Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Δεκάδες Χιλιάδες Τραυματίες από το εμβόλιο COVID-19 Αγωνίζονται Κατά της Λογοκρισίας Για να Γνωστοποιήσουν τις Ιστορίες τους στο Κοινό.

Ένας ιστότοπος που ισχυρίζεται ότι έχει "1000 ιστορίες COVID" από ανθρώπους που τραυματίστηκαν από τις ενέσεις COVID-19 διαθέτει μερικά συγκλονιστικά βίντεο...

Σκέφτεστε να κάνετε το εμβόλιο COVID;

Αναγκάζεται ο έφηβός σας να κάνει ένα εμβόλιο προκειμένου να επιστρέψει στο κολέγιο;

Έχετε φίλους που αμφιταλαντεύονται σχετικά με τα εμβόλια;

Ανησυχείτε για τις πιθανές παρενέργειές τους;

Αν πάτε στο διαδίκτυο και κάνετε μια απλή έρευνα στον όρο "Παρενέργειες του εμβολίου COVID", θα σας παρουσιαστεί μια πλειάδα συνδέσμων που μοιάζουν περίεργα μεταξύ τους.

"Οι παρενέργειες είναι μικρές και συχνές". "Οι παρενέργειες είναι ένα σημάδι ότι το εμβόλιο λειτουργεί σωστά".

Όταν επισκέπτεστε το YouTube και κάνετε την ίδια αναζήτηση, και πάλι, τα βίντεο έχουν ένα σταθερό θέμα. "Ο κίνδυνος από τα εμβόλια είναι μικρότερος από τους κινδύνους από το COVID" και "Οι παρενέργειες των εμβολίων είναι στην πραγματικότητα κάτι καλό".

Αν δημοσιεύσετε ένα σχόλιο ή ένα βίντεο στο Facebook σχετικά με τις παρενέργειες των εμβολίων, η ανάρτησή σας διαγράφεται και ο λογαριασμός σας μπορεί να κλείσει.

Αλλά όταν πηγαίνετε σε έναν μη λογοκριμένο ιστότοπο όπως το Bitchute.com ή το Rumble.com και κάνετε την ίδια αναζήτηση, βλέπετε εκατοντάδες βίντεο από πραγματικούς ανθρώπους που είχαν τρομακτικές παρενέργειες από τις ενέσεις τους.

Αυτή η ιστοσελίδα είναι αφιερωμένη στο να μοιραστεί την αλήθεια για αυτούς τους ανθρώπους και τις μαρτυρίες τους.

Δείτε μόνοι σας και αποφασίστε μόνοι σας. Αξίζει τον κόπο να διακινδυνεύσετε να αλλάξετε τη ζωή σας και να ρισκάρετε ακόμη και θανατηφόρες παρενέργειες από ένα εμβόλιο για μια ασθένεια που επιβιώνει το 99,98% των ανθρώπων κάτω των 70 ετών ;;;

Παρακάτω, θα βρείτε αμέτρητες ιστορίες παρενεργειών απευθείας από τους εμπλεκόμενους, ή δυστυχώς, αν πέθαναν, από τους συγγενείς τους. (Πηγή.)

Μακάρι κάποια από αυτά τα βίντεο να είχαν περισσότερη τεκμηρίωση, αλλά κάποιες από αυτές τις ιστορίες τις έχουμε καλύψει και στο παρελθόν.

Όλο και περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους συγκεντρώνονται στο διαδίκτυο για να βρουν υποστήριξη και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, καθώς οι τραυματισμοί τους απορρίπτονται ως σχετιζόμενοι με τις ενέσεις COVID-19, και οι ίδιοι οι γιατροί τους συνήθως δεν έχουν απαντήσεις, ή μερικές φορές ούτε καν την επιθυμία να τους βοηθήσουν.

Ακολουθούν μερικά άλλα διαδικτυακά μέρη όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι για να πουν τις ιστορίες τους για το "εμβόλιο" COVID-19.

C19vaxreactions.com

Covid19 Vaccine Victims & Families (Ομάδα στο Facebook - 57,5K μέλη)

Vaxlonghaulers.com

Υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες επίσης στο Facebook και σε εναλλακτικούς ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Telegram.

________________

Πηγή: HealthImpactNews.com

Δικτυογραφία:

Tens of Thousands of COVID-19 Vaccine Injured Fight Censorship to Bring Their Stories to the Public Tens of Thousands of COVID-19 Vaccine Injured Fight Censorship to Bring Their Stories to the Public Tens of Thousands of COVID-19 Vaccine Injured Fight Censorship to Bring Their Stories to the Public Humans Are Free

https://humansarefree.com/2021/07/vaccine-injuries-censorship.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive