Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Η Αλήθεια Ελευθερώνει, το ψέμα τι;;;;

Στο ραδιόφωνο της εκκλησίας άκουγα μια εκπομπή με τίτλο «Η αλήθεια ελευθερώνει..». Άρα το ψέμα είναι προφανές ότι υποδουλώνει. Τι να υποθέσουμε λοιπόν ότι επιδιώκουν οι ρασοφόροι της διοικούσας εκκλησίας όταν με απίστευτα ψεύδη τρομοκρατούν τον Ελληνικό λαό σε απόλυτη σύμπραξη με την δαιμονική κοσμική εξουσία;...

Για παράδειγμα μιλάνε διαρκώς για 13 χιλιάδες νεκρούς στην Ελλάδα, από τον ιό. Αποκρύπτουν ότι ο ΕΟΔΥ ανακοινώνει ότι το 96% είναι θάνατοι με υποκείμενα νοσήματα. Οι θάνατοι από τον ιό ήταν μόνο 600 δηλ. σε κάθε 10.000 κρούσματα 14 θάνατοι.

Στην περίπτωση όμως των εκατοντάδων θανάτων μετά το εμβόλιο, μας λένε ότι αυτοί δεν οφείλονταν στο εμβόλιο, αλλά από υποκείμενα νοσήματα. Δεν μας είπαν όμως από που το έμαθαν, σε περιπτώσεις θανάτων ακόμα και μετά από λίγες ώρες από το εμβόλιο.

Δεσποτάδες μου γνωρίζετε καλά νομίζω, ότι η Μισή Αλήθεια είναι το Μεγαλύτερο Ψέμα.

Είναι φανερό πλέον ότι μάχεστε για την υποδούλωση των ανθρώπων, όπως οι ίδιοι ομολογείται με τον τίτλο της εκπομπής σας «Η Αλήθεια Ελευθερώνει!», ενώ εσείς ψεύδη "ενημερώνετε" - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ - τον λαό μας! "ΑΝΤΙ ΦΟΒΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive