Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Οσμή φοβισμένου άγριου ζώου ….


Αν παρατηρήσουμε το ζωικό βασίλειο, θα διαπιστώσουμε ότι η επιθετικότητα των ζώων οφείλεται κυρίως στον φόβο. Κανένα φίδι δεν αγγίζει τον άνθρωπο αν δεν τον φοβάται. Έχουν υπάρξει επιθέσεις αγριογούρουνων σε κυνηγούς. Κανέναν δεν έφαγαν. Τον τραυμάτισαν ή και σκότωσαν μόνο ως άμυνα από τον φόβο του θανάτου....

Αν παρατηρήσετε κάποιον να απομακρυνθεί με τρόμο από κοντά σας, αν δεν φοράτε μάσκα (αυτός συνήθως είναι μασκοφορεμένος στον δρόμο μόνος του και μέσα στο αυτοκίνητο μόνος του), να είσαστε βέβαιοι ότι έχει το σύνδρομο του φοβισμένου άγριου ζώου.

 Στην καλύτερη περίπτωση ετοιμαστείτε για λεκτική επίθεση, στην χειρότερη ακόμα και για σωματική βία. Είναι αδύνατον να το ελέγξει. Δεν λέω ότι είναι κακός άνθρωπος.

  Η πίστη του στον Ευαγγελάτο, τον Προτοσάλτε και τους «ειδικούς» τον έχει κάνει «ένα ανεξέλεγκτο άκρως επικίνδυνο άγριο ζώο», έτοιμο για τα πάντα.

Ο στόχος των δαιμονισμένων παραφρόνων που λυμαίνονται την εξουσία και τα Μέσα Μαζικής Υστερίας είναι προφανώς ο εμφύλιος.

Ας δούμε λοιπόν (τους φοβισμένους συμπολίτες μας) με συμπάθεια και κατανόηση που οφείλουμε προς ασθενείς!

ΑΝΤΙΦΟΒΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive