Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Γάλλοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία αρνούνται να δώσουν τα εμβόλια

Τελείωσαν με την κορονοαπατη. Εάν αυτο μεγαλώσει και τελικά όλοι αρνηθουν να δώσουν το τρύπημα, τοτε η ντπ θα καταστραφεί σε μια νύχτα....  Η Γαλλία ηγείται της παγκόσμιας επανάστασης. Ακομη καθε γιατρός πρέπει να απεργήσει και να γράψει εξαιρέσεις τρυπιματος για την προστασία των ανθρώπων. ΠΛΗΡΕΣ και ολικό μποϊκοτάζ.

5 σχόλια:

  1. Οποιοι ειναι ελληνεςδεν θα το κανουν και ελληναςειναι οχι αυτος πο0 εχει γενηθη στην ελλας αλλα εχει σθενος και δυναμη ψυχης και παιδεια να αγαπατε οτι εχει ψτχη να ασκητε καθημερινα νου σωμα πνευμα να αποφευγετε τους λογισμους να λειτουργειτε με την ψυχη σας και να βαλετε το θειο πνευμα σας κην φοβασται τιποτα ολα γινονται να ξεχωρισει το φως απο το σκοταδι να γινει η ελλας αυτο που λεει το ονομα της ευχαριστω την αγαπη μου σε ολους τους πλανητες που υπαρχουν στο συμπαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε τους.. Εδώ η ζωή είναι ωραία τι να τρέχουμε τώρα εε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύγε... Εδώ η ζωή είναι ωραία τι να τρέχουμε τώρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive