Κολοκοτρώνη και στους πεσόντες ήρωες υπέρ της πατρίδας μας από αρχαιοτάτων χρόνων.

Σας παρακαλώ όποιος/ όποια επιθυμεί ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα στις προσευχές του και ας τα δώσει να διαβαστούν στις Θείες λειτουργίες! Ειδικά η μνημόνευση των ονομάτων των κεκοιμημένων είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, καθότι βοηθάει πολύ αυτούς που εκδήμησαν εις Κύριον και αυτούς που μ,νημονεύουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive